Лято в Албена 2011 (тема 2)

• 55 044
  • 737
  •   1
Отговори
# 480
Звезден прах,
Не знам да има друга разлика.  Thinking
Казаха ми, че обзавеждането е еднакво и в двата типа стаи, че Сюпириър не са по-луксозни от стандартните  и че няма друга разлика освен размера. Ако са ме излъгали, и аз лъжа теб.  Laughing

# 481
  • София
Момичета аз си дъвча Ралицата***, в размисли съм за него и само го сравнявам.
Сега си мисля, че  ако Орлов ще става****, тто не трябва ли да е с по-добър от Ралица. Изключвам факта, че единия е UAI а другия  AI. Алкохола не е толкова важен за нас.
Четох много добри отзиви от вас за този Орлов. Гледах и стаите - много добре изглеждат, за разлика от тези в Ралица, които приличат на коридор.

# 482
Орлов е чисто нов.
Незнам какво има да сравняваш освен цената,разбира се. Peace

# 483
Момичета аз си дъвча Ралицата***, в размисли съм за него и само го сравнявам.
Сега си мисля, че  ако Орлов ще става****, тто не трябва ли да е с по-добър от Ралица. Изключвам факта, че единия е UAI а другия  AI. Алкохола не е толкова важен за нас.
Четох много добри отзиви от вас за този Орлов. Гледах и стаите - много добре изглеждат, за разлика от тези в Ралица, които приличат на коридор.
...
Смятаме, че в Албена, ако искаш да получиш задоволително качество за парите си, не трябва да слизаш под цените на Ралица***. Оттам нагоре, Ралица Супериор****, Орлов****(Сенди), Добротица ***, Калиакра****, вече съотношението похарчени пари/получено качество (value for money) според нас, е много по-добро.  Sunglasses

# 484
Малко инфо за настаняването в хотел Ком. Ние пристигнахме към 12 часа на обяд, съзнателно тръгнахме по-рано, защото бяхме с две деца, ако нещо им стане лошо и спираме за почивки да не закъснеем много, но пътя мина гладко и затова подранихме. Знаех, че настаняването е в 14 часа, но мислех, че поне половин час по-рано ще успеят да ни настанят. От рецепцията ни казаха, че настаняването е в 14 часа и до тогава да чакаме във фоайето, попитах дали неможе да си облечем банските, да ни сложат гривните, да оставим при тях багажа си и да отидем на басейна, защото децата бяха неудържими, но категорично ни отказаха, обясниха ни, че в първия ден обяд не ни е включен и ползването на ол инклузива трябва да почне след 14 часа, а ако ни сложат по-рано гривните можем да се възползваме и да отидем да обядваме или да ползваме снек бара или лоби бара.... Shocked Стана ми обидно това, да не сме отишли там за да злоупотребяваме, с такива думи ли трябва да се посрещат гостите на хотела, възможно било да се възползваме без да имаме право Shocked да не сме крадци #Crazy но защо ли се учудвам, служителките от рецепцията бяха доста нетактични и дори тъпички. Бяхме изминали около 480 км и въобще не ни бе до храна, най-много едно кафе и студена напитка.
Иначе като цяло почивката мина добре, дано Албена АД започнат да подбират по-добре персонала си.

# 485
Някой случайно да има телефон на хотел Калиакра различен от този обявен в Интернет, а именно 0579/62873 ?
Пробвай да звъннеш след 1 април. От тази дата повечето хотели започват подготовка за сезона и ще има кой да ти вдигне. Сега ако има някой там то ще са майстори, поддръжка....
А в стараницата на Албена има телефон и на управитела: + 359 885 853 379.

# 486
  • Абсурдистан
Някой случайно да има телефон на хотел Калиакра различен от този обявен в Интернет, а именно 0579/62873 ?
Пробвай да звъннеш след 1 април. От тази дата повечето хотели започват подготовка за сезона и ще има кой да ти вдигне. Сега ако има някой там то ще са майстори, поддръжка....
А в стараницата на Албена има телефон и на управитела: + 359 885 853 379.

Благодаря ти много!

# 487
За рожденните дни да кажа и аз  Laughing
Всяка година по време на престоя ни едно от децата на приятелите ни има рожден ден. В х-л Магнолия говорихме с аниматорите и те го поздравиха специално испяха му Happy birthday на басейна и му поднесоха тортата със свещички. Първоначално бяхме решили да купуваме сладоледена торта, но те ни посъветваха да попитаме в ресторанта. Когато казахме за какво става въпрос от  ресторанта ни дадоха една шоколадова торта и ни отказаха да я платим  Shocked

Следващата година в Ралица за рождения ден си резервирахме една а-ла карт вечеря и така отпразнувахме повода.

