Жената лъв - 48

• 18 670
  • 741
  •   1
Отговори
# 630

Е как кво бре.....мъча да ви сръгам и да има поне 77% активност  Wink

Вени
, не съм я чела тази дето я чета в момента и съм много доволна. Имам навика да забравям имена на книги и подробното им съдържание, но все някъде в книгата ми просветва, че съм я чела и губя интерес........абе русото си е русо и с червена коса  hahaha bowuu
Аз имам огормна нужда да ида на маникюр ама нещо не не мога да сколасам до него и ще се ядосам и ще си изрежа ноктите до дъно  Crossing Arms

Охо Вийче, ми цЕл ден - гъди, дъги, ама явно някой др ви е гъделичкал и затова не сте намерили време за форума  Flutter

Искам да ви поздравя с нещо много сладко:
http://www.vbox7.com/play:3ee6075e

# 631

Искам да ви поздравя с нещо много сладко:
http://www.vbox7.com/play:3ee6075e

ХА-ХА-ХААААА......

Връщам ти поздрава с още нещо сладко..

http://www.youtube.com/watch?v=IwoH-EJ7IJI

# 632
  • Балчик
Хелоуууууу,  Hug
ей да се вясна и аз тук
един път да мине и замине март месец,
че голям гърч на работа.
Времето е топло  и дъжд да вали даже е мнооого гот.
Оо Вийче и на мен ми харесА блузката, от къде ще си я купуваш
, от нета ли ?
Реа значи са ти дали 5 работни дни болнични, първите три дена ще ти ги плати работодателя , другите два - НОИ- то по сметка , няма да ти пострада заплатата особено, 5 дена не са много голям период. Важното детето да се оправи.  Peace
Отивам в Клюкарника , да видя кво става при клюкарките  Wink

# 633
Алуууууууууу ето поздрава дето го търся от преди малко и ми помогнаха за да го намеря  Laughing

http://www.youtube.com/watch?v=5THWSeqcit4

Боб теб те нямам у скайпУ!!! Благодаря за инфото  Peace

# 634
 newsm53

Сколасах и аз да седна най-после днес. Whistling Сутринта закарахме дреб на ясла, и прибирайки се, напазарувах с идеята да сготвя поне три манджи. Да, ама не. Mr. Green Тъкмо почнах да режа картофите за пиле с картофи /не можах да намеря чушки да напълня newsm78/, и шефката ми звънна, че почваме ревизия. ooooh! Бегом на работа, като преди това успях да метна тавата във фурната, спокойна, че към 11 часа яденето ще е готово и Даянка ще се наобядва преди да тръгне за училище. Да, ама не. Mr. Green Да взема да забравя да включа фурната ooooh!. Звъни ми моя мъж в 11 часа / тогава заръчах да извади готовото ядене hahaha/ и ми казва - фурната изключена бе, мило, забравила си да я пуснеш. Twisted Evil Аз по това време вече броя на работа стоки. #Crazy Тъъъъъй. Казах му как да я пусне и кога да изключи. Към 16 часа отидохме да вземем Н. от яслата, спал 1 час, после се събудил и плакал. Иначе ок. Ял, играл. След яслата отидохме малко в парка, после пред къщи поседяхме, прибрахме се към 18 и нещо вътре, къпане, вечеря, едни курабийки даже направихме с Даянка и ей ме на чак сега. Обаче трябва да се лакирвам, а така да ме мързи Outta Joint.

нИ моА да ви чуя поздравите значи. Crossing Arms

# 635
Полииии скачай у скайпоооо

# 636
Полииии скачай у скайпоооо

Да умра, ако се сетя за паролата ooooh!

# 637
Пол разбирам те напълно, лудницата е голяма и неразбрана, но всичко ще мине и замине   Grinning

# 638
Пожелавам ви лека, дълга и спокойна нощ  smile3524

# 639
Пожелавам ви лека, дълга и спокойна нощ  smile3524

На кого пожелаваш, те всички са у чата Whistling
Лека! Hug

# 640
На кого пожелаваш, те всички са у чата Whistling

Ми може и на мене. Аз не съм в чата. А и винаги надничам.

Да се похваля, че нарочно учителят ни даде супер елементарен тест. Та изкласихме. За наша изненада обаче няма почивка от английския. От понеделник почваме следващо ниво. Баси ужаса.

Нищо не съм чела от неделя тук. В смисъл подробно. Утре ще се занимая с четене.
Купих си обувки.
Ванката мой е добре, но пак е без особено много парички.
Друго...? Някой знае ли дали е вредно да се пие по няколко хапа фолиева киселина дневно?

# 641
Добро утро! Hug

Имам няколко минути преди работа, затова:

Стеф, има си доза. Като купуваш, питай по колко да пиеш. Препоръчва се при бебеправене. Една приятелка скоро зачена. Преди това я посъветвах да взема ФК. Та така. Успех от сърце! Hug

Айде приятен ден! Отивам да се трудя. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 642
Добро утро

Пол, рано пиле рано пее  Wink

Стеф , честито за изпита. За ФК нямам никаква представа кво се прави.

Не ви се похвалих вчера, че си купих три нови неща за Великден. Днес ще ги снимам и ще ги покажа  Peace

ППС Да ви се оплача. Кали и тя е с Т и остава у дома  ooooh! Продължава сагата - вирус, добре, че си взех болнични, че кво щях да правя  newsm78

Исках да ви питам за зюмбюла ми който увяхва и сега не знам кво да му правя другото. Зелени са му листата, но дали ще цъфне пак?

Последна редакция: ср, 16 мар 2011, 07:05 от Реа

# 643
Добро утро и от мен!  Hug Hug Hug

Стеф, иди на лекар и си питай за дозата, а напоследък ФК я отхвърлят и дават нещо друго, ама не помня какво беше. То зависи и от самата ФК, на някои производители я взимаш 1 път на ден, защото е повече мг. Други пък по 3 пъти на ден, но е по-малко мг.

Пол, лека работа  Hug

Реа, хич не разбирам от цветя, само знам как да ги моря, в това съм незаменима. Дано Кали се оправи бързо.

Тука е мъгливо, влажно и гадно. А аз имам да пиша договори, да правя нов график за отпуските и още много много работа.

# 644
ДобрЮтро.......

Иначе съм така днес.....

хи-хи-хи-.....Снощисе оляхме с ПоловинЪт.... Mr. Green

Стефче ей тука виж за фолиевата киселина
http://www.bg-mamma.com/index.php?action=article;id=3595

Общи условия

Активация на акаунт