Лято в Албена 2011 (тема 2)

• 55 858
  • 737
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Минзухар, извинявай, каква е тази тайнственост? Целта е да се примолим за информацията ли?Ако някой иска да разбере къде ти е било добре и искаш да се върнеш, какво - трябва да ти про4ете вси4ките постове отпреди година или? Ако ще казваш - казвай и толкова, егати недомлъвките Rolling Eyes
Благодаря ви за линковете Hug Справих се, колкото да разбера, 4е разлики в цените, поне засега, няма.

# 31
  • София
Минзухар ще почива в Болеро на Златни пясъци - голяма тайна...

# 32
Още не съм решила за хотела, но събирам инфо.

# 33
Някой да даде отзиви за Лагуна Маре?

# 34
  • Луната ни пази

">#at=539[/video]
Да се подгреем предварително за лятото Simple Smile

# 35
  • София
Минзухар, извинявай, каква е тази тайнственост? Целта е да се примолим за информацията ли?
Mr. Green
От миналата година съм се отказала да чета постовете на Минзухар.То бива драми,бива нарцисизъм и почти нищо по същество.Да си почешем пръстите и да заклеймим туй онуй.От другите момичета в темите миналата година научих обаче много интересни неща и темата ми е адски полезна  bouquet-за пишешите смислени неща!

# 36

Hug
Ех, че хубаво...понякога забравям колко е красива България!
Чуден клип, много професионално направен, истинско удоволствие да "вкусиш" Албена и морето в ден като днешния. Simple Smile

# 37
  • БГ
[X]megelinkа, благодаря за клипчето!!!    Hug   Наистина уникално съчетание море-пясък-гора, еееххххх...

# 38
  • Луната ни пази

Hug
Ех, че хубаво...понякога забравям колко е красива България!
Чуден клип, много професионално направен, истинско удоволствие да "вкусиш" Албена и морето в ден като днешния. Simple Smile
Клипчето е официалната реклама на Албена за 2011 година, направено е от Жоро Торнев! МНого ми хареса, нежно, прекрасно и емоционално! Един ден на АЛбена от сутрин до вечер.

# 39
  • София
Лелееее, много хубав клип. Била съм в Албена не веднъж и знам, 4е не е 4ак толкова хубава, колкото са я изкарали, но въпреки това ми се прищя още сега, на момента, да резервирам Joy Това се казва достигане на таргета Mr. Green
А този Фламинго Гранд ми взе акъла, страхотен хотел!

# 40
  • В светлината на слънцето
Не е лошо клипчето. Peace

# 41
  • Луната ни пази
А този Фламинго Гранд ми взе акъла, страхотен хотел!
И на мен. Дотолкова, че с една приятелка решихме да си подарим спа уикенд на 19 и 20 март като подарък за 8ми март, вместо да се мъкнем по кръчми. То и без това няма кой друг да се погрижи за нас (аз вдовица, тя разведена).

# 42
Страхотен клип,Албена е вълшебно място, ходила съм и по други курорти, и другаде има прекрасни хотели, но преобладава застрояването, цимента, няма я тази природа...

Последна редакция: сб, 05 мар 2011, 14:17 от maria_2103

# 43
  • В светлината на слънцето
Пуснах клипа на дъщеря ми и след като го изгледа внимателно ме попита: "Мамо, ние там ли бяхме миналата година?" Crazy hahaha

# 44
  • София
Здравейте, знаете ли кои хотели на първа линия в Албена предлагат настаняване в свързани стаи с междинна врата?  newsm78 Никъде не мога да открия такава информация, нито на сайта на Албена, нито на Съни турс.
Благодаря ви предварително за отговорите.  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт