Жената лъв - 48

• 18 660
  • 741
  •   1
Отговори
# 90
Добър вечер, дами! Hug

Бях на работа, затова ви се загубих днес. Wink
СтефHug!
Добре дошла на новата лъвичка!

# 91
И аз съм тук ама за малко. Спортувах и се върнах като нов човек и от вън и от вътре  Heart Eyes

Разфучах се и оправих за нула време безпорядъка у дома ( щото нали днес мързелувах и нищо не пипнах). Сега чакам пране номер 1 да се извърти, че да пусна номер 2 и така докрая на света  Mr. Green

Звезди в очите сподели ако искаш с нас някакво по кратко име, че това мноо дълго и много се радвам, че Варненки за два дни и станахме 3 броя, бреййййй интересна работа. От две години никой, а сега .........няма значение, важното е да видим накрая кой ще остане  smile3530

Венииииииииииии как си? АдИИИИ ела да кажеш как си дееееееее.

Чеб честито за паркета, утре ще работят предполагам магазините и ще успеете да си купите первази. Ще чакам с нетърпение снимки на стаята и особенно на одеалото  Grinning

Хаясче днеска си много активна  Wink

Пол , а добър вечер. Как мина днес работният ден?

# 92
  • Пловдив
Как сте, момичета?
Аз си сипах едно червено винце...Ай, Наздраве, дружина!  cheers

# 93
Бенджи, наздраве!
Абе и аз се чудех дали да не си сипя едно, но май повече ме мързи и ми се спи, отколкото да ми се пие. Mr. Green

Норче, спокойно мина. Мерси, че попита. Hug Сега чакам да мине и утре нощната и да се гласим за ясла. Crazy
Все си мисля на почивката колко малко ядеше, ама май е било от хорски срам Crazy. Ти за пиенето вече си призна. Mr. Green Ама що се срамиш, не разбрах. Наши хора си бяхме бре Blush

# 94
  • София
Здравейте, момичета  Hug.
И у нас е голям безпорядък, обаче нямам нито сили, нито желание да домакинствам  Crazy.
Иначе уж се чувствах малко по-добре днес, но от един час ме мъчи хрема. Много ми е свинско и не щЪ да правя нищо  ooooh!.

# 95
  • Пловдив
Вени, сигур е "свинският" грип...той е виновен...ама ха.. Laughing

# 96
  • София
Вени, сигур е "свинският" грип...той е виновен...ама ха.. Laughing
Веднъж една болест да е с правилно наименование  hahaha!

Чеб, в "ужасната" тема питат за теб, обещах им да те наритам натам  Laughing  Hug!

# 97
  • Пловдив
Вени, точно това си помислих...хихиххихи...
 Joy Joy Joy Joy

Ти как си? Мърдаш още, нали?

# 98
  • Балчик

Поздрав от една огнена лъвица !!! Невероятна енергия има тази жена  Crazy

# 99
Реа, активна съм, защото мъж ми занимава детето, аз чистих и като за почивка си открадвам някоя и друга минутка на компа. Пък и не съм готвила, абе независимо от всичко намирам време и за почивка. Много ми хареса така - 3 дни работа и после 4 дни почивка. Мнооооо е хубаво. Хем имаш време да си свършиш работата, хем имаш време и за почивка.

Вени, то сега да не вземе да ти хареса да ти е такова "свинско". Айде оздравявай бързо вече.

Имам пусната 23 дни отпуска и не съм я ползвала още и взех да се замислям да работя така от понеделник до сряда и четвъртък и петък вкъщи. Ама кой ли ще ме пусне  newsm78
Ай мойте се качиха и аз отивам да се излегна блажено в спалнята.

# 100
  • София
Мърдам, мърдам! Но съм имала и по-хубави почивни дни  hahaha.
Онзи ден тъкмо се навихме да ходим някъде за празниците и да разнообразим и детето, и себе си, и аз се бъгнах, братче  ooooh!. И сега ме е яд, че заради мен всички тъпеят у дома.

# 101
.... И сега ме е яд, че заради мен всички тъпеят у дома.

А. Тъй ли? Ми те като бяха болни, а ти покрай тях пърполеше, а? Crazy По-добре оздравявай, пък като се постопли времето, ще ходите по разходки. Hug

Аз изядох един шоколад. Sick Де да е мъжа ми тука сега да го гръмна. Close Пращам го на магазина за два кроасана за децата за следобедна закуска, а той се връща с два кроасана, два шоколада и още куп боклуци. #Cussing out Искрено съжалявам, че не си легнах преди да съм му посегнала на шоколада. Banghead

# 102
  • София
Поли, моя по едно време се прибираше с три шоколада и три пакета чипс  Shocked! Тва мъжете са опасна порода  Laughing!

# 103
  • Пловдив
Айде и от мен един поздрав - любимо парче, което много обичам /и преди съм го пускала в темата, но айде пак/  Hug:

Summertime

# 104
Нали се сещате ,че стискахте палци  Laughing
Мирсиииии  Hug
Моя мъж ще тук живот и здраве след час.До последно не беше сигурно  дали ще пътува.

За капак обаче детето е с мърсоли/много добре си спа,що така се събуди  ooooh!/и има Т 37.5
К`во ще правим утре,как ще  е .....ум не ми зайде.....

Общи условия

Активация на акаунт