Клуб "Без грим, без токчета, по пролетни пантофки" 27

• 49 796
  • 738
  •   1
Отговори
# 690
Мирама, не знам дали си виждала Desigual на живо, но аз бях много разочарована. На живо са много парцаливи, което никак не ходи на доста добрите им цени, когато са на актуална колекция.

# 691
  • Belgium
Аз имам доста неща на Desigual и нито едно не е било с лошо качество или неугледен външен вид  Peace

Любимата ми тяхна рокля:

# 692
Лу, чудно е това рокле. )

Иначе не бях попадала на техни неща, или не съм обръщала внимание. ) Но сега ще позяпам. )

# 693
Аз имам доста неща на Desigual и нито едно не е било с лошо качество или неугледен външен вид  Peace
Peace Аз също. Те обаче имат много ментета и те изглеждат кофти.
Мантата им са със страхотно качество, нося ги години, но са купени от Испания, не оттук.

# 694
Има някаква турска марка, кито предлагат много подобни на Desigual рокли, също са скъпи( за моя джоб, иначе цените на Desigual не ги знам, но тези турските са между 80 и 120лв за рокля), много интересни, без да са кичозни и от много хубави материи. Шефката ми ги обожава и редовно им изкупува целите колекции, обещала ми е да ми подари една рокля и чакам с голямо нетърпение. Предлагат ги в София в един магазин на ул. Шишман близо до пресечката с ул. Иван Вазов, както и някъде в Младост І, но не знам точно къде.

# 695
I see yоu, Етси е основно за ръчно изработени неща и/или rare. Много ме бива по обясненията  Blush На принципа на ибей е. Купуваш от продавач / производител. Основно са от Щатите. Аз съм си поръчвала неща за моето хоби от там не съм имала проблеми и продавачите като че ли държат повече на добрият си рейтинг отколкото в ибей. Самата аз имам магазинче за моите боклучета.  Sunglasses Пиши ми на лични, ако нещо повече те интересува, с удоволствие ще обясня!  Hug

Чаках 3 седмици ей този гащеризон днес пристиган и с дефект.  Crossing Arms Точно отпред все едно е покапано. Как мразя да се занимавам с връщания... Tired

Много свежи неща показвате. Иска ми се и аз да пусня някой цък да ви вдъхновя и все си мисля, че няма да е в тон с темата.  ooooh!

Крейзи, какво си хареса на Ирегюлар? Може да го почакаш малко да го пуснат в оутлет магазина им. Знам, че от време на време пускат и кодове за намаления във фейсбук групата, ако ти се занимава да ги следиш за това. Аз имам едни обувки, които не съм слагала още, задари това че не е спряло да вали от септември на нашият загубен остров, и една торба, която е чудесна за побиране на всичките ми боклуци плюс фотоапарата.  Laughing

# 696
Материите на Десигуал не са от най-добрите. Повечето им неща са прекалено шизофенични за моя вкус. Купувала съм си разни по-семпли неща на добра цена от Испания, тук съм мяркала единични бройки в Дрескод, нито размер, нито избор има, все едно са от нечии куфар Laughing

# 697
  • Belgium
Може би зависи от конкретната бройка, при мен материите са много хубави, а и ги нося често.

Аз чакам изработени от съфорумка диадема и пръстен и непременно ще ки покажа, невероятно талантливи момичета има във форума  Heart Eyes

# 698
Аз изпитвам смесени чувства към Desigual. От една страна ми допадат, щото са интересни и оригинални. От друга страна, повечето им неща са прекалено интересни и оригинални за моя вкус. Обичам шарения и пъстротия, но като малък детайл, а не разпростряна на метри плат. Същото като гуменки "Ед Харди" с чисти дънки и тениска - да, но кожено яке и панталон "Ед Харди" - абсолютно не. В този ход на мисли идеално следва и актуалното ми въжделение. Ето ги... тях!!!

Ох, ооооооооооох и най-голямото, третото ОХ... Ще ми услужите ли с 400-500 британски лири, та да си ги купя, или ще ме оставите ей тъй да си прережа вените - в самота и със скучни, бозаво-традиционни крака?  Flutter

P.S. Някой няма ли да ми каже поне, че са ужасно некачествени и не си заслужават парите...  Whistling

Последна редакция: ср, 06 апр 2011, 13:52 от crazy chick

# 699
Девойки, на вкус и цвет ...Десикуал ми харесват на картинка, но изпитвам ужас, като ги видя в реално време. Ментета не знам къде има, аз съм пробвала техни неща в магазини в Хага, Мюнхен и Амстердам. Мисля, че са оригинални, бяха листвани в сайта (без Мюнхен, там беше в мултибранд-магазин)и дори тоя тъп магазин в Хага специално съм го търсила заради едно палто, което бях решила да купя на всяка цена, а на живо се оказа пълен провал.

Склонна съм да приема мнението на crazy chick - стават за аксесоар, но не и за цял аутфит. Не и за моя вкус. Blush

# 700
Ау, панда и черешки  Crazy  Heart Eyes

# 701
  • Belgium
Пандата и черешките са разкош, нона мен платформите ми идват прекално големи  Laughing

Малко федори:

http://streetfsn.blogspot.com/2011/04/fedora-season.html

# 702
crazy chick, обувките наистина са LaughingОх, ооооооооооох

Да се върна малко на въпроса за маниите, през различни периоди си купувам дрехи само и най-вече в един определен цвят. Минах през сиво, лилаво, черно и сега съм на вълна червено. Когато видя нещо червено в магазина се хвърлям към него като...бик Wink
И малко червена селекция от мен:
цък
цък
цък
и разбира се, обувки

# 703
  • Sofia
crazy chick,   фантастични  и  прекалено красиви за БГ улиците Peace

# 704
Извинете, че нахлувам така, но от известно време ви чета и...мисля, че сте много вдъхновяващи и "заразяващи", та по-назад видях, че коментирате сабо. Мислите ли, че мога да нося тези и с какво да ги комбинирам: http://prikachi.com/images.php?images/381/3186381o.jpg http://prikachi.com/images.php?images/403/3186403q.jpg

а, и още - тези как ви се струват, има още живот в тях, но не знам дали не са много демоде http://prikachi.com/images.php?images/412/3186412f.jpg

Общи условия

Активация на акаунт