Лято в Албена 2011 (тема 2)

• 55 016
  • 737
  •   1
Отговори
# 540
Да, явно записва пропуснати, и те може би си вкарват и имена, защото аз ги бях търсила много миналата година когато правихме резервацията. Тази година звъннах- никой не вдигна. След 20- тина минути ми се обади младежа  Heart Eyes и ме търси по име. Изкара ми акъла направо, ама после се освестих, че и миналата  година направо по име ми говореха.

# 541
Момичета кажете нещичко за Оазис, че мисля да резервирам там   bouquet

# 542
  • Луната ни пази
Прочети темичката назад и ще видиш доста неща за Оазис. Преди страница- две правих и препратки към мнения за хотела.

# 543
Да, явно записва пропуснати, и те може би си вкарват и имена, защото аз ги бях търсила много миналата година когато правихме резервацията.

Вкарват ги със сигурност. Мен също по име ме търсиха.

Изискванията относно стаите смятам да ги поставям десетина дни преди почивката. Ние нямаме кой знае какви претенции. Миналата година бяхме на първи етаж близо до входа на ресторанта и с гледка към навеса на ресторанта. Това изобщо не ме притесняваше - напротив, дори се радвах, че не се налага да се катерим по стълбите. Тази година обаче ще се наложи преди тръгването да уточня с управителката в Добротица дали със сигурност ще имат достатъчно кошарки за бебоците в компанията. Струва ми се раничко да искам потвърждение за това още сега.

# 544
  • Пловдив
Да, явно записва пропуснати, и те може би си вкарват и имена, защото аз ги бях търсила много миналата година когато правихме резервацията.

Вкарват ги със сигурност. Мен също по име ме търсиха.

Изискванията относно стаите смятам да ги поставям десетина дни преди почивката. Ние нямаме кой знае какви претенции. Миналата година бяхме на първи етаж близо до входа на ресторанта и с гледка към навеса на ресторанта. Това изобщо не ме притесняваше - напротив, дори се радвах, че не се налага да се катерим по стълбите. Тази година обаче ще се наложи преди тръгването да уточня с управителката в Добротица дали със сигурност ще имат достатъчно кошарки за бебоците в компанията. Струва ми се раничко да искам потвърждение за това още сега.
Напротив, напротив кажи си изискванията още сега. Ние миналата година, месец по-рано(преди датата на пристигане) заявихме, че искаме стая с двуетажни легла, и ни казаха "малко късно заявявате това искане, но ще го впишем". Факт е обаче, че като пристигнахме, ни казаха, че такава стая ще има свободна след 4-5 дни Rolling Eyes.

# 545
  • София
Момичета да ви споделя - отказаха ми резервация от холидейчек. Като причина в отговора си са посочили, че не могат да приемат резервации на лица от Б-я през немски туроператор.
Много съм очудена, объркана....и се чувствам отритната Blush

Нали някои от вас бяха резервирали, случвало ли ви се е подобно нещо. Аз не съм резервирала до момента през този сайт, но определено ме изненадаха неприятно.

Приемам идеи.
Здравейте момичета, реших да пиша и тук как се разви дилемата с резервацията през немски туроператор.
След като им писах няколко мейла, че игнорирането на българи е нечестно, неправилно и абсолютно непозволено ....ми върнахо отговор:" Ще направим резервацията за Вас. Моля разговаряйте със служители на хотела, Албена за да Ви потвърдят, че няма да има допълнителни такси при настаняването, т.к. сте български гражданин..."
Аз разговарях и с любезното момче и с някаво не толкова любезно от Маркетинга. Те казаха, че след като пристигам с ваучер на немски ТО, те ме настаняват като такъв, без допълнителни такси и т.н.
Търсете си правата. В моя случай става въпрос за Орлов, който в по-голямата си част е отдаден на Алтурс. Сайта през който пробвах да направя резервацията е buy buy=

# 546
Извинявай за въпроса, колко е по- евтино през немския оператор?

# 547
Здравейте момичета, реших да пиша и тук как се разви дилемата с резервацията през немски туроператор.
След като им писах няколко мейла, че игнорирането на българи е нечестно, неправилно и абсолютно непозволено ....ми върнахо отговор:" Ще направим резервацията за Вас. Моля разговаряйте със служители на хотела, Албена за да Ви потвърдят, че няма да има допълнителни такси при настаняването, т.к. сте български гражданин..."
Аз разговарях и с любезното момче и с някаво не толкова любезно от Маркетинга. Те казаха, че след като пристигам с ваучер на немски ТО, те ме настаняват като такъв, без допълнителни такси и т.н.
Търсете си правата. В моя случай става въпрос за Орлов, който в по-голямата си част е отдаден на Алтурс. Сайта през който пробвах да направя резервацията е buy buy=

Това е просто ключов пост. Благодаря, че сподели.    bouquet

# 548
  • София
От 08-17.07.11г т.е. девет нощувки в двойна стая цената е 630евро.
Не съм превела парите все още, дано не издърпам дявола за опашката, съмнявам се да има допълнителни такси, освен превода.
Ще пиша пак.

# 549
Прочети темичката назад и ще видиш доста неща за Оазис. Преди страница- две правих и препратки към мнения за хотела.
Относно запитването за Оазс - миналата година почивахме там. Доволна съм - добра храна, чисти и добре обзаведени стаи! Басеина е малък като забележка. Но като цяло за парите, които плащаш съм доволна! Зависи, ние не сме много притенциозни туристи, в рамките на нормалното, най-важният критерии е чистотата!

# 550
  • Луната ни пази
От 08-17.07.11г т.е. девет нощувки в двойна стая цената е 630евро.
Не съм превела парите все още, дано не издърпам дявола за опашката, съмнявам се да има допълнителни такси, освен превода.
Ще пиша пак
Като гледам цените на другите хотели в сайта на Албена, явно наистина е по- евтино. За сравнение, за този период Оазис е на тази цена. Но все пак от днес и цените като цяло са по високи!

# 551
Боже, на мен тоя Сенди ми излиза 1862 лв..... Shocked

Прави сте, търсете всякакви по- евтини варианти. Това е безумие.

# 552
По-евтино е! Моята резервация също е от този сайт и разликата в цената към момента на резервацията в немския сайт и сайта на "Албена" беше 490 лв.
Искам да отбележа, че на мен от bye bye не са ми отказвали резервация, нито са ме информирали, че на място могат да ми искат доплащане. Бяха изключително любезни, бързи и коректни.
Аз пък си задавам въпроса, защо и как на "Албена" им е изгодно да продават на немците на тези цени, а не им е изгодно да го правят за българите. Ясно, че немците купуват наедро, но се питам, дали са предложили такава опция и на някоя българска агенция... newsm78
И ако дотук нещата са въпрос на фирмена политика (некоректна и нелоялна  за мен лично, но това тук не е важно), то смятам, че всеки има законово право да резервира почивката си оттам, откъдето желае (в случая оттам, от където му е най-изгодно) и да му се изисква доплащене на място само защото е българин е абсолютно незаконно, нагло и дискриминативно.
А това може да има последствия за тях- стига човек да си търси правата! А аз определено ще го направя, ако на място ми се изисква доплащане.

# 553
Пак се извинявам за неосведомеността си   Embarassed

Колко струва банковия превод до немската агенция?

# 554
И аз да се включа с един тъп въпрос Simple Smile
Може ли сайта на buy buy, ще нещо не ги откривам.

Аз моите резервации за Албена още не съм ги платила и ако си ги намеря по-евтино там, направо ще резервирам.

Общи условия

Активация на акаунт