Лято в Албена 2011 (тема 2)

• 55 858
  • 737
  •   1
Отговори
# 45
Момчето ги изтъкна като по-голяма гаранция за качествоото на услугите.Иначе екипа аниматори и готвачи остава същия.

Кой това - франзузите или германците? Според мен най-капризни са французите. Немците са с различен манталитет.

Да,точно французите Simple Smile
Никакво ново инфо в темата,май всички празнуват Simple Smile

# 46
Е, предвид това, че сезонът все още е далеч, нормално е да няма нищо ново по темата.
Еуфорията покрай корекциите в цените позатихна, туроператорите също са хора и почиват, ...
След двуседмично активно ровене из нета и преглед на офертите и коментарите за половината хотели по черноморието, се бях зарекла да спра да влизам в такива теми веднага щом направя резервация.... ама ей на - днес пак наминах да хвърля едно око от любопитство  Embarassed

И за да не е само спам, в страницата на Албена във Фейсбук прочетох, че Добротица също ще е освежена за новия сезон и с нова детска площадка. Това, че персоналът в ресторанта остава същия, е добре. Миналата година кухнята ми допадна и се надявам това лято да си запазят нивото. Аниматорите честно казано не вярвам да са същите - тези бяха френскоговорящи, а някои  - французи. Но, при нас това не е проблем. Нашите дзверове са си самадостатъчни и нямат нужда от чужда помощ в забавленията  Laughing

# 47
  • София
И още нещо да попитам тези, които вече са почивали в Албена - в коя част на плажа морето е по-плитко? Имам предвид има ли разлика в дълбочината на морето например в северната и в южната част на плажа? Според вас пред кои хотели плажът е най-хубав и морето най-плитко, като за малки деца?  sport027 help

# 48
  • There I was on a July morning
Здравейте, знаете ли кои хотели на първа линия в Албена предлагат настаняване в свързани стаи с междинна врата?  newsm78 Никъде не мога да открия такава информация, нито на сайта на Албена, нито на Съни турс.
Благодаря ви предварително за отговорите.  bouquet

Най-добре направи запитване за периода който те интересува, защото някои нямат свободни свързани стаи. На мен ми предложиха само в Орлов, за началото на юли.
Още ми е рано да резервирам за лятна почивка, но си набелязвам оферти. Wink

# 49
  • София
Плажът на Албена навсякъде е плитък, той всъщност с това е най-известен - мнооого навътре все си е до колене Laughing Малко по-гаден е в онази 4аст откъм резервата, защото понамирисва на блато, но инак целият си е хубав.
Нас приятели ни навиват за Добротица, но миналогодишните отзиви май не бяха добри...

# 50
Някой питаше за Оазис - миналата година платихме 796 лв за двама възртастни, едно дете на 5 и едно на 11 години и бяхме доволни. За толкова пари 4 човека - направо ни беше без пари. Леко е шумно, но на мен не ми пречеше, бях наясно, че отиваме в пълен до козирката хотел. Но аз не съм особенно претенциозна и не обръщам внимание на дребни неудобства или недомислици. Не ме дразнаеше, че ресторанта в 12 е пълен - просто обядвахме в 13.30 - изкарваха прясна храна, нямаше почти хора, тихо, спокойно - супер. От храната бях доволна, от анимацията също, най - доволна бях, че е на 1 минутка от морето, защото мразя да се мъкна по жегите. В крайна сметка в хотела прекарвахме само 30 минути сутрин да закусим, 30 минути на обед да обядваме и 2-3 часа вечер вечеря, анимация, питие и лягане. Бяхме се отдали изцяло на морето, пясъка и перфектното време, което случихме в началото на юли.
Пак казвам, важното за мен - прясна храна и поне за нас достатъчно изобилна, чиста и прохладна стая, отзивчив персонал - това го получихме от хотела.
За курорта няма какво да коментирам - зеленина, чистота, море и пясък каквито няма никъде другаде ( с изключение на Шкорпиловци ) и ужааааааааааааааааааасна скъпотия извън хотела, просто ми скриха шапката. Над 300 лв сме изхарчили извънхотела за нищо - една гривна имаме и едни ретро снимки.
Та Оазис, ако предлагат до тази сума и тази година ги препоръчвам.