За подаръците - едната година му направихме тениска с тялото на Спайдърмен и главата на момчето, правят ги на главната улица. Миналата година му направихме от тези ретро-фотографиите, облечен като ганстер. 

# 488
  • Sofia
За подаръците - едната година му направихме тениска с тялото на Спайдърмен и главата на момчето, правят ги на главната улица. Миналата година му направихме от тези ретро-фотографиите, облечен като ганстер.
Благодаря   bouquet ще си правя направя списък с идейки, за рожденика не знам, но аз ще се забавлявам!

# 489
  • Луната ни пази
Аз сега се замислям. Настяняването е след 14 часа, т.е в деня на пристигане няма включен обяд. Освобождаването на стаите- след 12, т.е пак няма включен обяд. Така ли излиза наистина или аз нещо бъркам?

Практически има включен обяд и в двата дни. Поне в Орхидея досега беше така. Другаде не съм била!
В деня на настаняването няма обяд, защото практически то трябва да е след 14. Но ползвате междинните следобедни хранения. А в деня на напускане има обяд, дори да са ви резнали гривничките, на картонче тяхно хотелско вписват обяда и колко човека сте Simple Smile

# 490
Въпрос към момичетата, които са били в Калиакра:
Диваните в стаите разтегателни ли са?
Как се настанява семейство с 2 малки деца (3г. и 1г.)? Т.е. кое къде спи?

Като резервирах, нямаше възможност да пиша и двете деца в нашата стая (така и не разбрах защо), та едното го записах в стаята на бабата и дядото. Чудя се дали ще е възможно да си го взема в нашата стая, дали ще ми позволят и дали ще има къде да спи?  Thinking

Благодаря за отговорите относно трансферите от летище Варна до Албена!   bouquet

# 491
Малко инфо за настаняването в хотел Ком... ползването на ол инклузива трябва да почне след 14 часа, а ако ни сложат по-рано гривните можем да се възползваме и да отидем да обядваме или да ползваме снек бара или лоби бара....
бре тез били големи евреи,сакън че ще им изядеш 2 лева повече...
като си спомня че около 11 часа в луката(хелиос бийч) ни сложиха гривните и ни ПОКАНИХА
да си вземем сандвичи,за обяда е ясно че си го ползвахме.
наистина албенка си остава малко соц. курорт.

# 492
  • Луната ни пази
Малко инфо за настаняването в хотел Ком... ползването на ол инклузива трябва да почне след 14 часа, а ако ни сложат по-рано гривните можем да се възползваме и да отидем да обядваме или да ползваме снек бара или лоби бара....
като си спомня че около 11 часа в луката(хелиос бийч) ни сложиха гривните и ни ПОКАНИХА
Не съм съгласна. Ако си прочела останалите мнения, а и това, което мога да споделя от личен опит, явно това важи само за Хотел Ком. И ние като се настанявахме в Оазис веднага ни поканиха на междинни хранения, а още преди да се настаним, докато чакахме опашката, управителката мина и ни покани на кафе и безалкохолно или бира. Да се разхладим , докато изчакваме. А колкото до Ком, и аз съм чувала кофти неща за управителя, ако е все същия: Костов.

# 493
Бюти, мисля, че са разтегателни диваните, но май няма да ти се наложи. Ще вземеш кошарка за по-малкото дете, дават от хотела. Какви стаи си резервирала, стандартни или сюпириър? Ако е второто, те са доста големи, можеш и 2 кошари да сложиш. Едното дете няма ли да спи заедно с теб?
Не знам дали си разглеждала любителски снимки от Калиакра в интернет, ето варианти с и без кошари: http://bg.otzyv.ru/hotelphoto.php?id=15444

Виж и снимките на Иренка по-назад в темата.

# 494
Не съм съгласна. Ако си прочела останалите мнения, а и това, което мога да споделя от личен опит, явно това важи само за Хотел Ком. И ние като се настанявахме в Оазис веднага ни поканиха на междинни хранения, а още преди да се настаним, докато чакахме опашката, управителката мина и ни покани на кафе и безалкохолно или бира. Да се разхладим , докато изчакваме. А колкото до Ком, и аз съм чувала кофти неща за управителя, ако е все същия: Костов.

Според мен просто рецепционистките бяха твърде невъздържани и малко невъзпитани,в коментарите който съм изчела за Ком почти всички се оплакват от обслужването на рецепцията и се чудя защо от Албена АД не са обърнали по-сериозно внимание newsm78

Общи условия

Активация на акаунт