Лято в Албена 2011 (тема 2)

• 55 043
  • 737
  •   1
Отговори
# 495
  • Луната ни пази
Сигурно са обърнали внимание, но вече няколко пъти писах за проблема с персонала на Албена.

# 496
Благодаря за отговорите за Калиакра.

Сега друг въпрос: стаите в Орлов/Сенди стават ли за семейство с 2 деца (едното е бебе под годинка, а другото на 3). По описание са 17 кв.м и ни се струва супер малки.

Някой с впечатления?

# 497
  • Пловдив
Благодаря за отговорите за Калиакра.

Сега друг въпрос: стаите в Орлов/Сенди стават ли за семейство с 2 деца (едното е бебе под годинка, а другото на 3). По описание са 17 кв.м и ни се струва супер малки.

Някой с впечатления?
Ами не са големи Rolling Eyes....виж стаите които са с двуетажни легла са доста по -просторни.

# 498
Малко инфо за настаняването в хотел Ком... ползването на ол инклузива трябва да почне след 14 часа, а ако ни сложат по-рано гривните можем да се възползваме и да отидем да обядваме или да ползваме снек бара или лоби бара....
бре тез били големи евреи,сакън че ще им изядеш 2 лева повече...
като си спомня че около 11 часа в луката(хелиос бийч) ни сложиха гривните и ни ПОКАНИХА
да си вземем сандвичи,за обяда е ясно че си го ползвахме.
наистина албенка си остава малко соц. курорт.
Не съм съгласна. Ако си прочела останалите мнения, а и това, което мога да споделя от личен опит, явно това важи само за Хотел Ком. И ние като се настанявахме в Оазис веднага ни поканиха на междинни хранения, а още преди да се настаним, докато чакахме опашката, управителката мина и ни покани на кафе и безалкохолно или бира. Да се разхладим , докато изчакваме. А колкото до Ком, и аз съм чувала кофти неща за управителя, ако е все същия: Костов.

Според мен просто рецепционистките бяха твърде невъздържани и малко невъзпитани,в коментарите който съм изчела за Ком почти всички се оплакват от обслужването на рецепцията и се чудя защо от Албена АД не са обърнали по-сериозно внимание newsm78

При нашият престой в "Славуна" и "Мура" изрично ни казаха , че ни се полага само вечеря същия ден, когато пристигнахме . Отидохме в 6.45 часа сутринта, когато автобусът пристигна, чакахме до към 12 часа за да ни настанят, обясниха ни, че гривни ще ни сложат чак след като мине обяда, след 14 часа и така и стана ...  Confused

# 499
Но все пак и без гривна можеш да излезеш на басейна или на плажа нали? Не е нужно да седиш във фоайето надявам се?

Аз миналото лято почивах Сол Несебър Маре и оставихме багажа в стая за багаж преоблякохме се и до 14ч се киснахме на басейна и си хапвахме от нещата покрай него, докато другите обядваха в ресторанта.

# 500
И аз да кажа за настаняването.  Simple Smile
Ние пристигаме малко след 14ч. в "Нона" - слагат ни гривните и ни казват, че ако искаме можем да обядваме ( обядът е до 14.30ч) , можем да ползваме лоби-бара. Стаята е готова, не се е налагало да чакаме за това, както и не е имало много настаняващи се по същото време. Когато тръгваме освобождаваме стаята преди 12ч.( съобразяваме се, че хората трябва да имат време да изчистят) , не сме питали за обяд, тъй като след час сме си в къщи и не е фатално за нас.  Grinning

# 501
  • Пловдив
И аз да кажа за настаняването.  Simple Smile
Ние пристигаме малко след 14ч. в "Нона" - слагат ни гривните и ни казват, че ако искаме можем да обядваме ( обядът е до 14.30ч) , можем да ползваме лоби-бара. Стаята е готова, не се е налагало да чакаме за това, както и не е имало много настаняващи се по същото време. Когато тръгваме освобождаваме стаята преди 12ч.( съобразяваме се, че хората трябва да имат време да изчистят) , не сме питали за обяд, тъй като след час сме си в къщи и не е фатално за нас.  Grinning
На един час от къщи е лесно Grinning, друго е да си пътувал 6 часа с мрънкащо хлапе до теб.

# 502
Днес резервирах в Нона. Надявам се да изкараме добре.

# 503
  • В една Дупка.
Момичета, защо на няколко мои мейли до Фламинго (4зв), никой не ми отговаря..пиша на сайта им.
Има ли вероятност вече да няма места за предстоящия сезон. По телефона, ми казаха, че още не е отворен. Може ли и това да е причината? Или се продава предварително..
Имам запитване и в агенция.
 И не ми се сърдете ако е коментирано по - нагоре..))))

Последна редакция: пн, 28 мар 2011, 22:32 от BuBiCa

# 504
А защо не провериш през онлайн системата на Албена или не питаш на телефона посочен на сайта им? Всъщност доста от хотелите вече нямат места за юли и август или поне през българските туроператори.

# 505
  • Пловдив
Момичета, защо на няколко мои мейли до Фламинго (4зв), никой не ми отговаря..пиша на сайта им.
Има ли вероятност вече да няма места за предстоящия сезон. По телефона, ми казаха, че още не е отворен. Може ли и това да е причината? Или се продава предварително..
Имам запитване и в агенция.
 И не ми се сърдете ако е коментирано по - нагоре..))))
Предполагам не ти отговарят, защото още не е отворен и няма никой Peace. Аз така миналата година по това време писах на Вита Парк и Ралица и нямах отговор, после ми казаха, че няма как....като няма никой Peace.

# 506
BuBiCa, най-вероятно това е причината, хотелът още не работи.
Защо не позвъниш на любезния младеж в кол центъра? Той ще ти направи резервация мигновено, ако има места в желания от теб период или ще ти предложи алтернатива, ако няма места. Много е добър този младеж, върши си работата отлично!  bouquet

# 507
  • София
А х-лГергана ли тази година щеше да се отдава предимно на французи. Гледам му цената е по-ниска от Орлов, пък уж е повече звезди.
Много ли е зле? От чеужд туроператор ми потвърдиха двоина стая за 7 нощувки за 570Е.

# 508
Момичета, а за настаняване в Орлов/Сенди какво препоръчвате - етаж, корпус и т.н. ? Семейство с две деца на 3 г. и под годинка?

# 509
  • Пловдив
Момичета, а за настаняване в Орлов/Сенди какво препоръчвате - етаж, корпус и т.н. ? Семейство с две деца на 3 г. и под годинка?
Искайте висок етаж (4, 5) и гледка към басейна (морето), че от към Малибу е ужасен шум ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт