Отговори
# 105
Добро утро,
ние вчера се завърахме,но аз май се разболях-хрема,кашлица ooooh! Tired,ужасссссссс
Пътуването беше ужасно,аз повръщах,а на малчо му стана лошо,но то при тези завои беше неизбежно.
Лека седмица на всички Hug Heart Eyes

# 106
Опаааа  Blush Чак на 8 стр.  Tired
Добро утро! Hug
Близоо, благодаря з атемичката, мила! Hug  bouquet
Отивам да Ви чета Mr. Green

# 107
  • София
Момичета, аз се завърнах и да ви разкажа смешната случка от тези дни Simple Smile)
Пътувахме ние из провинцията и едната вечер ме заболя много корем за 10 мин, нещо като контракция. На другата сутрин пак ми се стегна, но и двата пъти пих но шпа и всичко беше ок. А и доколкото знам ще се появяват такива контакции от време на време..
Обаче любимият решава, че положението е критично и ми заявява отиваме на лекар. И аз викам какъв лекар бе човек, всичко почива по празниците.
Та най-близо бяхме до Сливен, отиваме в една болница никой, оттам къде ще има дежурен-а ми в родилното разбира се.
И моля ви се тръгваме двамата, той почти ме носи по коридорите, директно на 3 етаж звъни на звънеца на родилното, излизат едни акушерки, а той има ли лекар, че имаме проблем.
Разтърчаха се хората, прегледа ме лекар успокои го, а апаратът абсолютно допотопен, докато се види нещо поне 5-6 минути милият направо изора кабинета хахаха, по едно време щом лекарят му вика защо не се разходи малко хахаха. Накрая много се смяхме всички, лекарите много ни се зарадваха, че сме българи, не ни взеха един лев даже..
Та предствяте ли си да присъства на раждането, най-много да хване лекарят за врата, ако нещо се пообърка, не бих рискувала хаха...

# 108
Добро утро мами и бебчета 2 в 1 !
Влизам само да ви поздравя и да ни пожелая една успешна седмица.
Аз се залавям с домакинска работа, че ме чака гладене, чистене, готвене + ходене до личната след обяд за талон за ЛКК. Днес май няма да имам много свободно време, но ще ви следя аз  Peace

# 109
  • София
Здравейте  Hug

Надявам се, че всички- или поне повечето - сме си починали хубаво тези дни и сме събрали топлинка за студа, който се очаква  Grinning

Илианка, да ти кажа и аз така бих предпочела да си прекарам деня, а не в работата  Tired нещо хич, ама хич не ми се работи и то не толкова че има много работа през цялото време, ами това че трябва да стоя в глупавия офис вместо да си свърша разни неща вкъщи или по ремонта. Особено откакто като лакираха паркета се наложи да се доверя на майсторите колко ръце са сложили  #Crazy само за да кисна в офиса и сега ще трябва да търсим лак и да мажем още /а ако не е същия, не ми се мисли/..

Аз съм доволна от почивните дни, само тази нощ нещо не можах да спя добре и нали знаете, като не се наспи човек не е най-приятното нещо, отделно от мисълта за работата  Stop

Иначе тази седмица освен утрешния празник, майка ми има юбилей в сряда  bowuu та поне ще има поводи за празнуване  Heart Eyes

И накрая, да ви почерпя виртуално, половинката беше рожденик в събота

# 110
Привет и от мен!
Мария, предстои ти вълнуващо мероприятие, приятно прекарване!
Теди, дано не се повтарят повече неприятностите.
Исеписе и на теб също! Дано вече сте по - добре!
Patita, честит ти рожденик!
На всички пожелавам хубав ден и приятна седмица!

# 111
  • София
Здравейте и от мен, коремчета!
Вече съм пак на линия, не мога да кажа отпочинала понеже много много не си почивам обикаляйки България но все пак почивните дни от работа са си благодат! Да му мислим другата седмица с 6 работни дни  #Cussing out
Исеписе да оздравява, а Теди да няма подобни случки!
Много са ми интересни вълненията около близнаците, трудно ми е да си представя всичко двойно ... вероятно и вие които не сте си го мислили преди ви е трудно да свикнете с мисълта но пък имате цели 8-9 месеца за това. И най - важното е двойното щастие което ще ви сполети.
Хайде мили до после Simple Smile

# 112
Здравейте бремелинки  Hug

Честит рожден ден на патеричка на половинката на Patita.

