Лято в Албена 2011 (тема 2)

• 54 970
  • 737
  •   1
Отговори
# 645
Хайде и аз да се изкажа за храненето в Гергана, Мура и Славуна-" мнение от лично впечатление". Ресторанта на Гергана си е само за Гергана, както е писала и lulumba. Обаче да кажа, че съм виждала гости от другите хотели, например вечер идват за детската дискотека, после остават и за вечерните анимации пред Гергана и си вземат храна от ресторанта, алкохол от бара....
А имаш ли конкретни впечатления от качеството на храната в Мура и Славуна? Интерисувам се защото са ми опция за резервация тази година.  Simple Smile
Нямам лични впечатления, почивала съм само в Гергана, но мои познати са били в Мура и бяха доволни. Иначе храната като продукти за цяла Албена е една, едни и същи бусове сутрин зареждат всички хотели. Остава въпроса за умението на готвачите. В Гергана от няколко години насам виждам все един и същ персонал, надявам се и тази година да са същите.

Да, това за продуктите го знам. Но за храната в Мура и Славуна имаше най-противоречиви изказвания в темата и затова попитах.
Благодаря ти за отговора!  bouquet

# 646
 Относно чревните вируси, 2009 и в Гергана върлуваше чревен вирус. Децата ми и мъжа ми го прекараха, аз останах герой. Но си мисля, че той беше по цялото Черно море. Август месец същата година бяхме и на Созопол, отново ги лепна децата. От тогава отидем ли на море нося таблетки Био гая и ги давам без да имат проблеми. Другото, което ми препоръча лекар е да се яде повече кисело мляко- то също съдържа пробиотици. В тази връзка, дано и тази година фирма Чех зарежда млечните продукти на Албена.

# 647
Ние 2009 и 2010 почивахме в Нона - около и след средата на август. Слава богу, не сме хващали никакви вируси.
А иначе много ми харесваше киселото мляко - всеки ден похапвах от него, особено втората година, защото в периода, в който бяхме нямаше много пресни плодове.

# 648
  • В светлината на слънцето
Ние миналото лято взехме превантивни мерки срещу ентеровирусите и около 20 дни предварително започнахме всички да пием Био гайа, продължихме и по време на морската почивка. Никакъв вирус не ни хвана. Тази година пак така ще направим, надявам се отново да има ефект. Praynig
А храната в целия комплекс е наистина еднаква от гледна точка на продуктите. Номерът е в майсторлъка на шеф готвача. Peace Хубавото е, че на доста места подменят персонала и така некачествените готвачи отпадат от класацията. Лошото е, че работната ръка и тази година и кът, така че на много места най-вероятно отново ще трябва да направят компромиси. Дано да са по-малко това лято и всичко да е наред. Peace

# 649
Мисля, че тази година компромис с храната не би трябвало да има, доста чужди туристи са се ориентирали към България заради проблемите в Египет, Тунис... Ако искат да ги привлекат трайно като туристи, би трябвало да е на ниво.

# 650
  • Пловдив
Мисля, че тази година компромис с храната не би трябвало да има, доста чужди туристи са се ориентирали към България заради проблемите в Египет, Тунис... Ако искат да ги привлекат трайно като туристи, би трябвало да е на ниво.
Както се казва, "от твоята уста в божиите уши" Mr. Green!

# 651
Момичета, помагайте, моля.  Praynig
За моя период има места в "Лагуна маре" , "Славуна" (бил 4звезди) и "Вита парк".
Кой хотел ще ми препоръчате? Благодаря ви предварително!  Simple Smile

# 652
Спродем мен Лагуна Маре или Славуна

# 653
Тази година Лагуна Маре има частичен ремонт,а цените са добри в сравнение с другите,не ги вдигнаха от първоначно обявените.Ето тук пише за ремонта :
· Хотел Лагуна Маре- демонтиране на душ-кабините в баните и освежаване на стаи- подмяна на завеси и спално бельо,

# 654
Днес във фейсбук профила на Албена са пуснали снимки от новите стаи в "Мура", подновени са изцяло и изглеждат много добре в синята гама.  Simple Smile Ето какво са написали за ремонта в "Мура" и за "Нона":

В хотел Мура е подменена подовата настилка от мокет на ламинат, подменен е текстила в стаите, има нови разтегателни дивани, нови 19-инчови LCD телевизори, баните са с нов теракот, и душ кабините са подменени със стъклени паравани.
Хотел Нона е с нова мебелировка в стаите, подменен е текстила в стаите, има нови 19-инчови LCD телевизори, баните са с нов теракот.

Съдейки по снимките и мебелировката на стаите в "Мура" изглежда нова, но не пишат нищо за нея...

Последна редакция: чт, 14 апр 2011, 15:47 от Little wingels

# 655
Здравейте ,тази година реших да почиваме в Албена.Бихте ли ми казали при направена резервация цялата сума ли се заплаща веднага,защото с такива впечатления останах от сайта на Албена.

# 656
Здравейте ,тази година реших да почиваме в Албена.Бихте ли ми казали при направена резервация цялата сума ли се заплаща веднага,защото с такива впечатления останах от сайта на Албена.

Ако искаш можеш да платиш цялата сума. Но не е задължително. При направена рецервация трябва да платиш 30%  и месец преди датата за заминаване - остатъка. Тогава вече получаваш и ваучера за настаняване.  Simple Smile

Аз вече резервирах за "Славуна". Дано да е хубаво времето.

# 657

Ако искаш можеш да платиш цялата сума. Но не е задължително. При направена рецервация трябва да платиш 30%  и месец преди датата за заминаване - остатъка. Тогава вече получаваш и ваучера за настаняване.  Simple Smile

Аз вече резервирах за "Славуна". Дано да е хубаво времето.
Тъкмо щчх да пиша, че от трите изброени бих избрала Славуна, а ти вече си се спряла на него. Дано си изкарате добре! За кой период резервирахте?

# 658
Fortuna ти от сайта  на Албена ли си направи резервацията?Питам защото ето какво пише в общите им условия ,а за да направя резервация трябва да дам отметка ,че съм съгласна с тях  newsm78
"При извършване на online резервации е необходимо да се заплати цялата сума в момента на резервирането, чрез дебитна/кредитна карта или най-късно до 3 работни дни след резервирането по банков път или в офисите на "Албена" АД.
ВАЖНО!
Ако интернет резервацията не бъде платена в срок до три работни дни и при плащане по банков път не е изпратено копие от документа за плащането, Вашата резервация ще бъде автоматично анулирана от резервационната система."

# 659
  • БГ
cazo, така е,   Peace  ако направиш резервация през сайта на Албена трябва да я потвърдиш превеждайки цялата сума по банка, ако резервацията е през Кол центъра, сумата се дели на две: 30% до една седмица от деня на резервацията, а остатъка от 70% до 1 месец преди датата на пристигане.

Общи условия

Активация на акаунт