Лято в Албена 2011 (тема 2)

• 54 983
  • 737
  •   1
Отговори
# 600
  • Луната ни пази

Ние резервирахме за Оазис, приключи мойта драма  Crazy

Вилиан, от всичко, което съм изчела, както и от препоръки на познати, бих избрала Нона от изброените. Ние предпочетохме Оазис, защото искаме да почиваме по-дълго на морето и в такъв случай хотелите на първа линия не са ни по джоба.

В кой период Simple Smile ?
24 юли- 03 август  Party Вие там ли ще почивате?

И за Орлов предимно добри отзиви се чуват

Дано всички имаме страхотна почивка!

Да, но в края на август- 21- 28 август. Аз винаги тогава почивам.

# 601
  • у дома с любимите си хора
Вилиан, Орлов е много добър избор Peace, миналата година бяхме там, доволни сме Hug. Стаите с двуетажни легла са чудесни, особенно тези на 5-ти етаж (заради гледката към морето), просторни, особенно подходящи за вашия формат.

Ей за това се боря и аз. Grinning Казах,че искам стая с двуетажни легла за да имам повече пространство.Обадиха се в Албена и разбрах кои са хотелите в близост до морето,които предлагат спалня+двуетажни легла и от тях се спрях на Орлов.Сега само стискам палци да потвърдят. fingerscrossed
Благодаря ти,че сподели!   bouquet

# 602
Като гледам, май почти всички верни фенове на Албена резервирахме вече.

Кажете за забавленията сега - миналата година ни предлагаха разходка с корабче до Балчик с включен билет за ботаническата градина. Някой възползвал ли се е? А за делфинариума - скъпо ни се видя, но тази година най-вероятно ще го посетим. На дете на 2 г и половина дали ще му е интересно? До Калиакра за колко време се стига? Дайте и други предложения  Hug

# 603
  • у дома с любимите си хора
Ние отпадаме от албена-няма места за периода,който искаме.

# 604
  • В.Търново

Кажете за забавленията сега - миналата година ни предлагаха разходка с корабче до Балчик с включен билет за ботаническата градина. Някой възползвал ли се е? А за делфинариума - скъпо ни се видя, но тази година най-вероятно ще го посетим. На дете на 2 г и половина дали ще му е интересно? До Калиакра за колко време се стига? Дайте и други предложения  Hug

От хотела ли ви предложиха морска разходка?За Делфинариума миналата година нали имаше във Фейсбука на страницата им талон за 50% намаление от цената на билетите и беше на доста добра цена,явно не сте разбрали за нея,беше коментирано в темата и бях пуснала линк към Фейсбука.Аз мисля,че може и да е интересно ,може и да не е интересно за 2-годишно дете в Делфинариума,защото представлението е 30 минути и трябва да се седи на едно място.А и на части времето минава в превод на няколко езика,руски,англ. и немски....на всяка казана реплика.

# 605

Корабчето изглежда много добра идея. Не сме се възползвали точно от тази атракция, но сме ходили в ботаническата и в Балчик много пъти - заслужава си.
За делфинариума - мисля че може да пропуснете с толкова малко дете.

# 606
  • София
Дъщеря ми миналата година беше на 2год и 10мес. като посетихме Делфинариума и много и хареса,но тя обожава животните.Още си спомня делфините.В ботаническата също и хареса и гледаше в захлас някои растения,но се падна адска жега и бързо се умори,та имаше и доста мрънкане и нерви,докато пообиколим.

# 607
Абе кога ви остава време за такива обиколки, ние отиваме за 1 седмица, и гледаме да не си хабим времето, а да съберем всичкото слънце /не че цяла зима не сме сополиви/. Та така- сутрин на плаж, следобед басейни, вечер одрънкването по люлките и то не останало.

# 608
Ние също ходихме до ботаническата градина, но с колата, а Дари заспа по средата на разходката. Искам да я качим на лодка, предполагам, че е малко разстоянието, защото не ми се рискува с прилошавания....

Роси, на плажа я предлагаха екскурзията. А за делфинариума не съм разбрала, дано и тази година да има такова намаление  Peace

Райа, ние ходим за 10 дни, мъжО има навика да изгори първите 2 дни и после щем не щем 1-2 дена посвещаваме на разходки. А и миналата година имахме 3-4 дъждовни или поне мрачни дни и ходихме до Варна и Балчик

# 609

Кажи за корабчето- колко време е екскурзийката, отиване и връщане ли е и има ли време и за разходка в Балчик. С колата е едно, съвсем друго- с корабче.
На 2 г. и половина дете- зависи къде е ходило и какво му е интересно. Моите, и двете, на по две години умираха за животни по зоологическите градини и гледаха представлението.

Големият за първи път бе на Албена на тази възраст и още сутринта почваше с: "А днес къде ще ходим?"  Laughing Обиколихме всичко по Златните, във Варна има забавления доста. Миналата година в морската градина си откараха на ролери /№1/ и колело /№2/, освен предлаганите на място атракции.
Нос Калиакра ще посетим, мислим да отидем до Тюленово дори това лято, когато сме там.

# 610
Досега не сме уцелвали дъждовен ден, ако щете вярвайте не помня такъв.
Подозирам, че тази година ще ни е първата /дано поне да има някой слънчев  Praynig/. Та като се върна може само за разходки да ви говоря и да питам хубав ли е плажа  Mr. Green

# 611
  • София
Ние в единствения ден дето уж беше по-кофти и намръщен отидохме до Ботаническата,ама изведнъж времето се оправи и като напече едно слънце-ужас!Сигурно беше 38градуса.А Делфинариума като си тръгнахме по обяд от Албена и през Варна-нямаше как да го пропуснем Laughing
Ходихме и до Аладжа манастир и беше приятно.Аз обичам такива места.След Ботаническата ходихме и до нос Калиакра и дъщеря ми още си спомня "перките" и само да види нещо с подобна форма веднага за морето си спомня.Един ден винаги с удоволствие се жертва за обиколки,иначе става еднообразно, а това не е за нас Mr. Green

# 612
А ние заради обиколките и по- активната форма на почивка ходим.
Аладжа манастир го забравих, големият много се кефи там. Те обичат скали, и двамата.

Който има по- пълна информация за корабчето до Балчик- нека сподели.

# 613
  • В.Търново
Спомням си миналата година тия корабчета за морска разходка бяха по към центъра на курорта,ние бяхме пред Добротица,и спираха на по-дълбокото,някъде до над кръста се падаше.Трябваше да се омокрим целите,за да се качим в корабчето,а в края на сезона не беше и толкова топло ,за да ни одуха вятъра мокри по бански...и пропуснахме!

# 614
Да, и Аладжа манастир посетихме, как го забравих.

Корабчето мисля беше 35 лв на човек отиване и връщане, с включен вход за Ботаническата градина, ако си спомням правилно 2 часа и половина май е цялото пътешествие (или 3 и половина), за малката безплатно. Предложиха ни го пред Лагуните като че ли, някъде там

Роси, наистина ли "пеша" се стига до корабчето?? Все пак мисля с дрехи да се разхождаме из Балчик...

Инка, помниш ли за колко време стигнахте до Калиакра и добър ли е пътя?

Общи условия

Активация на акаунт