Жената лъв - 48

• 18 627
  • 741
  •   1
Отговори
# 690
При нас сутринта печеше слънце, но сега е облачно. Дъжд няма и не ща да има. Crossing Arms Дръжте си го там, дет' вали. Mr. Green

# 691
Нат, тук всички обичаме топлото и слънчево време, живаме и ставаме по - енергични  Grinning

Aaaaa, Рейчо, аз съм леко изключение обаче. Обичам лятото, топлото, слънцето обааааче умрем за летни дъждове и скапачено време през лятото. Настройват ме романтично. Което на мен не ми се случва много често. Или ако трябва да бъдем честни... напомня ми нещо айде си признаем. Заигравки някогашни. И ми става забавно като се сетя

Абе чакайте да ви кажа за фолиевата киселина. Аз знаете ли какво правех? Понеже знам, че трябва да се приема всеки ден и някой път като изтървях 1-2 дни, после на третия вземах по 3 хапченца наведнъж. Някъде в нета бях прочела, че не било доказано голямото количество ФК да вреди на организма. И те така. Вече втора опаковка пия. Обаче едва вчера ми хрумна да погледна упътването. И що да видя?  Shocked Ми вредно било. Край, спирам. Само по едно и няма да прескакам дни.

Нат, стига с тез диети. Ами я кажи де си показала блузите та да ида и аз да видя.
Между другото и аз имам в последните два месеца нови придобивки. Предимно сандалки, едни пролетни ботушки (изкуственяци всичко това разбира се) и една чанта. Лилава.

Да ви кажа в редките случаи когато съм си купувала чанта, всеки път озверявам. И завиждам на софиянци за Илиенци. Извинявайте много ама всичко, дето е евтино в магазините е китайска и турска стока. Те обаче им слагат смело в Пловдив цени от по 30-40 лева. А в С-я на Илиенци са по 15. Ах техната мама. #Cussing out

# 692
Полинко, няма да заминаваме, за съжаление  Cry. ПОне не и тази година. нали се върнахме преди 4 месеца. Отиваме си за малко, за 5 дни, имаме малко работа да свършим. Ама ей така ако отлитам за по няколко дни някъде , мога да понеса повече от нещата. Но режима работа- дом- работа направо ме унижощава.  

# 693
При нас сутринта печеше слънце, но сега е облачно. Дъжд няма и не ща да има. Crossing Arms Дръжте си го там, дет' вали. Mr. Green

Да го държим, ма си заминА. Сега пече слънце.

А, добро ви утро!  Hug Hug Hug

Имам работа за целия китайски народ, обаче не мога да не надникна тук. Пак съм сама, мъжа ми е командировка, пак  Crossing Arms Събота ще съм на работа, а другата седмица ако оживея ще е супер. Най-хубавото е,че съм си планирала отпуска 5 дни и с 4 почивни  още, тайно се надявам, че ще успея да си почина поне мъничко.

Нат, малко остава, ще издържиш, а лятото ще се фръцкаш слабичка.

Реа, какво ще правиш тез яйцА? Много готино личице.

Джулке, к'ъв тоя мазохизъм бре женоооо. Аз вървя и спя, хем съм спала нощес. А сега като сменим времето съвсем ще се гътна.

Гери, за кратко ли ще сте в Испания?

Уф, нападнаха ме, после пак ще намина.

# 694
Еййй, Хаясинка, ма верно, че тая събота е работен ден. Леле, бях забравила. Егати дългата седмица.

# 695
  • София
Стефи, от колко време не си ходила на Илиенци? Да ти кажа, миналата година лятото няколко пъти ходихме със сестра ми и установих, че много от нещата са скъпи - дънки, блузи, анцузи!!! Но специално за чантите си права, де, има огромен избор и поносими цени.

# 696
Вени, вече година наистина не съм ходила. Е, може да е по-малко, но там някъде отива. Обаче от последното ми ходене добре помня чанти за 15 лева. Инак напоследък брат ми и снаха ми разправяха нещо, че не ходели там за дрехи, защото откакто направили ония новите затвотени помещения там е станало по-скъпо. И то значително.

