Жената лъв - 48

• 19 025
  • 741
  •   1
Отговори
# 705
Ко праЙти? Аз съм самичка тази вечер, ям и се мятам в леглото.

# 706
 smile3502 мързелувам яко и чета Здрач в електронен вариант. И уж мисля разни неща. Още в Сф ли си Кам? Как върви?

За ФК - и аз пих като бях бременна , освен това и Дуфастон и някакъв витамин...ама то моето беше друго

# 707
Аха, върви, Дес, пълзи за сега, ама се надявам скоро да тръгне Simple Smile)

# 708
Камче, ма къде си? У Бургас или у София?

Деско, аз чета пък на А.Кристи цял ден и ми е много готино.
А тоз дет те притеснява, мани го да си те притеснява щом има нерви  Laughing, а другият му звънни по - късно за да се чуете  Peace

Чакам един младеж да ми донесе 5кг конска овкусена кайма, моят пак е решил да ядем диетично  Crazy, пък аз отидох до магазина и си купих една Милка, ама Нора е виновна щото трябваше да я изведа  и тя ме подтикна към неразумни действия  Whistling

Малееее само аз ли не съм пила нищо преди и по време - на бременостите си  Embarassed  newsm78 Що никой не ми е казал  ooooh!

Радвам се, че сте ми харесали яйцата  Crazy

# 709
У Софияяяя.

# 710
  • София
Ах, мамицата му, забравих да си купя шоколад  Crazy! Ей сега се сетих, като прочетох Реа... пу, вече ми се дояде  Crazy.
Джес, харесват ли ти новия модел вампири-вегетарианци в Здрач? Рейчо, завиждам ти, че четеш книга на Агата Кристи, която не си чела. Аз съм минала всичко по няколко пъти  Crazy.
Камче, харесва ли ти по нашия вилает?

# 711
  • Балчик
Привет,
да се вясна и аз
не успях да хапна , но добре , че моите хора успяха да се навечерят,
че откакто сме си влезнали у дома в 6 часа,
само ни се звъни , съседа отсреща
съседката отгоре , тя 3 дена почивала и решила да ми дойде на гости
хубаво ама аз не съм и няма да почивам три дена  #2gunfire
обаче сега се пльоснах на диванче с компютърче и съм ок
 Peace

# 712
Бъркани яйца със сиренце и мерудийка, голяма шопска салата със зелени чушки и сирене и чашка червено вино! Аз като ви казвам, че живота е прекрасен!  Flutter

Здрач-а го изчетох миналата седмица и сега съм на Новолуние. Останалиоте две книги от поредицата определено няма да си ги купя!  Naughty
Смятам да гледам филмите. Не са направени никак зле. Но според мен не си заслужават парите тези книги...

Фолиева и аз пиех, но аз такава гнусна бременност карах и двата пъти, че от ФК не се чувствах нито по-добре, нито по-зле (то  по-зле от това нямаше на къде)  Sick ...
Трябва да измислят вариант, някой да ми носи бебетата до 4-ти месец. От там нататък поемам аз! Не качвам килограми, корема ми не расте, лесно и бързо раждам... ама тия първи месеци, огъня ми вземат.

# 713
  • София
...... Аз като ви казвам, че живота е прекрасен!  Flutter
Ааа, вчера друга песен пя, гА беше на водна диета  Joy  Hug.

Здрачовете ги четох, защото една приятелка ме снабди с тях. Иначе и аз не мисля, че бих дала парички за тях. Не, че са лоши, просто ако имах възможност, бих купила всички книги. Ама нямам и трябва да избирам.

# 714
Спондж , не им се нерви. Навсякъде са такива. И мойта съседка си прави лафа тая вечер, ама аз се направих на глуха...  Whistling

Вени,  Mr. Green всъщност - доста ми харесва. А най-ме кефи, че си е в оригинал и не се налага да чета интепретациите на някой колега  Embarassed

Рейски, бива ли така! Тази Норааа, не я е срам  Crossing Arms hahaha

Леле Уиш, направо да огладнее човек като те чете  Mr. Green  Ако не бях помляла къде що грах беше останало... сега щях да бягам за него   Mr. Green

Пуснете ме беееееееееееее  Joy

# 715
  • София
Джес, благородно ти завиждам, че можеш да четеш в оригинал  bowuu!
Бай дъ уйе, нали ходих на маникюр онзи ден - лакът ми е със звучното име Bellas vampire  Laughing! Представяте ли си колко е популярен този роман!?

# 716
Бай дъ уйе, нали ходих на маникюр онзи ден - лакът ми е със звучното име Bellas vampire  Laughing!

И сега вече ТРЯБВА да го покажеш  Mr. Green Плиииииийййййййййййййзззз  Flutter

# 717
Вени чакам фотос.

Тази Норааа, не я е срам  Crossing Arms hahaha

Ама хич не я е срам бееееееее, ще яде шамари звяра му със звяр. Днес направих едни картофи пълнени на една съфорумка и понеже ги харесах много си викам, ще ги снимам и ще и пиша едно ЛС с благодарствия и една снимка за убеждение, че наистина съм ги наравила, накиприх ги на бар плота, направих няколко снимки от различни ъгли  Crazy, обаче ми звънна онзи младеж , че е долу и ме чака да ми донесе каймата и аз офейках. Връщам се гледам единият картоф на дивана наполовина  Mr. Green Качила се "катеричката" и си взела един пълнен картоф  Shocked Сега не я виждам къде е, скрила се е  Mr. Green

Камче кога ще се прибирам ма женаааааааааа? Не те ли е срам цЕла седмица у столицата?

Нат, наздраве  Wine Glass Червеното вино е много полезно особенно като има радиация  Wink

Да ви кажа тез Здрачове ги има в нашата библиотека, а под тях пише "литература за тийнейджери" hahaha няколко пъти си мислих да взема да видя за кво иде реч, ама найсе..........май нямам желание.

Вени, и аз си мислих, че съм ги изчела, ама сегашната не съм бе казва се "Защо не повикаха Ейвънс", надявам се и др да не съм  Praynig

АлУУУУУУУ ко се разскайпихе пак беееееееее, алУУУУ еййй чччччччччч, вие работа нямате ли си бе?

# 718
Хич даже нИ мЪ Исрам. Много ми е хубУ.

Последна редакция: чт, 17 мар 2011, 20:49 от The Tulip

# 719
АлУУУУУУУ ко се разскайпихе пак беееееееее, алУУУУ еййй чччччччччч, вие работа нямате ли си бе?

Тц... Mr. Green никва ...

Вени, Вени, Вени  newsm18 newsm18 newsm18 newsm18

Общи условия

Активация на акаунт