Жената лъв - 48

• 18 689
  • 741
  •   1
Отговори
# 150
Камче кво ще готвиш днес? Аз ще правя пилешка каварма с гарнитура от ориз.
Ами не съм решила още.  newsm78 За сега мъжо прави катмички за закуска.  eat

# 151
Камче блазя ти значи за късната закуска  Grinning

Чистих с телче и сега ноктите ми целите са зигзагобразни  Mr. Green Няма да съм хубава за 8-ми март  newsm45
Вие ще давате ли на децата китки за г-жите? Аз смятам днес да изляза и да свърша тази работа, че поне време имам и няма да са на двойна или тройна цена.

# 152
Брей, много писали тея Лъвички. Crazy Нямате изчитане. И докато стигна до края, забравих началото.

Най напред и преди всичко:

честит 9-ти рожден ден на Васко! Пожелавам му много здраве, много радост, много хубаво детство, супер РД днес и много подаръци!  bouquet
И бързо оздравяване! Hug
Бенджи, пети ден с Т детето - не знам. Сега като се замисля, този последният грип точно така се развива, чела съм преди. Дни наред с Т. Даже в отчетната за шестокласниците, където пиша понякога бях чела за едно от децата, че било 10 дни с Т. ooooh! Дано се оправя вече Йоанка. Hug
Норче, ужас! Shocked Ако бях аз, досега да съм отишла в магазина. #2gunfire Това на нищо не прилича. Crossing Arms Преди всичко не забравяй добрият тон и че касиерките не са виновни. Peace
Вени, ей туй не го разбрах Crazy:

....Пол, честит празник и на твоята майка. И на нея пожелавам здраве и късмет  Hug....

newsm78 newsm78 Мерси, ама майка освен дето е на работа днес, друг празник няма. Crazy
 Hug
Натали, и аз да кажа като другите - всички сме така. Почивни дни ли са, празнични ли, най-тъпо ги изкарваме. Crossing Arms
Кам, а твойто тъпо продължава вече много време. Дано с пролетта дойде и ново начало за теб/вас! Hug

Джулке, Джулке, няма да се оттървеш така лесно. Naughty Разказвай къде беше и какво прави. И с подробности моля. Общи приказки нЕма да призная. Crazy Hug Hug Hug

# 153
  • Пловдив
Поли,  Hug
Днес вече няма темп., пу -пу, и се бият и карат с брат си както обикновено...Само още не иска да яде..
Дано вече да е здрава.

Джулке, аре бе, моме...нъл нъ знайш, хич не сме любопитни... Flutter

# 154
  • София
Поли, объркала съм се и чета неща, дето не ги пише Shocked  ooooh! Joy.

# 155
Поли, объркала съм се и чета неща, дето не ги пише Shocked  ooooh! Joy.

Joy Joy Joy

Странични признаци от свинското  tooth

# 156
Пол , благодаря за съвета, изобщо не смятам нито да се карам ,нито да се бия  Joy Даже не ми се ходи, но заради "общото" благо ще ида  Whistling

Тук сякаш е хубаво времето.
Към 10:00 извеждах Нора, но ми се видя студ, явно се е пооправило.

Има една зла баба, дето всеки път като разхождам Нора под терасата й, мъчи да я залее с канче вода  Rolling Eyes А тя понеже е малка и гъвкава, никога не я уцелва  hahaha Днес два пъти влиза в кухнята си, точи в канчето и излиза и хвърля по Нора. Ситуацията е трагико-комико. Преди известно време беше се развикала бабата , че не иска кучето да ака под терасата й, а там е свърталище на котки има поне 10-на пърчета. Разбира се не всеки път извеждам Нора там, а бабата е като с детектор, само като ме види и пали мотора hahaha

# 157
  • София
Joy Joy Joy

Е, какво пък, някоя друга халюцинация - нищо работа  hahaha! Обаче няма значение, де, пожеланието си остава  Laughing.

# 158
Joy Joy Joy

Е, какво пък, някоя друга халюцинация - нищо работа  hahaha! Обаче няма значение, де, пожеланието си остава  Laughing.

Мерси за което! Hug  bouquet

В тази връзка пожелавам на всички майки да са живи и здрави, а също и бащите!

А, и прощавайте ме ако на някой нещо..... Hug

Норче, а бабата като излива канчето, ти къде си? Thinking Ама не ти ли идва да и се развикаш, ама-ха. Как така ще залива кученцето #2gunfire.

Бенджи, нали знаеш, че яденето не е толкова важно, както например водата. Тя ти е слабичка, но пък е млад детски организъм и ще се справи с болестта. Peace

В тази връзка, тази нощ бях нощна и нямах почти никаква работа и се зачетох в една книга. За водата и полезността и. Та един съвет ми направи голямо впечатление - преди хранене да се изпиват две пълни чаши с вода. Мисля да го правя. Но преди малко забравих. Mr. Green

# 159
Мацки, около мен имаше доста проблемни моменти, за това не искам да ви занимавам излишно.  Tired
Пол'винчо беше в болница, майка му също, аз обикалях по болниците като простинал кон, в свободното време работех и развозвах деца по училища и детски градини.  ooooh!
За спане няма да споменавам - или изобщо не се случваше, или спях по 3- 4 часа на денонощие. Накрая вече се питах кога ще припадна или направо ще умра от изтощение.  ooooh!
И ей такива ми ти неприятни работи, но не виждам защо да ви занимавам с тях, предпочитам да гледаме напред и се надявам лошото да е свършило, и всичко от тук нататък да е О.К.
Сега си почивам, 3- 4 дни основно се търкалям в леглото, щото и мама е почивка и се занимават с децата, тя отдавна не беше си стояла вкъщи и сега им е кеф и на тях, и на нея да са заедно.  Grinning
И те тЕка.
.  Laughing

# 160
Джулке, а от какво бяха болни твоите хора? Дано всичко лошо е зад гърба ви! Hug

# 161
Норче, а бабата като излива канчето, ти къде си? Thinking Ама не ти ли идва да и се развикаш, ама-ха. Как така ще залива кученцето #2gunfire.

Ситуацията е повече от тъпа. Аз си подя по пътечката, а Норчо си търци без кайшка. Кво да кажа, те хората стават лоши с възраста, тй си го знам. Предният път се скарахме, а сега хич не исках да си дигам нервите.  Laughing Абе мани простотия пълна  ooooh!

Оня ден като имах гости и братовчерка ми ми подари в саксия розов зюмбюл, ако знаете колко готино мерише, имам чувтвото, че ухае в целият апартамент, сякаш е дошла пролетта.

# 162
От Хепатит А, Полке.
Лошото беше, че "специалистите" от Инфекциозна "болница" #2gunfire цяла седмица ни убеждаваха, че не са болни, а те все повече отпадаха.
Майка му и без това е болна от друго, тежко заболяване, та тоя тъп Хепатит можеше и да я довърши.  ooooh!
Пол'винчо повръщаше почти непрекъснато, нито можеше да яде, нито да пие, отслабна с почти 10кг., дробът му се оказа увеличен с не знам си колко и изобщо...  ooooh!
Накрая вече ми идеше да ги избия ония некадърници, които даже не пожелаха едни изследвания да им пуснат! #2gunfire
Добре че задействах връзки, та накрая им обърнаха внимание, направихме платени изследвания (по 100лв. на човек, без пари, дет се вика  #2gunfire), и като показахме изследванията на ония и те: "Оооооууууу, ужас, ма те са болни, къде се разхождат по улиците?! Трябва веднага да влязат в болница!"
Ма, викам:
"Ай стига, бе, вЕрно ли?!  Crossing Arms
Ние за какво се влачим една седмица, всеки Божи ден тука?
Нали това се опитвах да ви убедя, ама вие нали сте философи и решихте, че ние сме некомпетентни и нищо не разбираме?!"  Twisted Evil
И накрая ги приеха в болница (но не тази мизерна Инфекциозна на Мангъров), а в друга, много хубава болница, където персоналът беше страхотен!   bouquet
Иначе, както вървяха нещата, току- виж го бяхме и изпуснали - той се обезводни и беше почнал да преплита краката.  ooooh!
Абе, нямам думи.

# 163
Лелееееее Джу косата ми настръхна като те прочетах. Било ти е много трудно. Важното е, че всичко сега е добре и нещата са си наред. Минало е най-лошото. Сега как са?

# 164
Лелееееее Джу косата ми настръхна като те прочетах. Било ти е много трудно. Важното е, че всичко сега е добре и нещата са си наред. Минало е най-лошото. Сега как са?

Добре са.
Те лежаха доста в болницата, а аз циркулирах всеки ден до там, да им нося разни неща.
Сега си пият хапчетата, спазват строга диета, ходят на контролни прегледи и така.

Общи условия

Активация на акаунт