Отговори
# 180
  • Варна
Воистина возкресе! Много здраве на всички дечица и семействата им!

Браво Светлили! И аз правих, но нещо пак не станаха на конци Rolling Eyes

# 181
Воистина возкресе!
Желая от сърце мир, любов, здраве и хармония!Весели празници момичета!

# 182
  • Sofia
Светлеееее, дай снимка (на козунаците де Wink ) Такова чудесо не бих се захванала да меся  Embarassed Купих топли от фурната в наше село, никой не яде, така си баятясва - днес едва ги прилъгах с прясно мляко за закуска  Twisted Evil Крисето по-си хапна, ама Габирле с най-киселата си физиономия го преглъщаше.

# 183

Хубава седмица!

# 184
Христос воскресе момичета  Hug

влизам при вас с въпросче

наборите Mr. Green имат ли вече постоянни зъби? нас ни започна никнене на кътник,а нямаме нито един паднал зъб,сега е с 21 Laughing общо....малко ми е странно newsm78

# 185
На Вероника не й е паднал нито един зъб все още, клати й се едно долно предно зъбче, но само толкова Simple Smile

# 186
На Ади двата предни долни паднаха и вече наполвина са се показали постоянните Simple Smile
Как сте, драги след празниците? Колко козунак опаткахте Simple Smile

# 187
Христос возкресе мили момичета!
Много здраве, обич, топлина и усмивки в домовете на всички! Heart Eyes
На нас още не ни е паднало зъбче.
Много сбита програма около мен - без почивен ден от незнам колко време вече и не остава време да попрочета какво става тук.
За съжаление не ни приеха в Шилер - малчо се притесни нещо и даже се разболя. ooooh!
Не знам сега с тези училища какво да правим и май ще останем в детската.
Вие как смятате да направите - може и да сте го обсъждали ама като нямам време да чета. Simple Smile
Хубав уикенд -дано просветне малко Simple Smile

# 188
Хайде и от мен - дано сте имали хубави изминали празници и да имате още по-хубави предстоящи Simple Smile

Ивана от вчера е с Варицела. За сега нещата вървят без съществено мрънкане, горкото цялото е в пъпки  Sad  В нашата градина има много варицела, тя е четвъртата разболяла се в тяхната група този месец, а и в групата на Марти са 3, та го чакам и него. После и аз се очаква да се наредя на опашката, че такова не съм боледувала. Такива ми ти работи при нас. Онзи ден имаше тържество в градината - беше много хубаво, като сваля клипче ще го пусна. Утре ще ходя сама на кръщене на племенника, но какво да се прави.

Чудесно слънце има навън, приятен ден ви пожелавам  Hug

# 189
  • Варна
Христос воскресе момичета  Hug

влизам при вас с въпросче

наборите Mr. Green имат ли вече постоянни зъби? нас ни започна никнене на кътник,а нямаме нито един паднал зъб,сега е с 21 Laughing общо....малко ми е странно newsm78
Дааа, вчера Симона се оплака че я боли отзад венеца - гледам двата горни кътника пробили  Shocked Без да се клати никое друго зъбче. Беше много учудена как така й излизат нови, без да са й паднали  Grinning
Анджи, дано изкарат леко  Praynig
Евица, защо искаш да я местиш в училище за предучилищната? Ние твърдо оставаме в градината, много по-удобно е.

Хубава седмица на всички! Дано изгрее слънце най-сетне!

# 190
  • Sofia
Ехо, да драсна и аз 2 реда. след като ометнах понеделнишкото чистене и преди да се захвана с писмовна дейност  Mr. Green
Аз чета редовно, но не сколасвам да пиша  Embarassed
Зъби не ни се клатят още и си оставаме в градината. В нашето квартално училище, където мислим да запишем Габи, има предучилищна, но за какво да го местя от сега - в градината си му харесва, а и там си се хранят, спят следобяд, играят си .... Няма да ми се криви по някакви чинове и да придрямва  Joy А и ако не го давам на занималня, какво ще го правя половин ден  Blush
Моето си е бебе още  Mr. Green

В другата отчетан започнахме рождените дни и през ден сме на бебе парти. Нашият е утре (Мариска зане Wink ) - вечерта с приятелит, на другия ден в Романса ще събера майки с бебета... ще го ЗАчетем  Peace

# 191
здравейте мацки  не съм писала отдавна ,щото с терминатора не мога а като спи гледам да свърша нещо в къщи.Иначе по великден си бяхме 5 дена на село без нет и телефони и ни беше екстра.Само с тв хващащ леко 1 програма.ЕЙ на като се прибрахме ми се развъня телефона и все едно нее моя Joy hahaha  се направих н априятно расеяна и мъж ме насмете д аго дигна накрая.Беше рай.5 дена жалко че свърши.ЗА гергевьод може пак.
Съни видях съобщениет ов клюкарника ,браво на Яни а мама да се държи да не плаще от върнение макарче че е трудно.А това че ще изберете най доброто школо за яни не се  йсъмнявам .А там ще кара предучилишна и после директно в първи клас ли или  догодина нови изпити за приемане ще има Яни?
Аник тръпнеш ли за утрешния ден?Спомняш ли си миналатга година всичко с детайли?Поне Кали-Малини от  другата ти тема е в очакван ена другия ден.Разбарх че после евентуално н акрая на седмицата ще го отпразнувате заедно рождените дни на бебоците до момента от отчетната ви тема.Тя ми каза -кали
ЗА зъбитеняколко ни се клатят,но не съм видяла зъбче.Добре  четези зъби не са като бебешките излизащи с рев че и на додо му никнат последните два три дъба и е рев до небето.
Ако ви се гледат у клюкарника има снимки то великден доскоро мацки

# 192
  • Остров Приятелство
Здравейте и от мен нейсе. Hug
Върнахме се от Виена и много ми хареса, но....мръсно е, някак като емиграционен град ми се вижда. Във всеки магазин може да си говориш на български и да те разбират - то не са македонци, сърби, румънци, унгарци и сие. Иначе - замък до замък, парк до парк. За децата е просто рай. Училищата са просто един път. Измислено е кога и как да работят родителите за да могат да си прибират децата. Изключително организирано, подредено и с мисъл е всичко там. Виенчани обаче живеят в покрайнините. Столицата е като кошер. Магазините - марките, които знаем са и там, но тяхната мода е.....бабината ти трънкина. Crazy
 И сега докато се оправим нямах време ред да пиша.
Да, Калоян е приет в 3 училища и сега дилемата е просто нечовешка.
Ако имах избор за детската градина, може би нямаше да се замисля, но както знаете аз от нашата не съм доволна. Затова и решихме варианта с училище...е, не че и самото ни дете не ни подсказа, че е изключително готов за това предизвикателство, но както се казва "Ще поживеем и ще видим!" Simple Smile
Да ми е жив и здрав и все така с лекота да върви по пътя на учението! Praynig Grinning

Снимки като сколасам - ще ви харесат. Peace

# 193
  • Sofia
Влизам да почерпя за първата годинка на моята кукла:

и да пожелая на Марис-ката (нали ни е наборка  Joy) много здрави дечица, любящ мъж, успехи и късмет в живота. Бъди все така напориста и успяваща  Hug  bouquet

# 194
Ани - честит първи рожден ден на Криста! Да е здрава, усмихната и много много да ви радва!   bouquet

Марис - честит рожден ден! Да си все така чаровна, жизнерадостна и ... да получиш много хубави подаръци  Hug

Общи условия

Активация на акаунт