Жената лъв - 48

• 18 665
  • 741
  •   1
Отговори
# 645
хи-хи-хи-.....Снощисе оляхме с ПоловинЪт.... Mr. Green

За това ли ни люля заметресение и по Бургас и Варна се оплакаха от цунами?

# 646
Ам' нали затва ви казах да се вържете снощи...... newsm47 smile3534 smile3533

# 647
  • Балчик
Добро утро  bouquet
ааааа Мастърче много ти е готин лъвчо, озъбен, а долния добитък сякаш махмурлия ми се види  Mr. Green
Хаясче тези прословути графици за отпуските най- ги мразя , ама срока бил до края на март  newsm78
Реа мисля , че няма да ти цъфне пак зюмбюла , имах остана само грудка, нея можеш май да си я запазиш  newsm78
айде сега и двете деца болни , много гаден вирус е тази година, дано бързо се оправят, най ми тежи синчето като е болничко.
Стеф браво за изпита  Hug и аз нямам никаква представа за ФК , никога не съм употребЛявала

# 648
Спондж, пък ако знаеш какви глоби за изтряскали, за поправими грешки - 300 лв. веднага в брой и без право на обжалване. Абе като няма пари в държавата и се измислят нови и нови санкции и глоби, за да посъберат парички. А като питам хората в отдела кой, кога ще ползва всеки вдига рамене и вика "Мии, не знам".

Мастерче, а не съм прочела за връзването и паднах от леглото, а на дребната й се загубило лъвчето в кревата.

# 649
Аааааааааахой.... Мастерче, мо'е ли начи такИви работи  Mr. Green  Flutter Само така Wink

Стеф, поздравления за изпита - лесен не лесен - важното, че си го минала Wink

Рейче Hug  сори че и К. е болничка  Confused Да им минава бързо и на двамата  Hug Hug Hug

Аз съм се зачела в електронния вариант на Здрач.. вече съм на петата книга...не можах да дочакам филма  Mr. Green 

...а..и готвя грах  Mr. Green hahaha После ще докладвам как съм го докарала  Whistling

# 650
Аз съм се зачела в електронния вариант на Здрач.. вече съм на петата книга...не можах да дочакам филма  Mr. Green 

...а..и готвя грах  Mr. Green hahaha После ще докладвам как съм го докарала  Whistling

smile3532
...И кО стана с граха? Сготви ли се или.......викахте пожарната.... Joy Joy Joy Joy

ВиЙ тая вечер пак да се вържете.....Няма да е лошо..... smile3534 newsm48......

# 651
Добър вечер! Hug

Какво си прайкате? Hug
Норче, децата се изпозаразиха викаш? ooooh! Много неприятно. Whistling Оставайте си в къщи и хич не го мисли. Hug
Други болни има ли?

Кам, прибра ли се? Разказвай, че нИ сме лИбопитни, знаеш. Flutter

Джуджи, ние още декември си писахме отпуските. Не че разчитам да изляза точно тогава, когато съм писала. newsm78 Не знам точно каква е целта на занятието, но за мен е просто "отбий номер". Rolling Eyes

# 652
...И кО стана с граха? Сготви ли се или.......викахте пожарната.... Joy Joy Joy Joy

Mr. Green Граха го сготвих... стана убиец... а аз си убих стъкленичката с червения пипер  ooooh! Joy Joy До сега обирах червен пипер и стъкла  Rolling Eyes Почнах от капака на тенджерата - оцеля, после купата, в която се канех да разбия малко брашно - оцеля... е стъкленичката не може...лека й ...прахосмукачка  Crazy Crazy Crazy

Мастерчееее... да не сте почнали вече  Flutter , че изтървам толкоз  Joy Joy Joy

# 653
Вийче, граха с какво го сготви - с месо някакво, или само с......грах? newsm78 Купих вчера един буркан, но моите хич не обичат и се чудя как да го правя. Пък да си го ям сама не ми се ще. Sick Сега се сетих за руска салата. Така сигурно ще замине. Whistling

# 654
Поли  Hug граха само грах го готвих, а и малко картофчета за цвят  Mr. Green

# 655
  • София
Така ми е най-вкусен   chef, ама моите хора не го обичат и не съм готвила напоследък.

Рейчо, как са децата? Баси гриповете, дето върлуват тая зима... аман от болести  Tired!

# 656

Ама с червен сос, нали? Хич не съм по сосовете, в смисъл не ги издокарвам и все рядки ми стават. Crazy

# 657
  • София
И мен ме няма в сосовете - манджите ми или стават гъсти, или течни  Mr. Green. Понякога успешно докарвам консистенцията с размито в студена вода брашно, ама само понякога  Laughing.

# 658
Ама с червен сос, нали? Хич не съм по сосовете, в смисъл не ги издокарвам и все рядки ми стават. Crazy

Аха... тъй като доматите ми се оказаха липсващи - люснах вътре кетчуп  Mr. Green Whistling
 И накрая - червен пипер... преди да "оползотворя" целия  Laughing

Тоя път гъстотата стана супер... ще видим другото път  Whistling

Пък да си призная грах не бях яла от... може и години да има... ама тая вечер като ми се дояде  Crazy откъде ми щукна - идея си нямам... обаче сега му се наслаждаваммммм

Е няма такова тъпкане.... май си наваксах за следващите 5 г... две купи... и сега пухтя като бременна хлебарка  eat

Последна редакция: ср, 16 мар 2011, 21:21 от wee.jess

# 659
Грах и картофи ми звучи много добре, но ще стане трета подред манджа все с картофи. hahaha Май ще остане за друг ден буркана.
Оф, мноО ме мързи. Whistling Даже ме мързи да се замислям......

Общи условия

Активация на акаунт