Жената лъв - 48

• 18 716
  • 741
  •   1
Отговори
# 555
МноО готино време, даже и за по къс ръкав става. Crazy Аз излизах с децата, ходихме в един парк с люлки и пързалки, имаше наши приятелчета, поиграха всички. На връщане пазарувах, после мъжа ми ни прибра с колата. За първи път не взехме количка, но вървя младежът без проблем. Даже ни държа с кака си за ръцете. Сега го подстригахме, окъпахме и надявам се скоро да заспи, че да легна и аз. Нямам никакво ядене за довечера. Имам свинско месо, но не знам какво да го правя. Whistling

Вени, хубаво е, че сте се организирали. Peace Аз само веднъж съм ходила /скоро беше/ на такава среща. Но бих повторила. Thinking

Жу, хубаво е къща с дворче, само дето ние нямаме дворче. Crazy Имаме ню-ню дворченце. Crazy Освен това е сенчесто, а и не сме вадили маса, люлка и столове. Май давали да се захлажда в края на седмицата. Thinking

Норче, разбра ли нещо повече за ваучерите? Мишо как е?

Жу, оздравявай. Hug

Стеф, с какво си се захванала, че не ни поглеждаш? Rolling Eyes

# 556
Полинко, ни тЪ Я сТрам. Кой ти каза, че не вЪ поглеждам?
С Ингилийски съм се захванала. Утре ми е изпита. Нищо не знам. Не ми се отдават езиците и туй то.
Но инак съм си в темата. Почти всичко знам, но не ми се пише. Казвам "почти" понеже ето например преди няколко дни прочетох, че Каменче си намерила работа. Ама после не разбрах по-нататък какво стана. Видех и че Джуличка се е появила с гръм и трясък. И така.... Пропуснала съм обаче на Тедико имения ден. Embarassed И Джес също, че се е завърнала. Въобще тука съм си ама нямам много врвме. Нека мине тъпият английски, че да ми светне малко пред очите. Взели сме към 500 думи. Я знам 15 Embarassed

Сложих даже една снимчица на моите чаршафета, от които си направих ново шалте. В албумчето де.

# 557
  Видех и че Джуличка се е появила с гръм и трясък....

Стефчееее -  Hug Hug Hug

Къде Одите цЕл ден, бре?

# 558
Джулс времето е виновно. Седи ли се пред компютъра в това време?  Mr. Green

# 559
  • София
Разходих се до пазара пеша, като мислех, че ще ми се пооправи главата, обаче така ме болиииии  Crazy. Вчера съм изпила една чаша вино за времето от 18 до 1.30, нищо не е... поне да бях се наковала, че да знам от какво ми е главобола  hahaha.

А срещата беше много забавна Simple Smile. Една съученичка донесе лексикони и албуми със снимки - хора, няма такъв смях от старите ленти  hahaha!

# 560
Джулс времето е виновно. Седи ли се пред компютъра в това време?  Mr. Green

Седи се, м'чи къ?!
Ей ме е!

Не, че до ся не бях навън...  Whistling Laughing

# 561
Здрасти хора.

Стеф кога е изпита? Ще стискам палци  Peace Лъжеш като лисица за 15-те думи пък  Wink
Видели ква закуска турих тук сабалем , щото знам , че го арестваш тез морските.....а ти нИ мЪ отрази, ама аз ще ида да ти видя шалтето  Laughing

МноО готино време, даже и за по къс ръкав става. Crazy
Па ти и на скитУ беше по къс ръкав, та не ме учудваш, аз имам да чакам до късият ръкав като се знам ква съм зиморничева  Flutter

Вени много хубаво това със срещата. Завиждам на класове който успяват да се срещнат след толкова години. Ние никога не сме се събирали. Даже не ги помня съучениците си, ни имена, ни физиономии, жалко за което  Embarassed
От университета сме се събирали на 5-тата годишнина, а от тогава са минали още 6 години  ooooh!

Чеб върви ли ремонта?

Закарах си колата да я мият съвсем близо да нас и чакам да ми се обадят да ида да си я вземе, че е зверски мръсна  Sunglasses

# 562
Утре е, Рей.
А масата я видях естествено, ам забравих да напиша Blush. Навява помисли за отпуска, море.
По тоя повод ние... врът така, врът онака... ама кой знае Ванката ще има ли пари за море. newsm78 По едно време добре изкарваше и започнахме да мислим дали наистина да не отидем с приятели до Гърция, защото излизало същото като пари. Ама в момента нищо не вади така че не се знае... дали пък няма да видим Гърция през крив макарон. Барем пак в Калина гардън да си идем. Харесва ми да закусвам в хотелче край басейна на ей такива масички каквито показваш, Рейчо Crazy

И не лъжа за думите, честно. Нищо не чета от одеве. Само се чудя на кой да се обадя по телефона, каква друга работа да си измисля та да не чета думи.

