Шумни съседи

• 130 603
  • 537
  •   1
Отговори
# 45
При нас не признават времето за почивка. Напротив. Явяват ми се от някъде, от нищото в 15 часа и започват да се тропат тенджери... Е, огладнели са... Mr. Green
Е чак тенджери, как изобщо се чуват през стените?
Стените толкова ли са тънки?

# 46
  • Талант на 2012,2013 г.
Чуват се мале и още как... Не знам кви са стените, ама знам кво ми е на мозъка... ooooh!

# 47
При нас не признават времето за почивка. Напротив. Явяват ми се от някъде, от нищото в 15 часа и започват да се тропат тенджери... Е, огладнели са... Mr. Green

Как да не са тънки, нощем чувам звънящи GSM-и.  hahaha
За тенджерите - не се и съмнявам - съседа отгоре абсолютно винаги се сеща да забива пирони към 13:30-14 часа.  ooooh!

# 48
Как да не са тънки, нощем чувам звънящи GSM-и.  hahaha
За тенджерите - не се и съмнявам - съседа отгоре абсолютно винаги се сеща да забива пирони към 13:30-14 часа.  ooooh!
Е стига бе, как се чува GSM през стена в кооперация? Преди и аз съм живяла в апартамент, чуваха се някои неща, ама чак толкова не.

# 49
Де да се шегувах...
Иначе става въпрос за панелен блок, не за кооперация.

# 50
Де да се шегувах...
Иначе става въпрос за панелен блок, не за кооперация.

Панелите са сравнително добър изолатор на шум, живяла съм и в панелка. Разбира се, ако отгоре играят хоро се чува, няма начин, ама такива неща като тенджери и телефони никога не съм чувала.

# 51
При нас е някакъв абсолютен ад.Съседите отгоре имат двама сина  на 9 и 14 години.Постоянно скачане от леглата по пода или по самите легла,крясъци,тръшкане на врати #Crazy.Майка им крещи от терасата Crazy , за да ги прибере ако са слезли да играят долу, без да се съобразява , че под блока има заведение с лятна градина и два големи магазина Shocked.Предполагам ,че в дома им е пълна анархия.

# 52
Ужас!  Shocked  И после възпитание ще търсим от такива... хора.
Хайде, няма да намесвам и тази тема.
Сетих се за едното дете на съседите отгоре. Миналото лято, застанало под прозореца и с пълно гърло крещи нагоре: Мамо! Мамооо! Мамооооо!
  Crazy  Като се убеди, че мама няма да се покаже, почна другата песен: Тате! Татее! Татеееее!  hahaha  Ама ТЦ!, и тате не се показа.  smile3532
Цялата тази картинка се случва в неделя около 14 часа.  Crazy

# 53
Ох, в този случай на моите "мили" съседи таткото се опитва да въведе някакъв ред в картинката, но изобщо не му се получава.   Simple Smile

# 54
все едно сме в паралелна реалност,,, тук си говорим с вас -и сте напълно нормални  Laughing, обичащи тишината , културни хора.. гледам по бтв за изчистването на б-я (между другото адмирации за каузата най-накрая някой нещо да предприеме)и всички се възмущават как е мръсно, как се цапа, призовават за култура..и си казваш еха...с какви готини и възпитани хора живея... Laughing
де факто обаче- бабката от блока се показа на прозореца и си хвърли празна  кисийката на улицата #Crazy, жена на средн а възраст разхожда куче което си върши работата  Shockedна стъпалата пред блока и не само не почисти след кучето си, ами ни изгледа ала"как може да безпокойте мен и кучето ми като излизате от блока си!", Rolling Eyes добре изглеждаща майка държете малкото си момиченце да пишка на трамвайните релси пред НДК  Shocked(надявам се че само е пишкало!)а наоколо е пълно с барове и заведения ...съседите постоянно тропат блъскат нещо (вече си мисля че имат работилница над нас newsm78)... музиката бумти като за глухи

вече не знам защо вие от темата не сте ми съседи или тези от бтв, дето чистиха...къде живеят нормалните хора?! #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy

# 55

вече не знам защо вие от темата не сте ми съседи или тези от бтв, дето чистиха...къде живеят нормалните хора?! #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy

Нали?!  smile3521  Да си направим наш блок, викам.  Laughing   
Майтап, майтап, ама то не се издържа вече...  Confused

# 56

Стига с тези блокове, истината е в еднофамилната къща. В блоковете и кооперациите винаги ще има подобни проблеми, каквито и изолации да слагаш, каквото и да правиш, винаги се случват такива неща. Само къщата може да ти гарантира самостоятелност и свобода от другите. Обаче нашенският манталитет за апартамент още е много силен и хората все за апартаменти се натискат.

# 57

Стига с тези блокове, истината е в еднофамилната къща. В блоковете и кооперациите винаги ще има подобни проблеми, каквито и изолации да слагаш, каквото и да правиш, винаги се случват такива неща. Само къщата може да ти гарантира самостоятелност и свобода от другите. Обаче нашенският манталитет за апартамент още е много силен и хората все за апартаменти се натискат.

да, които може да си го позволи -едно е апартамент за 40 000Е, др е къща за 100 000 и нагоре Е

# 58

да, които може да си го позволи -едно е апартамент за 40 000Е, др е къща за 100 000 и нагоре Е
Така е, но поне си решаваш проблема веднъж за винаги. Другият малък недостатък е поддръжката, която е по-скъпа спрямо тази за апартамент. Обаче все пак никой не отрича удобството на къщата.

# 59
Ето какво. Преди два дни съседа (до нас който живее) младо момче, айде мой набор да е (не го знам), ми проби пода на спалнята с канго или някакъв вид бормашина (не съм на съвсем на ясно). Живеем на първият етаж и нашия решил да си пробива тавана на мазето (което е точно под нас) поради някаква причина и бургията проби настилката в спалнята, килима беше вдигнат 20см. като се прибрах..  Shocked 
Сега от два дни го търсим и звъним, той се крие, моите хора искат да го трепят, не знам какво ще става.
Приемам съвети, да го съдя ли, да го бият ли.. Явно не е нарочно, не знам какво си е мислил, ама работата е сериозна. Правя си упражения (йога) точно там в зоната около дупката..  Rolling Eyes можеше да ми пробие главата..  Сега като се замисля свят ми се завива. 

Общи условия

Активация на акаунт