Лято в Албена 2011 (тема 2)

• 55 026
  • 737
  •   1
Отговори
# 525
А сега се обадете на любезния младеж и му рекнете, щото мен точно той ме отряза, че нямало да има тази година, те от Доверие си го измисляли, ама Албена не искали да подписват. Могат да ви сторнират 10 %, да не се правят на ударени. Ей, много се излагат.....

# 526
 Да отговоря за Гергана: цената е 100лв., но като се обадите в агенция за резервация свободни стаи няма, мисля че и от сайта на Албена изписваше същото. Явно ей така са си го сложили това 100лв. По принцип хотела се продава предимно на чужди туристи. Българите , които съм засичала докато ние сме били там са били не повече от 7-8 семейства.
 Относно комарите за 4години не ме е ухапал нито един, не съм и видяла такива!
 Допълвам, ако не греша тези, които бяха писали че има много комари май не бяха почивали в Гергана. Изхождаха от факта,че е до резервата и значи има комари.

Последна редакция: ср, 30 мар 2011, 10:26 от Dezzzi

# 527
  • София
Ами относно отстъпката за Албена, аз пратих лично запитване до доверие още преди 3 седмици и ми дадоха офертата кои хотели са включени  и каква ще е отстъпката.Аз просто изчаках да я обяват и на сайта и в момента си правя резервацията за Компас и ще се възползвам от отстъпката.За съжеление няма места вече и в Компас за края на юли и ще бъдем там от 01 август.
Просто и не бях в готовност по-рано за резервация.

# 528
Мъжа ми сега ми заяви,че харесал апартамент на 1ет. на Нона,вика направо си на плажа.
И какво викате пълно с комари там Thinking

Както писах по-горе- и ние не сме виждали комари в " Нона" миналата година, така че не се притеснявай  Peace

# 529
Ясно,няма комари Peace   ама май няма да прежаля Фламинго(особено храната)
Ще го мисля.

# 530
  • В.Търново
Това п редложение видяхте ли го:
http://www.facebook.com/AlbenaResort?sk=app_4949752878

# 531
  • Все на втория етаж
Moмичета, кой от тези хотели ще похвалите най- много.  Хотели „Панорама”,”Компас”,”Ком”, „Алтея”, „Добруджа"  Не съм ходила в нито един, знам, че са три звежди и са по- назад май, та кой е по- по сред другите? Става дума за едни фестивал през Юни и ще ходим там, но се интересувам от хотелите.

# 532
  • София
Moмичета, кой от тези хотели ще похвалите най- много Хотели „Панорама”,”Компас”,”Ком”, „Алтея”, „Добруджа
От 4-те препоръчвам Ком, след задълбочено проучване и в нета и във форума и лично на място миналото лято. Бяхме в Компас и Панорама, тази година сме в Ком, живот и здраве. Peace
За Добруджа има малко отзиви, и все клонящи към отрицателни.

# 533
  • Все на втория етаж
Ами ръководителката и други родители взеха решение за Добруджа. Аз нямам никакви отзиви и наблюдения, до сега сме били само в Калиакра и Арабела. Но те са на мнение, че този е най- добрия сред тези, така че всъщност е решено. За да може групата да сме заедно ще сме там. Та от 13 до 19 Юни ще сме в Добруджа. За 30 лв. на ден със закуска, обяд и вечеря, не шведска маса, това е оферта само за фестивала.

# 534
  • София (Възраждане)
Момичета, направих резервация в Орлов през сайта на Албена, допълних и изискване за местохоложението на стаята според съветите тук, написах и емейл в допълнение, все още чакам отговор. Ще попитам и тук, преди да платя някой от фирмата дали ще бъде така добър да ми напише, дали мога да получа именно стая според посоченото желание?

# 535
  • Пловдив
Момичета, направих резервация в Орлов през сайта на Албена, допълних и изискване за местохоложението на стаята според съветите тук, написах и емейл в допълнение, все още чакам отговор. Ще попитам и тук, преди да платя някой от фирмата дали ще бъде така добър да ми напише, дали мога да получа именно стая според посоченото желание?
100% гаранция никой няма да даде (от моя опит), но предполагам ще ги впишат в резервацията като изискване Peace. Обикновенно се съобразяват с тях.

# 536
Във фейсбук и на сайта си Албена са пуснали график на отваряне на хотелите : http://www.albena.bg/bg/pages/season.html/

Чипоноска, за Калиакра пише, че ще отвори на 30.04, затова никой не вдига телефона там.

# 537
Момичета,
На кой телефон отговаря любезния младеж?
На тези от сайта все ми казват, че операторите са заети.

# 538
Ми то толкова го хвалихме тоз младеж /ако е един де/, че вече стана труднодостъпен   Mr. Green

# 539
Аз звънях на тел. 0800 12211 - за който пише, че е безплатен за клиента. Спомням си, че веднъж никой не отговори на повикването ми и после любезния младеж ми звънна обратно на мобилния, явно при тях се записват пропуснатите обаждания. 

Аз подозирам, че тъкмо любезния младеж пише във фейсбук, по начина на изразяване като съдя, трябва да е той. Понеже няколко пъти съм разговаряла с него, та стилът му ми е познат.

Общи условия

Активация на акаунт