Жената лъв - 48

• 18 711
  • 741
  •   1
Отговори
# 570
Мацки, изложИх се пак тая вечер. Панирах филе от пангасиус ..

Чакай аз да се доизложа - що за дЖивотно е това? Embarassed Embarassed Embarassed hahaha hahaha

# 571
  • София
Джес, ха ха ха, как ме разсмя  Joy! Това е риба... или поне като такова жУвотно се продава.

# 572
 Embarassed Embarassed Embarassed Амиии чукча се не сети да пита чичко Гугъл и направо си зададе въпросЯ  hahaha hahaha А пък щом е риба...нЕма начин да го знам и без друго  Whistling

Лека нощ,  момичета  Hug Hug Hug

Последна редакция: нд, 13 мар 2011, 22:47 от wee.jess

# 573
Добро утро  Hug

Вени ко стана с пангасиуса? Измисли ли го? Ако искаш направи супа от него.....или вие вече сте го изяли  Simple Smile

Аз още съм у дома. Никъде не ми се излиза, ама никъде. Много си ми е хубаво така, лежа си пия си кафе,а на вън пече яко слънце. Направила съм филийки  с яйца, сирене и шунка и така хубаво ухаят, ама аз няма да си взема  Crossing Arms инат, инат...
Мишо още спи и затова ще изляза около 10:00 да си върша работата, ако и днес продължава Т от утре ще си взема болнични, че отпуската ми е един ден само.
Кали и тя сутринта едвам гледаше, но не успях да разбера замаяна от това, че става рано или щото и на нея не и е добре  newsm78 ще стане ясно по - късно.

# 574
Добро утро  Hug Hug Hug

Вени, гледам без вечеря сте останали, ма тоя пангасиус никогаШ не съм купувала. Четох тук даже из форума, че е виетнамска риба и я тъпчели с нЕк'ви хормони и ала бала и не смея да купувам.

Рейче, страШотна закуска.  А дано децата до довечера да са добре и не се налага да взимаш болнични.

Кам, сигурно е у Софето вече? Ако някой се чуе с нея да докладва, да не я мислим.

Чакам шефа да каже ще пътуваме ли или не, да знам да се захващам ли за работа.

Успешна седмица на всички  Hug Hug Hug

# 575
  • Пловдив
Добро утро!  Hug

Реа, дано вече да оздрявява малчо, много гадно с тия болести, ей...

И аз така съм чела за тая риба и не купувам. Достатъчно гадории има в храната ни, та да ядем и виетнамски гадости... Mr. Green

# 576
Добро утро приятелчета!  Hug Hug Hug Hug Hug

Как сте? Пожелавам лека седмица на всички!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Гледам за пангасиуса си говорите.... Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green ТаковУ у нас никога няма да влезе....Ама много хора го харесват...Въпрос на вкус....Аз лично предпочитам тилапия...

# 577
Ахий, момичета  Hug Рейче, дано Мисо скоро се оправи, че много гадно така  Hug
Мастерче, и на теб лека седмица  Hug
 ooooh! Нацяло ме загубихте с тия рибоци... Crazy  hahaha
Хаясич, ти накъде?
Големи пътници се заформихме тук  Mr. Green Mr. Green
Тедииии ... вчера кой ви мачка по летището?  Mr. Green
Бенджи, добро утро и на теб
Полииии, къде си, сърце мое?  Mr. Green

Жадни има ли?  Laughing

# 578
Джес, това лайън твоето много жадно бре!

# 579
Ако снощи е препил..... Joy Joy

# 580
Ако снощи е препил..... Joy Joy

Не го е срам, нали..баш срещу понеделник да се натряска  hahaha

# 581
Добро утро/ ден
Слънчево и прекрасно, шефката замина за Москва таз заран, спокойствите. Не че има кой знае какво за вършене общо взето де. От сутринта все лични неща си оправям, ама така е като занемарявам личния за сметка на служебния живот.
Никога не съм предполгала че ще имам мерак да готвя, обаче от както живеем при свекърите много ми липсва кухнята ми. Както и храните...  Mr. Green
За 3 месеца свеки успя да охрани със зеле ,картофи и ориз като прасенце. Ма няма да рИва, че да не ми се случи нещо по лошо.
Лека седмица на всички

# 582
  • Балчик
Добър ден ,  Peace
аз съм на тръстиката ,  Mr. Green
само наминавам да ви пожелая хубав , усмихнат и слънчев ден  Crazy

# 583
Привет и от мен! Hug

Много хубаво времето пак, а аз съм леко цикълна и не мога да се насладя на макс. Twisted Evil
Стеф, мина ли изпита?
Норче, от 19 съм. Ти свърши ли си планираната работа? Децата как са?
Вийче, бях на работа, после обичайно малко сън и все те така. Whistling Ти как си? Heart Eyes
Вени, ако беше запекла пангасиуса, пак щеше да стане. Какво го направихте в крайна сметка?
На работещите днес - със или без шеф, или в командировка - лека работа. Hug

# 584
ВирнАх сЪ гладна и уморена.

МразиМ да одим по такива държавни институций, ама се налага понякога.

С Камче се чухме по телефона маа гащи по Софетом, не знае кога ще се прибира  Whistling

Пол, и сега кога на бач?

Общи условия

Активация на акаунт