Добре дошла на новата мама  Grinning

Отивам да ви чета  Mr. Green

PS SIMONA_S какво стана на прегледаааа, показала си човечето какво е?

# 113
Здравейте момичета кокичета!Аз успешно се завърнах от гости при нашите и там се размазах от почивка,лежане,ядене WinkИ днес като заведох малката на детска и майките почнаха да се хвалят че дечицата им изкарали варицелата през ваканцията....Оказа се че повечето деца от нашата група са карали,само ние и още едно две деца се разминахме,ама още не се знае...Умирам от страх,въпреки че аз съм карала варицела и то доста голяма бях,от страх ходих да си правя изследвания за антитела,те показват че имам имунитет,но все пак....аз съм още в третия месец и ми се струва опасно SadУтре съм на преглед и ще разпитам пак доктора да ме успокои.
Започнах тука да се мажа с фитоластил както преди,ама ми се искаше нещо по-мазничко,въпреки че за лятото фитоластила си е по-добре WinkА гърдите с какво си мажете момичета?
Хайде целувки от мен,хубав ден и хубав празник утре!

# 114
baba_vuna малката изкара варицела, когато аз бях във втори месец. Всички доктори ми казаха, че щом съм я карала да не се притеснявам, при мен нямаше проблеми. Simple Smile

# 115
  • Пловдив
Привет, сладурки!
Радвам се, че сте починали. Ние за съжеление не успяхме, че нали Дани ми беше болничък. Вече сме добре, но реших да си го оставя в къщи още два дена, така че съм в болничен до утре вкл. и ще имам повечко време да ви наглеждам  Wink.
Обещаха да ни вземат на градинка другия месец, хубавото е, че има и други дечица от неговия набор, така че няма да сме най-малките.
В сряда съм на преглед, ще видим дали мъничето ще ни се покаже. Повечето ми приятелки залагат на момиче, но аз си имам странното усещане, че ще съм мъжка майка, но....каквото дойде - само да ми е живо и здравичко  Praynig.
Отивам и аз да полегна, да се възползвам максимално от това, че съм в къщи, че в сряда пак на работа....

# 116
Брейййй, голямо затишие в темата днес!  Rolling Eyes

Patita, да ти е жив и здрав мъжа!   bouquet

Моята седмица започна мноооооого интересно. 50 минути стоях на терасата, защото моята дивачка ме заключи там, докато простирах прането!  Twisted Evil Набързо изстрелях мъжа ми от работа да дойде да ме освободи! Сега ми е смешно, но тогава ми се ревеше направо!  Joy

# 117
  • Бургас
Божкеее, в това точно смотано време ли ooooh! Да не ми се случва на мен, че както нашите живеят извън града, а милото бачка в разни околни градове... Rolling Eyes

Аз си чакам по някое време резултатите от скрининга, дето хем не горях от желание да го правя, хем ме забърсаха 50лв Shocked Тук ще ме убият от цени тези хора ooooh!

# 118
Здравейте, тумбачета Simple Smile

Моя корем също доста е пораснал, вече си личи, че съм бременна  preggo 

Това със заключването на балкона ми звучи много неприятно... аз както обичам да си зарязвам някъде телефона, вместо да го нося с мен.....

В петък съм на ФМ... преместих си часа с 4 дни напред, че милото иначе нямаше да може да дойде и само се вайкаше..... Нямам търпение вече.... дано този път се види пола  Praynig

# 119
green eyes, доста се посмях с историята ти. Аз също не си нося телефона в мен и не знам какво бих правила в твоята ситуация, добре, че мъжът ми си работи вкъщи и в повечето време може да ме спаси в такива ситуации:)
Напоследък съм се впуснала в разглеждане на онлайн магазини за бебшки неща - засега нищо не купувам, защото нямам място, по-нататък ще мисля къде ще държа нещата на бебето, пък и имам много неща от каката и всъщност ще имам нужда само от шишета, кошарка (но за каката) и количка. Въпреки това няма да се сдържа и ще купя нови одеалца и чаршафчета - с Ирина имам едни много хубави от Мадъркеър, вярно бяха скъпи, но са ми супер любими. Та ако няма да се впускам в голямо пазаруване поне в това ще инвестирам Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт