Жената лъв - 48

• 18 675
  • 741
  •   1
Отговори
# 105
Ехаааа, Жу, супер! Crazy Много се радвам за вас. Hug Аз не можах да палцестискам, но явно момичетата са направили каквото трябва. Flutter
А ВасЕто може да е настинал нещо. Дано не е сериозно и да си изкарате хубаво с тати. Heart Eyes
А за колко време ще бъде тук?

Аз имах планове за днес - да изведа децата на разходка, да пазарувам, уви. Засега няма да стане. Мъгливо и студено е. #2gunfire А иначе съм скокнала от 6 часа. Мъжа ми тогава се прибра от работа, уби се да шуми като всеки път #Cussing out, и аз повече не можах да мигна. Станах, изкъпах се, сварих кус-кус, метнах един ориз с месо да се пече и така. Бая работа свърших. Mr. Green

# 106
Пол,чак не посмях да питам ....днес ще разбера за колко време  Hug

Не си сама  Wink  Laughing  Мусаката ми е готова,само ще и направя заливката ей сега .

# 107
Добро утро писанки  Hug

Бенджи
благодаря за поздрава?

Боб това само снимка ли е или трябва да тръгне клипче? При мен не тръгва  newsm78

Вени ти пък сега чак виновна се чувстваш, че си болна, а бой де освен всичко си се заразила от тях щото се грижеше за тях. Иначе вече трябва да си по - добре, нали?

ЕЕЕЕЕЕЕ Пол айде сега мъжа виновен за шоколада  Shocked да не те е карал с пистолет на челото да го папаш?  Joy Инак не съм се правила, че не ям, според мен си ядях колкото и обикновено, аз на глад не издържам  Laughing

Жу много хубава новина ни поднесе тази сутрин. Радвам се, че палцестискането е успяло. Аз стисках. Иначе от кога не сте се виждали? Колко време ще е тук? За дреб не се притеснявай, ще изкара утре , те децата са силни душички.

Ма, боже забравих да ви се похваля, снощи децата спаха у свекър ми.  newsm44 Ми направо ми е кеф на душата, без да се чувствам виновно. Такава тишина е у дома, че направо не искам да изляза на плануваната си разходка  Crazy

Инак Пол моят е същият за пореден път да те успокоя. Замина в 9:00 на фитнес и трябваше да ме събуди с обличането си и преобличането си, ама той е др луд. Сутрин няма значение дали е събота или неделя става в 6:30ч  ooooh!

Снощи и аз се чудих вино ли да си сипя, но си направиш цяла тенджера мурсалски чай  Grinning и четох книга до 2 през ноща  Crazy

# 108
Бреййй, Норче, младоженци бяхте значи. Mr. Green Много хубаво. И чай си пила, и книга си чела, спокойствие и релакс отвсякъде. Пък аз - нагънах цял шоколад сама и още ме е срам. Whistling И не, не е седял мъжа ми с опрян пистолет в челото ми, обаче го е купил и трябваше да го изям. На първият шоколад от децата почти не можах да се включа Mr. Green.
Моят пък ме дразни, че все иска да спи до обед. ooooh!

# 109
  • София
Добро утро  Hug. Аз пък чак сега ставам.
Жу, много хубаво  Heart Eyes! Сега ще видиш, че и Васко ще живне като види татко си.
Пол, много си работна!
Рейчо, коя книга четеш?

# 110
Венче, шЪ тА бъди ли? Crazy
 Hug

# 111
  • София
Венче, шЪ тА бъди ли? Crazy
 Hug
Сополива, кашляща и кихаща, ама ш'ма бъдИ  hahaha.

ПП: абе може ли два дни да съм болна и чак на третия да ме хване хрема  Crossing Arms!

# 112
Важното е, че чувството ти за хумор не те напуска. Crazy
Оня ден щях да те бъзикна да ходиш без гащички, щото нали те болеше. Mr. Green Ама реших да си замълчах щото беше много зле тогаз. Blush

# 113
  • София
Важното е, че чувството ти за хумор не те напуска. Crazy
Оня ден щях да те бъзикна да ходиш без гащички, щото нали те болеше. Mr. Green Ама реших да си замълчах щото беше много зле тогаз. Blush
Ха ха ха  hahaha! Еее, трябваше да го направиш още онзи ден, Пол Hug.

# 114
Много ме мързи тези дни да пиша.  Crazy
Иначе в сряда съм в СФ, но едва ли ще имам време да се видим, пък и то може никой да не иска.  Mr. Green
Реа, завид. Crossing Arms Така ми се иска да си почина малко от сладурите, ама нашите като дойдат почивни дни и се юрват на някъде, та все сме с децата по много почивни дни и е мноо тъпо, особено като е студ сега.  Crossing Arms

# 115
Жу, вчера палцестисках, даже бях вътрешно убедена, че е да си дойде мъж ти за РД на Васето.  Hug Много се радвам, дано и детето е добре утре.  Hug
При нас май изгря слънчице.  Flutter

# 116
Добро утро! Hug

newsm68 newsm44 Аз спах до 9ч. Записах си рекорд. Дали защото е събота  newsm78 сигурно.

Жу, аз пък хич не се сетих, че мъжлето ти го няма, ноо е супер, че си идва. А и повода е много хубав.

Вени, то така става, 2 дни като парцал, после те хващат и другите екстри.

Реа, видЕ ли к'во е хубаво на тишинка и спокойствие, а?

Днес трябва да пристигне един приятел на мъжа ми от Германия, уж се уговаряха да се виждаме тия дни, обаче нищо конкретно и съм в пълно неведение какво ще правим днес. А взе да изгрява слънце и ми се искаше да се качим на Витоша, но джуджи няма ядене и иска супа. Баси мразя да нямам идея какво ще правя.

Ай аз отивам да действам за супата. До после.

# 117
Жу, вчера палцестисках, даже бях вътрешно убедена, че е да си дойде мъж ти за РД на Васето. ....

doh

Аз пък въобще не зацепих, че заради РД ще се върне татко му. ooooh! Ама браво, много хубаво! Още повече се зарадвах. Crazy Hug

Кам, ко шЕ прайш у София? Flutter

Венче, не посмях. Crazy Викам котето болно, аз да ръся глупости. Mr. Green

# 118
Добър ден  bowuu

ВърнАх сЪ   love001

И си имам нова чанта  newsm51 Пуснах снимки в албума, който желае да отскочи там и да я види.
Винаги става така: виждам, харесвам и веднага я купувам, но оня ден си казах: Абе то бол магазини в тази Варна 4 дни почивни ще обиколя на воля да видя и др модел. Днес обиколих света, ама по хубава от тази не видях  Laughing Така, че след 4 часова обиколка се върнах и взех моята чанта  Heart Eyes
Момичета Пловдивско производство е, велур и лак  Crazy и не е скъпа хич.

Вени добре завърнала се в редиците.
За книгата на холандски автор е: Цакия Ноорт " Клубър на Тузарите" се казва, за първи път чета Холандска книга и понеже съм ходила там и ми е интересна още повече, въпреки, че не е кой знае кво четиво....Бях помолила свеки да ми върне една в библиотеката и да ми избере нещо та това е една от 4-те книги.

Жу събрахте ли се вече? Дребен как е? По- добре ли е?

Хаясче видЕх, моята почивка е лятото, от лято та на лято като ги заведем във Видин  Peace Тогава сякаш спя зимен сън, успокоявам се, и не може нищо да ме изнервира.

# 119
Ние бяхме на Витоша досега,  такова слънце се е облещило, чак не  ни се прибираше, ама имаме и друг ангажимент, а и огладняхме. Все се каним да си взимаме ядене за там и все го решаваме инцидентно и нямам нищо под ръка.

Пол, що не й го каза на Вени това, можеше да се сдобие набързо с бебе.

Реа, аз и на 1-2 часа  без дете съм доволна, защото за повече никой и никога не ми я е взимал. Това лято се каня да я оставя в Троян за 1 седмица да видим дали ще се осъществи. Та може и аз да намажа такова спокойствие, а мъжа ми се е заканил да ме води насам-натам и да поергенуваме на воля.

Общи условия

Активация на акаунт