Шумни съседи

• 130 669
  • 537
  •   1
Отговори
# 60
Приемам съвети, да го съдя ли, да го бият ли..
Не си губи времето със съд, няма смисъл.
Решението е бой, ама як бой, то и моя все по този начин решава подобни проблеми и досега винаги са се решавали проблемите  Embarassed
И след боя да оправи щетите и да благодари  Wink

# 61
Аз проблеми със съседите нямам, но имам със уличните кучета и 2 песа на един строителен обект срещу нас, които лаят по цяла нощ и трудно се спи Sad

# 62
Приемам съвети, да го съдя ли, да го бият ли..
Решението е бой, ама як бой, то и моя все по този начин решава подобни проблеми и досега винаги са се решавали проблемите  Embarassed
И след боя да оправи щетите и да благодари  Wink
и аз съм на тоя принцип с добри думи нищо не се постига в тоя живот  Simple Smile

# 63
Решението е бой, ама як бой, то и моя все по този начин решава подобни проблеми и досега винаги са се решавали проблемите  Embarassed
И след боя да оправи щетите и да благодари  Wink
и аз съм на тоя принцип с добри думи нищо не се постига в тоя живот  Simple Smile
Да, благодаря ви! Съгласна съм напълно, ама минаха три дни ядът ми поотмина.
Ако го бяхме набарали с време, не ми се мисли.. Приятеля ми също е нервен състезател, искаше да влиза с вратата у тях.. И все пак живеем с тези хора врата до врата. До сега винаги сме се разбирали чудесно, като помисля - след това трябва да не се гледаме изобщо.. още мисля по въпроса..

# 64
  • Талант на 2012,2013 г.
И по-добре е, че си размислила. Човек трябва да мисли преди да предприеме нещо, за което може после цял живот да съжалява. Има поправими неща, но има и непоправими... Peace

# 65
Съчувствам ти, ама и на мен не ми е леко. Над нас живеят наематели, студенти са. Абсолютно всяка вечер се събират един катун хора и се почва страхотен шум. Музика няма, обаче викове, крясъци, истеричен смях и блъскане на мебели - колкото искаш. Освен това, нямат килими, а настилката им е теракот. Стане ли 23:00 и купоните им почват, та чак до 7-8:00 сутринта. Говорихме с тях, домоуправителят им прави забележка, оплакахме се и на собственика на апартамента - ефектът е нулев! Постоянно се стряскам, сутрин съм като сомнамбул, не можем да си починем. Затова още във вторник отивам с жалба в полицията, а може и в Общината. Трагедия, братко!

# 66
Имахме една съседка, под наем беше и май се е изнесла, като си дойдеше вечер към 12 ч. Shocked и пускаше една и съща песен  по два три пъти ама яко. И понеже е през един етаж от нас при нас се чуваше само едно виене. Мъжът ми много се дразнеше и опита няколко пъти да й звъни на вратата, а тя не отваря. На следващата вечер пак надула същата песен. Той не издържа и й врътна бушона. На другия ден у тях не светна, май така и не разбра защо няма ток. И така два пъти, докато се усети за какво иде реч.
А ето и още една случка, но от далечното минало. Един познат, работещ нощни смени, като се прибере и тийнейджърът на съседката до тях не го оставя да спи с някви яки дискажи. Та хванал нашия една дъска , подпрял я на общата им стена и като треснал с пудовката(15-ина кила) по дъската та целия етаж се разтресъл и хоп тишина и спокойствие.
Но ако ще се правим на цивилизовани, наистина трябва да се вика полиция, и дори да ни ругаят, че не им се занимава с дреболии, да им се напомнят задълженията.

# 67
А ето как едни познати си решиха проблема с течовете от съседите. След дългогодишни разправии накрая отидоха и си застраховаха апартамента. При следващия по-сериозен теч застрахователите разказаха играта на съседа.

# 68
Ето какво. Преди два дни съседа (до нас който живее) младо момче, айде мой набор да е (не го знам), ми проби пода на спалнята с канго или някакъв вид бормашина (не съм на съвсем на ясно). Живеем на първият етаж и нашия решил да си пробива тавана на мазето (което е точно под нас) поради някаква причина и бургията проби настилката в спалнята, килима беше вдигнат 20см. като се прибрах..  Shocked 
Сега от два дни го търсим и звъним, той се крие, моите хора искат да го трепят, не знам какво ще става.
Приемам съвети, да го съдя ли, да го бият ли.. Явно не е нарочно, не знам какво си е мислил, ама работата е сериозна. Правя си упражения (йога) точно там в зоната около дупката..  Rolling Eyes можеше да ми пробие главата..  Сега като се замисля свят ми се завива. 
Опитай да го намериш, смъмриш, сплашиш (със съд) и притиснеш за обезщетение.

# 69
Карма135, съгласна съм! Ама в този конкретен случай по-добре да бях действала без да мисля.   Laughing
Щото сега му се размина голям бой, а човек който няма да се поитересува какви последствия са предизвикали действията му, какво да го мъмря или плаша?! Тоя човек няма елементарен морал. Как да му вкараш някаква идея в главата по друг начин..  ooooh!      

# 70
Карма135, съгласна съм! Ама в този конкретен случай по-добре да бях действала без да мисля.   Laughing
Щото сега му се размина голям бой, а човек който няма да се поитересува какви последствия са предизвикали действията му, какво да го мъмря или плаша?! Тоя човек няма елементарен морал. Как да му вкараш някаква идея в главата по друг начин..  ooooh!     

Сигурно е така  да беше нещо друго да му го набиеш .... Rolling Eyes

# 71
а когато не отварят? викам полиция като е шумно-звъни им се , те спират музиката и не отварят... и полицията СИ ТРЪГВА ...и после пак? имат ли право да влизат със сила? ooooh!

# 72
а когато не отварят? викам полиция като е шумно-звъни им се , те спират музиката и не отварят... и полицията СИ ТРЪГВА ...и после пак? имат ли право да влизат със сила? ooooh!

незнам  Rolling Eyes добър въпрос

# 73

незнам  Rolling Eyes добър въпрос
Имат право но при по сериозни случай

# 74
Не не, нямат право по принцип.  Няма значение, че са униформени, ако нямат заповед от по-висш началник или прокурор да речем, нямат право.  Ако не ги поканиш.
Пример: Както е закона за собствеността.  Ако имаш къща на село и някой влезе в двора ти посред нощ и ти го гръмнеш с пушката - не могат да ти повдигнат обвинения  Laughing   

Общи условия

Активация на акаунт