# 563
Полинко, ни тЪ Я сТрам.....

Срам мъй. newsm53
Шеувкам сеееее smile3534
Аз тЪ знам, че надничаш, пък не пишеш, затуй реших да те подмамя, пък ти взе, че се хвана Crazy Joy Hug Hug Hug
На английския нЕма му се опъваш. Хубаво е да го знаеш, пък колкото-толкова. Стискам палци за утре, и отивам да ти видя шалтето.  love001
Норче, бех аз по къс ръкав, ама само първата вечер, ко си спомняш, щото беше топло. После нещо го секнаха парното. Twisted Evil

Пууу, що работа свърших, само дето не се наспах за довечера. ooooh!
Айде до утре, любими! Hug

# 564
И аз мноо работа свърших чак ме е яд на мене си  Crossing Arms ама кво да направя, като луда съм понякога.

Пол, от колко ти почва нощната?

Стеф, писах и в албума, но искам и тук да кажа, с тези чершафи ( шалте ) стаята е станала страхотна, много свежест и цветове. Браво  Hug ей такива неща харесвам  Crazy

И на Пол и бяха дошли едни сладурски подобни  Peace

Абе други нЕм али бе?
Нат, Камче ела кажи стегна ли се за СФ, Хаясчето, Фрепенцето и още банда народ......

# 565
Здавейте момичета, днес май все сме метлосвали.... цял ден навън бяхме с малката. По обяд се прибрахме.... ошетахмЕ и айде - пак навън. Ударих един лаФ голям с дружка в мола, докато Гери метлосваше гейм-зоната. Добре ми се отрази. Сега съм метнала един ориз със зеленчуци във фурната и сме готови.

Стеф,  Peace успех утре!!!

Ейййй отивам да си прибера дрехите от тела!! До след малко!

# 566
Момичета минавам да ви кажа, лека, мека и спокойна нощ на всички вас  Heart Eyes

Няма да питам пак къде сте, но знам , че утре ще се "видим" пак  Hug

# 567
Ей ме и мен  Hug Hug Hug Привет дружина!

Аз не, че запомних нещо, ама да се отчета. На това хубаво време хич не ми се седеше вкъщи и сутринта пуснах една бърза прахосмукачка и айде на разходка. Следобед (късния) джуджи пак беше изморена и спа, ние пък сготвихме в това време. Сега къпана съм готова за нови подвизи  Whistling Ама пък така да се уморих тия два дни, цяла зима движеноето беше много ограничено и сега виждам зор, пък и както надебелях съвсем всичко ми тежи.

Стеф, успех на изпита утре. А за думите не се притеснявай, ще изникнат като им дойде времето. ЧарФафите са много готини.

Реа, лекинко ти завидях за отпуската утре  Hug Обаче и аз ще изляза в отпуска, мам*а му. Ще намеря начин да се измъкна за някой и друг ден.

Хайде лека нощ.

Момичета минавам да ви кажа, лека, мека и спокойна нощ на всички вас  Heart Eyes

Няма да питам пак къде сте, но знам , че утре ще се "видим" пак  Hug

А мен няма да ме "видиш" утре, аз се глася да съм командировка, да видим дали обаче.

# 568
Лека Рейски  Hug

Хаяси, и на твойто балкон слънце ша пекне... демек и отпуска ша дойде  Mr. Green Hug

Гледам Кинг Конг.... а малката ме тормози "К'во ще стане?" "К'во ще стане?" "К'во ще стане?" "Що не я яде?" Ама хак да ми е, като не ми трае устата, че съм гледала старата версия...когато бях по-малка и от нея.... в първата видеотека (май така му викаха тогава) Имам някакви мътни спомени  newsm78

# 569
  • София
Мацки, изложИх се пак тая вечер. Панирах филе от пангасиус и остана сурово, неговата мамица  Shocked! Сега се чудя дали да го изхвърля или да взема да опитам да го доопека във фурната  newsm78. Имате ли някаква идея дали си заслужава цялата гимнастика?

Общи условия

Активация на акаунт