# 51
А някакви коментари за хотел Орхидея ?

# 52
  • Луната ни пази
Та Оазис, ако предлагат до тази сума и тази година ги препоръчвам.
Тази година е една идея по- скъпо, но не и фрапиращо (860 лв за 7 нощувки за юли), но като гледам, че вече няма места за някои от периодите (например началото на юли) не ме учудва. Подкрепям твоето мнение, ние миналата година бяхме за 5 нощувки, но тази година ги вдигнах на 7- не ни стигат и те, ама какво да се прави.

# 53
  • В.Търново
Плажът на Албена навсякъде е плитък, той всъщност с това е най-известен - мнооого навътре все си е до колене Laughing Малко по-гаден е в онази 4аст откъм резервата, защото понамирисва на блато, но инак целият си е хубав.
Нас приятели ни навиват за Добротица, но миналогодишните отзиви май не бяха добри...
Няма такова нещо! Naughty
За Добротица само хубави неща се изписаха миналата година,с дребни забележчици от моя страна.Спокойно може да резервирате там,ако ви устройват главоломното увеличение на цените за този хотел.

Ние миналата година бяхме в края на август в Албена и морето беше много неравно,още в началото като влизахме и беше до коленете ми,но това може би се дължеше на мъртвото вълнение,което се появява в края на сезона и подкопава пясъка във водата.

# 54
  • В светлината на слънцето

Оппа, настъпа по болното място Рая... Mr. Green Peace

Ние още се колебаем. Най-вече за периода. Някъде в края на юли/началото на август ще е, но не сме го избистрили докрай. Така като гледам се очертава да не резервираме отрано, а някъде в края на пролетта. Thinking Да се надяваме да не свършат местата и все да се намери нещичко и за нас в хотелите, към които по принцип сме отправили поглед. Grinning

# 55
Ха, ха, да  бе, ама съм го преболедувала вече  Peace
Дано тази година няма болни места, че с тези цени вече не можеш просто да махнеш с ръка.
И някой го беше споменал - в Албена най- големия разход на практика е извън хотела, вечерните разходки с люлки, батути и боклучета от сергиите. Тази година няма да имаме такива изкушения в близост, ще сравняваме.

# 56
  • Sofia
 До Джина и Огнена стихия И аз не помнех нищо за Лагуните и снощи заседнах и прегледах старите теми.
Сега не мога да ги отварям, за да вадя линкове. Но, ако ви се чете, моля: Тема 5, стр. 3 - подробно мнение на bora за Л. Гардън / прочетете го, защото на практика Л.Маре и Л. Гардън са един комплекс/.  Тема 6 , стр. 12 и 13 - мнения на naniika и magika-mm - за Л. Бийчи  Гардън. стр. 23 - за Л. Маре от sisku.
стр.33 - подробен за Л. Бийч. стр. 38 - подробен за Л Маре - от medora, на стр. 40 е вече цитираното и тук мнение на Норе за Л. Бийч

# 57
Къде изчезна Клер тази година?  Simple Smile

# 58
Привет,
интересуваме хотел" Елица "-някой почивал ли е там и какви са отзивите за него ...

# 59
  • София
Няма такова нещо! Naughty
За Добротица само хубави неща се изписаха миналата година
Не съм 4ела в темата, ние миналат година не бяхме на Албена и не съм се интересувала. Но наши приятели от Австрия идваха и казаха, 4е хотелът не е нищо особено Confused
Както и да е, аз не търся нещо особено, просто нормално. А какво за цените? Колко е по-скъпо от миналата година? Защо, ремонтирали ли са го или просто искат да ни свалят по 3 кожи?

Общи условия

Активация на акаунт