# 697
ААААА нИ съм съгласна бреееееее, почнах даоправям зимните обувки и да вадя пролетните и вие сте се разговорили  Whistling

Оне ден спира у дома 2 пъти тока, сега пък нямаме вода  ooooh! мразиМ така.

Яйцата го счуших за крем карамела който правих оня ден и така се получи, и аз веднага направих фото Mr. Green Пуснах ги в албума и понеже никой не ми ги отрази тази сътрин ги търих тук  Heart Eyes

Оффф отивам да дооправямммммммммммммммммммммммммммммммм

# 698
Не е верно, Рейчо. Още вчера съм ти видела снимките. И на зайците, и яйцата. Wink

# 699
....Пуснах ги в албума и понеже никой не ми ги отрази тази сътрин ги търих тук  Heart Eyes...

Мчи да беше свирнала бре. Crazy Албума не съм го поглеждала от чаршафите на Стеф.

Джуджи, и тук напече. Flutter

Стеф, едно знам за лекарства. Щом пропуснеш прием, продължаваш както обичайно със следващия, но не пиеш двойно. Naughty

ГериПетрова, разбрах. Поне ще отидете за малко, пък било то и по работа. Whistling

# 700
Тук ръми и ми е гадно. Тъкмо се беше позатоплило.  Sad
и ми се доспа .. как  ще откарам до края на раб. ден не знам.
ама ще го избутам някак си.

Стеф, внимавай с фолиевата все пак. На мен хич не ми действаше добре и я спрях.   

# 701
Пфуууу, какъв вятър задуха, дано не ми издуха дрехите от простора.

Аз бях на една среща и чак сега се върщам.

Тайно се надявам дребната да не е спала днес, та довечера да я паркирам по-рано.

Имам и да готвя и да гладя и, и , и...................... Аман  Crossing Arms

Стеф, така е както казва Пол, не се приема по-голямо количество след пропуск.

Оставям ви, довечера може да намина пак, ако джуджи ми позволи  Whistling

# 702
Здрасти... познайте кой се прибра и нападна граха  Embarassed Embarassed Embarassed  Едвам съм го дочакала, пустия му... А на работа е ЛУДНИЦА... Имам работа за 12 дни - плътно - и само 8 да я свърша.... ooooh! Това при положение, че никой не се мярка в офиса, за да ми отвлича вниманието... което няма как да стане  Crazy Crazy Crazy Не се научиха тия хора да си правят сметките така, че да има време и за превод - после - амааааааааа ние бързаме.... Е хубу, ама аз Хогуортс още не съм го завършила!!! и магиите ми не Фащат!!!
Отделно на един г-н не мога да му обясня, че не искам да ходя на кафе с него (за 100-тен път) , а онова диване ирландско не си вдига телефона  #Cussing out #Cussing out

Така, наревах се. Сега:

Рейски, много готино са станали яицата  Peace Дано К и М са по-добре днес  Hug
ъъъъ загубих си мисълта...отивам да си доям граха и после пак  newsm78 Thinking

# 703
Вий, недей рИва забравил си е телефона момчето, после ще ти звънне PeaceИ да знаеш с тоя грах с картофи как ми се прияде, тъкмо Дани ми е купил 10 кила картофи и буркан с грах ония ден, ама и аз нямам домати и ще бухам кетчуп Mr. Green Само дано свеки пропусне да сготви утре или да не ми докопа продуктите, че ще го направи гаден ooooh!
Аз днес си оправих терасата най-накрая и утре почвам да мажа яйчица, че до сега само режа салфетки и ги мисля как да ги направя и да ги увардя от едната котка Rolling Eyes
Стеф, най-добре се консултирай с доктор за ФК, но не пий повече от едно на ден, на мен аптекарката ми беше казала да пия примерно 20 дни и 10 да почивам, че се натрупвало в организма, но не знам до колко е вярно.Сега преди да забременея поне 1-2 месеца не бях пила

# 704
  • София
Брях, преди повече от десет години, когато забременях, имаше фолиева киселина в едни шишенца, беше на дребни хапченца. Помня, че пиех май по няколко на ден. Чувствах се много добре. Не знаех, че се натрупва в организЪма  newsm78.

Общи условия

Активация на акаунт