Клуб "Без грим, без токчета, по пролетни пантофки" 27

• 49 783
  • 738
  •   1
Отговори
# 705
Е то бива красоти ама вие сте се оляли ,доста неща ми харесаха

От на Лу поста - ето този целия изглед на  тази мадама и чантата на тази дама(днес имаме годишнина с милото и сигурно затова залитнах по сърцата)

Ето нешо  интересно , как може да се носи голям размер  дънкена риза + чантата

Бях споделила че харесвам колани с пискюли и днес се наех да си направя такъв.

meri76 на мен ми идват твърде демоде вторите  Peace  А първите с една от споменатите дълги индиски поли би седяла добрее според мен.

Последна редакция: ср, 06 апр 2011, 16:19 от devil_kin

# 706
  • sofia
Аз пък ще се похваля с току-що пристигналата ми чанта:
http://www.catwalkcollectionhandbags.co.uk/Image.aspx?URL=http:/ … er%20Brown__M.jpg

Много съм доволна - сносно голяма cross body, с купчина джобчета, външни, вътрешни и чудесни дрънкулки!

Бях тръгнала на лов за голяма и шарена чанта, пък с какво се сдобих:)

# 707
  • София
meri76, първите обувки бих носила ето така - тъмни дънки,бял топ и кафяв колан.

Много харесвам темата, редовно хвърлям по един поглед. Прекрасни неща показвате Flutter

# 708
bomboto, умммм, чантата много ми харесва...))))

meri76, имала съм подобен тип "чехли" като показаните от теб, носила съм ги с всичко. ) даже и с рокля. )

# 709
  • Кацнала на едно дърво.
Мирама, не знам дали си виждала Desigual на живо, но аз бях много разочарована. На живо са много парцаливи, което никак не ходи на доста добрите им цени, когато са на актуална колекция.
Същото казах зимата за палтата им. На снимка изглеждат добре, но иначе...

Ето тези обувки си харесах, подкокоросана от вас (имам спомен, че ги харесвам за втори път):

Laughing

# 710
  • Sofia
bomboto , чудесна е Wink

# 711
# 712
  • София
Искам да поздравя Le Soleil по случай раждането на Преслав. Да ти е жив и здрав и много много да се радвате един на друг  Heart Eyes Hug Вероятно други неща те вълнуват в момента, но няма как, познавам те от тази тема  и те поздравяввам с една  celebrity mom   Wink

# 713
Добре дошъл на Преслав ! Да е здрав и кротък , а мама бързо да се възстановява и да даде кежобебе отчет ! Hug

Bonjour !

Тенденции

Блузка

Последна редакция: чт, 07 апр 2011, 10:00 от nice

# 714
Мирама, не знам дали си виждала Desigual на живо, но аз бях много разочарована. На живо са много парцаливи, което никак не ходи на доста добрите им цени, когато са на актуална колекция.
Същото казах зимата за палтата им. На снимка изглеждат добре, но иначе...

Ето тези обувки си харесах, подкокоросана от вас (имам спомен, че ги харесвам за втори път):

Laughing

Ужасни са!  Simple Smile А после шалварите на цветя били кичозни...  Mr. Green

# 715
  • Варна
Не съм писала повече от година тук...ама зачитам от време на време.
Като видях ,че ги коментирате irregular choice викам си, не мога...
трябва да се изкажа.Много ми са на сърце, все ги дебна в ebay и
все на камък удрям или номер няма или някой ме надцаква...
Сега се оглеждам за такъв тип вседеходки :
http://cruststation.files.wordpress.com/2006/07/irregular-choice.jpg
Хубав ден!

# 716
Аз съм много доволна от вчеръшният ден.Снабдих се с розово раираносако , и два потника/туники в ярки светове + пантофки(най-накрая и аз на ниска обувка)
Ето моето днешно вдъхновение(дънките които открих у дома са същият цвят и идеята е да се постави цип точна там на глезена).

# 717
  • Кацнала на едно дърво.
Честит син на Слънчицето!  Heart Eyes

Пино, кичозни са, ами (обувките).  Laughing Аз имам залитания, но и консервативен мъж, който да ме сваля на земята. Такава физиономия направи, като му казах, че ще си боядисам едни бели дънки ярко розови, че ми се отщяха.  Joy

Чудна блуза:
http://www.net-a-porter.com/product/105038

П.П. Като рече за потурите на цветчета, вчера видях една дама с черни, кожени ботуши до коляното и бледорозови тънки панталонки до коляното на цветчета, че и с връзчици. Ами много беше пижаместо!  Joy Аз имах такава пижама като дете.  Laughing От крепон!

# 718
Че лошо ли е да си носиш пижамата цял ден?  Simple Smile  Подсети ме, че това ми беше детска мечта. Ще си изровя първоизточника на тази симпатия, вижда се.

# 719
Честит син на Солей!

Free Will - 4 деца и изглеждаш така зашеметяващо - моите най-искрени поздравления!  Grinning

Смятам да с есдобия с някакви подобни:

Общи условия

Активация на акаунт