Лято в Албена 2011 (тема 2)

• 55 076
  • 737
  •   1
Отговори
# 435
  • у нас
аз също нямам на представа как са разположени стаите, но определено ми се иска да е с морски изглед

както казва мъжо- предпочитам да гледам морето и да си мисля за пазара, отколкото да гледам пазара и да си мисля за морето Mr. Green

ако някой има идея много моля... Praynig
аз дори нямам идея дали се вижда морето от хотела  newsm78

и още нещо- изискванията относно саплята, стаята и т.н за да бъдат изпълнени от сайта на албена ли е по-добре да резервирам или може и през сънитурс? ама искам 100% гаранция иначе няма да направя резервацията...

Последна редакция: чт, 24 мар 2011, 17:15 от Tommelise

# 436
  • София
Ние резервирахме за Оазис. Хора, които вече са били там, ни посъветваха стаите да гледат към басейна, защото били по-тихи.

# 437
  • В светлината на слънцето
Не съм била в Оазис, но ми се струва, че от него няма как да се види и късче море. Едно, че е нисък хотел и второ - все пак не е точно на първа линия. Между него и морето има по-високи хотели, които съм убедена, че скриват на 100% гледката. Но може и да греша де. Thinking
Изискванията - зависи как се резервира. Аз през сайта на курорта никога не съм резервирала и нямам идея. Резервирам обикновено директно в хотела или през Бутик травел. Миналото лято допълнително се обаждах в хотела да доуточня какви точно изисквания имаме относно етаж, изглед на стая и т.н.

# 438
  • гр.София
записвам се да ви чета , макар , че вече е късно резервирахме в Магнолия , но поне да добия представа каде ще ходим  Mr. Green

# 439
  • София
записвам се да ви чета , макар , че вече е късно резервирахме в Магнолия , но поне да добия представа каде ще ходим  Mr. Green

Басейните на Магнолия са великолепни, нямат равни!

# 440
  • София
desivalko_ ,вие от кога сте там?Ние сме от 27ми юли.
Клер,поста ти ме зарадва Hug

# 441
  • гр.София
 liani ние сме от седми август  Peace
и мен ме зарадва Клер , дано и другото да е супер  Hug

# 442
  • София
Разминаваме се значи.Аз защото видях връстник на големия,та затова така нахално попитах Embarassed

# 443
Не съм била в Оазис, но ми се струва, че от него няма как да се види и късче море.
Ние бяхме сектор Д на последния (3 мисля) етаж и в дясно се виждаше малко от морето.

# 444
  • у нас
Не съм била в Оазис, но ми се струва, че от него няма как да се види и късче море.
Ние бяхме сектор Д на последния (3 мисля) етаж и в дясно се виждаше малко от морето.

Mr. Green Mr. Green крайна стая ли сте били или по точно има ли стая близко до тази където сте почивали вие и от която ще се вижда повече море Grinning

# 445
Ами така са, че според мен от всички стаи на този етаж ще се вижда, обаче е непредвидимо в коя точно ще ви настанят - беше лудница, чакане за настаняване (на рецепцията имаше тълпа), първо уж щяхме да сме в една стая, после я смениха  (че не беше ясно на първата кога ще свърши почистването), ама и тази не беше почистена та чакахме камериерките пред вратата.... и т.н.
Сектора ще е сигурен при положение, че резервирате двойна разширена стая, те са само там.

# 446
  • Пловдив
аз също нямам на представа как са разположени стаите, но определено ми се иска да е с морски изглед

както казва мъжо- предпочитам да гледам морето и да си мисля за пазара, отколкото да гледам пазара и да си мисля за морето Mr. Green

ако някой има идея много моля... Praynig
аз дори нямам идея дали се вижда морето от хотела  newsm78

и още нещо- изискванията относно саплята, стаята и т.н за да бъдат изпълнени от сайта на албена ли е по-добре да резервирам или може и през сънитурс? ама искам 100% гаранция иначе няма да направя резервацията...

Ако Ви дадат 100% гаранция ще Ви излъжат. Нито от Албена АД, нито от Съни дават гаранция че ще бъдат изпълнени исканията Ви. На мен вече трета поредна година любезно ми казват "ще ги впишем в резервацията". Друго което трябва да вземете предвид, че настаняването е след 14ч., но обикновено става такава блъсканица ooooh! ooooh!, моят съвет е да пристигнете в хотела към 16ч., за да няма неприятни емоции и чакане.

# 447
Миналата година ни спазиха всички изисквания- етаж, изглед, съседни стаи, не мога да отрека, че бяха много коректни от Албена АД.
Настаниха ни по- рано от 14 ч., нямахме проблем  и с това  Peace

# 448
  • Пловдив
Те и при нас в повечето случаи ги спазват изискванията (с едно малко изключение), но гаранция за това няма Peace. За настаняване преди 14ч. не бих разчитала, ако няма почистени стаи...няма как, а и това че са с малки деца няма да е предимство, ако на това разчитат Rolling Eyes, по скоро ще ги поизнерви..., от опит говоря.

# 449
  • София
И според моя опит изискванията се изпълняват. Виж с чакането е друго нещо, но се преживява. Всъщност не се е случвало да чакаме повече от час. Затова пък още преди настаняването слагат гривна и вече може да се утешавате с питие или с храна, докато чакате стаята си. Wink

Общи условия

Активация на акаунт