Жената лъв - 48

• 18 692
  • 741
  •   1
Отговори
# 165
Оф, аман. ooooh! Направо нямам думи за лекарското безхаберие вече. Tired Дай боже по-рядко да опираме до тях. Praynig Радвам се, че всичко е вече зад гърба ви. Hug Имало и това да става и да го преживеете Whistling....

Норче, тая дъртата май по-добре, че си стои на балкона, щото ако е пред тебе, нищо чудно да и посегнеш Close

# 166
Оооо, Рейчо е опасна, знаем си я ние!  Hug
Ку реши да й спретне едно боксово мачле  box, направо я отписахме онази кикимора.
  hahaha

# 167
Ами ако съм аз, нищо чудно да я блъсна дъртата Embarassed.....

# 168

От балконЯ ли, Полке? Whistling
 Joy 

# 169

Joy 

Оф, сакън. И без това ме е срам, че си го мисля, ама тя пък що ще ми полива кучето. Crossing Arms

# 170

Joy 

Оф, сакън. И без това ме е срам, че си го мисля, ама тя пък що ще ми полива кучето. Crossing Arms

Мож да й се вижда бая мъничко, бе, де да знайш.
Та да го полива, за да порасте.   umbrella  hahaha
Шегувам се.  Peace
Не знам дали бих я блъснала от балкона, но определено ще има голям панаир.
  Twisted Evil

# 171
АлУУУ вий да не откачихте бре?  Joy шегувам се дееее.
Миналият път имаше скандал, този път бях решила: "Убий бабичката с мълчание"  Twisted Evil
Инак да ви призня не смея много да се перча, че знам ли я ква е луда бабичка, ще вземе да хвърли нещо отровно и да ми отрови Норчето, тогава вече ще има  #2gunfire

Офффф изкъпах се, лакивах ноктите на краката си в червено  Heart Eyes и сега се чудя с кво да си нацвакам пръстите на ръцете, но май ще избера нещо неутрално, та като падне малко лака да не си личи от километри  Whistling

Трябва да излизам до магазина, до ЛИДЛ, до пазара, но вече никъде не ми се ходи. Децата се върнаха с два кашона от баба им и сега режат ,мажат неща да ходя да видя кво точно правят, но май къща на два етажа  ooooh!

# 172
Здравейте, дами
Аз се завърнах в цивилизацията. До днес се търкаляхме полеглата, ядохм на корем, снощи омповизирано отпразнувахме Сирни Заговезни, пяхме, пихме и се веселихме, мен ме боли глава и гърло от "пеене". Комшийката има 2 малки козлета които се скъсваха да врещят, голямото куче ми стана приятел, но мен все пак мъничко си ме е страх от него... 75 кг немска овчарка вдъхва респект, нали.
Днес племенницата беше на гости с родителите си, малкоо е пораснало, издължило се е врещи точно като козлетата на комшийката. Свекъра върза халва на конец и  елате вижте 30 годишните как   се вдетенихме като деца. Аз не участвам ,че пазя зъби, обаче мъжа ми е голям фен.

Прочетох ви по диагонал. Мерси че сре ме включили в списъка.
Нат, искам координати на майсторката на вежди, унищожителка на мустаци и тн...
Джуличка, почетох че сте имали здравословни проблеми, да се възстановяват по бързо близките ти.

# 173
ГериПетрова, хубаво сте си изкарали. Crazy И ние имаме халва, но не ми се занимава с конци и лапане Blush. Майка е по тая част, но нали е на работа днес. Whistling

Джулке, самоцитирам се, щото да не ме помислите за някоя, дето би блъснала старица от балкон Twisted Evil:

.....Норче, тая дъртата май по-добре, че си стои на балкона, щото ако е пред тебе, нищо чудно да и посегнеш Close

Това имах напредвид. Peace

Норче, какво стана с шоколада?
А децата си представям колко са ентусиазирани. Crazy

Аз понагласих багажа за утре. В 9 часа сме в яслата. Rolling Eyes

# 174
... не ми се занимава с конци и лапане Blush.

С к'во, освен с конци, викаш не ти се занимава?  Whistling  Mr. Green

Цитат
Джулке, самоцитирам се, щото да не ме помислите за някоя, дето би блъснала старица от балкон Twisted Evil:

Ма, Полке, мори, кво съм казала?  newsm78
Зависи какво е прегрешила бабичката, що па да не я бутнеш?
Колко му е?
 Mr. Green hahaha

П.С. ГериПетрова, не знам къде си била  Embarassed, но дано сте си изкарали хубаво и добре завърнала се.   Hug

# 175
Джулке, радвам се да те видя в обичайното ти настроение! Crazy Hug

Норче, ти питаше за цветя. Даянка не ще и да чуе. Ник ще го пратя с едно цвете, пък на кого ще го подаряват с баща си, не знам. Аз тогава съм на работа.
А иначе ще трябва да купя няколко китки за шефката, за колежките, за майка и кака. И това ще го свърша утре. Надявам се да няма струпване на хора по цветарските магазини. Whistling

# 176
  • Пловдив
Момичета, някоя от вас виждала/има ли е такава джаджа? И откъде мога да си купя евентуално...

http://compare.ebay.com/like/350377022833?ltyp=AllFixedPriceItem … ypes&var=sbar

# 177
Добър вечер готини.  Hug

Ако ви кажа, че цял ден готвя ще ми повярвате ли? Само не ме карайте да ви изреждам кво съм сготвила, че мЪ е срам  Embarassed Много неща.

Пол мързи ме да пиша пак същото и ще го копна от темата за ЛИДЛ.

Върнах се. Естествено, както и предположих - управителя ме убеди, че щели да върнат партидата ( което ме съмнява ) и ме попита пари ( 0,49лв   )ли искам да ми върне или шоколад.
Няколко пъти го помолих да вземат мерки, но така неубедително ми отговаряше, че според мен никой нищо няма да направи.
Това си е лично мое впечатление и мнение.

Това е   33uu

Гери айде добре дошла в цивилизацията. Много хубаво е човек да избяга за няколко дни някъде.

Аз ходих и купих 3 букета - на г-жата на К, на г-жата на М, и г-жа свеки  Grinning

Пол аз никога не подарявам на колежките или на шефката..........
Лелеееееее утре ще е купон. Кога си на работа? Тук ли ще си да разказваш за вълненията си покрай Ник?

Бенджи не съм виждала  newsm78

# 178
Бенджи, питай в магазини, където продават телефони, лаптопи и подобни.

Норче, жалко, че нямаш време да се занимаваш, но да речем ако ходиш пак, можеш пак да си купиш такъв шоколад и да видиш как е. Whistling
Пък за цветята - ами разменяме си по нещо дребно там. Няма как.
За яслата ще видим какъв купон ще е. Thinking На работа съм на 8 март. Mr. Green

Абе вие ще празнувате ли? Аз не.

# 179
  • София
Бенджи, пригласям на Пол - такива джвъчки има във всеки компютърен магазин, в Техно-тата също.
Бях забравила, че 8-ми март е скоро! През седмицата е и нищо специално сигурно няма да правим, но ще вземем цвете за класната със сигурност.

Общи условия

Активация на акаунт