Лято в Албена 2011 (тема 2)

• 55 034
  • 737
  •   1
Отговори
# 510
zvet81, въобще не е зле Гергана, напротив. Разрови се из старите теми, помня, че има положителни отзиви за Гергана.
Гергана е 4*, и Сенди (бивш Орлов) е 4* от тази година, макар че официално категорията му е 3*.
Малибу е "френски" от години, продава се предимно на френски туристи и анимацията там е само на френски.

Сетих се нещо за Гергана, имаше оплаквания от много комари по вечерно време, защото зад хотела е реката, няма втори ред хотели отзад... но този проблем може да се реши с репеленти и спрейове против комари. Пък дали е вярно, да кажат пребивавали в Гергана.

Последна редакция: вт, 29 мар 2011, 15:37 от Little wingels

# 511
Мъжа ми сега ми заяви,че харесал апартамент на 1ет. на Нона,вика направо си на плажа.
И какво викате пълно с комари там Thinking

# 512
Мъжа ми сега ми заяви,че харесал апартамент на 1ет. на Нона,вика направо си на плажа.

Там няма комари - или ние не сме засичали такива.  Simple Smile Били сме на втория етаж към морето (над ресторанта).

# 513
Еее пак ще сме на Албенката на ранно моренце, както миналата година  Sunglasses Днес резервирах в Добротица от 15 до 20 юни - ама как уцелих същите дати като миналата година, когато бяхме в Ком и единствения недостатък, който почуствах тогава бе разстоянието до плажа, та реших тази година и това да елиминирам  Flutter Исках да се изтарикатим и да резервираме последните дни на ниския сезон - до 25ти, но ни бяха изпреварили - за ваше инфо от 20 до 25 юни в Добротица няма места, поне чрез Съни, аз от тях "пазарувам"  Grinning.

# 514
  • В светлината на слънцето

Ние като бяхме в Славуна изобщо комар не видях. А по мое изрично искане бяхме именно на първия етаж, изглед фронтално море. Не мисля, че трябва да се притесняваш. Peace Ще видиш какъв кеф е да стъпваш от хотела направо в пясъка. Peace Честно казано това е единственото нещо, заради което бих се лишила дори от "Орлов". Peace

# 515
  • В една Дупка.
  bouquet Благодаря на всички, които ми отговориха.
Свърших работа днес- звъннах и ми обещаха лично да поемат ангажимента....беше много любезна дама.

# 516
  • София (Възраждане)
В Орлов какво настаняване да заявя за двама вьзрастни+1 дете, в саита опциите са двоина сьс свьрзани врати или стая с двуетажни легла newsm78
На двуетажното легло може ли да спи вьзрастен, струва ми се по-кьсо? Sad
 bouquet

# 517
  • В светлината на слънцето
В Орлов какво настаняване да заявя за двама вьзрастни+1 дете, в саита опциите са двоина сьс свьрзани врати или стая с двуетажни легла newsm78
 bouquet

Двуетажните са с дължина 190 см мисля. Съвсем нормални са и възрастен (ако не е твърде висок)спокойно може да спи на долното. На горното просто няма да му е удобно откъм катерене. За дължината гарантирам почти на 100% - тоест не съм мерила, но мъжа ми като пробва да легне и лееко му стърчаха краката, а той е малко над 190 см.

# 518
  • София
Момичета да ви споделя - отказаха ми резервация от холидейчек. Като причина в отговора си са посочили, че не могат да приемат резервации на лица от Б-я през немски туроператор.
Много съм очудена, объркана....и се чувствам отритната Blush

Нали някои от вас бяха резервирали, случвало ли ви се е подобно нещо. Аз не съм резервирала до момента през този сайт, но определено ме изненадаха неприятно.

Приемам идеи.

# 519
Привет на всички!
Нямам време да изчета това, което съм пропуснала, а и честно казано не ми се иска, понеже вече резервирах хотел в друг курорт, но за тези, които в началото като мен се интересуваха за отстъпките за клиенти на ПОК Доверие, ето ЗАКЪСНЯЛА /поне за мен/, но полезна за някои от Вас информация: http://www.albena.bg/bg/news/view/id/93

# 520
  • Пловдив
 bouquet
В Орлов в този формат в който сте, съвсем спокойно си заявявай нормална двойна стая Peace, по скоро гледай да е  на високо и към басейна Peace, това повече  ще ти е от значение.

# 521
Тепърва ще гледаме/те подобни информации. Албена АД, ПОК Доверие, Албена Инвест са навързани като свински черва. През цялото време се чудех от Албена и от Доверие какво се правят на ощипани, при положение, че са обявили публично тези оттъпки, и че са със сигурност договорени помежду им а то било,  за да си пуснат примоциите само в случай, че не им се получат другите мераци. Селски номера.   Laughing
А въпросния немски туроператор очевидно е получил от Албенци прекрасни цени, в замяна игнор на българските хитреци.  Албенски му работи.  

# 522
Момичета да ви споделя - отказаха ми резервация от холидейчек. Като причина в отговора си са посочили, че не могат да приемат резервации на лица от Б-я през немски туроператор.
Много съм очудена, объркана....и се чувствам отритната Blush

Нали някои от вас бяха резервирали, случвало ли ви се е подобно нещо. Аз не съм резервирала до момента през този сайт, но определено ме изненадаха неприятно.

Приемам идеи.
Писах ти на лични.

# 523
  • В.Търново
Тепърва ще гледаме/те подобни информации. Албена АД, ПОК Доверие, Албена Инвест са навързани като свински черва. През цялото време се чудех от Албена и от Доверие какво се правят на ощипани, при положение, че са обявили публично тези оттъпки, и че са със сигурност договорени помежду им а то било,  за да си пуснат примоциите само в случай, че не им се получат другите мераци. Селски номера.   Laughing
А въпросния немски туроператор очевидно е получил от Албенци прекрасни цени, в замяна игнор на българските хитреци.  Албенски му работи. 
Зачудих се какво се въртят до сега,че не обявяват промоцията към Доверие?!По-рано във Фейсбука бяха обявили,че ще има промоция за лоялни клиенти и сега като ги запита един човек и му казаха,че тази година няма да я има тази промоция.Много несериозно!Тая промоция към Доверие не е за всички хотели,а за по-малко оборотните,а и вече доста хора са си направили резервациите,много навреме обявиха....

# 524
Тепърва ще гледаме/те подобни информации. Албена АД, ПОК Доверие, Албена Инвест са навързани като свински черва. През цялото време се чудех от Албена и от Доверие какво се правят на ощипани, при положение, че са обявили публично тези оттъпки, и че са със сигурност договорени помежду им а то било,  за да си пуснат примоциите само в случай, че не им се получат другите мераци. Селски номера.   Laughing
А въпросния немски туроператор очевидно е получил от Албенци прекрасни цени, в замяна игнор на българските хитреци.  Албенски му работи. 
Зачудих се какво се въртят до сега,че не обявяват промоцията към Доверие?!По-рано във Фейсбука бяха обявили,че ще има промоция за лоялни клиенти и сега като ги запита един човек и му казаха,че тази година няма да я има тази промоция.Много несериозно!Тая промоция към Доверие не е за всички хотели,а за по-малко оборотните,а и вече доста хора са си направили резервациите,много навреме обявиха....

Наистина много несериозно! Но мен ме дразни повече, че това поведение към клиентите е много непрофесионално, именно защото обявиха промоцията твърде късно, тя не обхваща всички хотели и има много условности, за да се възползва клиента от нея. Както се казва, хубава работа, ама българска.  Confused

Общи условия

Активация на акаунт