Жената лъв - 48

• 18 668
  • 741
  •   1
Отговори
# 120

Кам, ко шЕ прайш у София? Flutter

Оф, ще ходя пак на заседание в КЗД.  ooooh!

# 121
Ето ме и мен.  Hug
Первази не взехме. Магазина не работеше, а пък на милото не му се ходеше до други, че 2-3 м. первази трудно се носят с градския транспорт.  ooooh!
Ама  го изудих да идем да щракнем някоя снимка и след малко ще пусна в албума.  Mr. Green
Щяхме да се виждаме с един приятел на милото, който се е върнал от Германия, ама човека се обади,че бил болени отпадна срещата.
Жу много се радвам за теб и мъжа ти. Дано намерите малко време и да го отделите само за вас двамата.  luvbed
Вени стегни се бе душа. Ти къде си видяла лъв да се даде на свиня.  Whistling
През другата тема ще мина след малко да ги видя и тях.  Hug
Качих малко снимки.  Blush

# 122
Камче, нищо не казваш, само минаваш и заминаваш  Wink

Чеб видях и коментирах.

Пол тръгна ли на раб вече?

# 123
 HugМомичета ,благодаря ви.Много сте мили  Hug

На Васко му взех `коларгол` нали се сещате онези черните ,мърсящи капки  Sick
Ходихме на разходка,вечеряхме,мъжо отиде за нещо сладичко,че забравихме да вземем.Всичко си е по старо му.Да видим дзверо утре как ще е,но както и да е рожденния ден ще го правим ,де ще идем  ooooh! 3 кила торта имам да вземам утре.Потдържа тук една Т към 37.8-9...каквото -такова.

Ауууу каква чанта си харесааааххххх -синяяя.Викам айде няма да я взема,че бая пари ми се видяха.Мъжо вика -`вземи я ,бре`...аз скромнича.Сега все за нея мисля.Ще видя   newsm78 утре може да ме ухапе кучето и да отида да си я закупя.Ей сега ще се разтърся из нета да ви покажа горе-долу за какво иде реч  Wink

П.п. търсих но нищо подобно не намирам.Тя просто е НЕповторима   Joy на .deichmann е.

Последна редакция: сб, 05 мар 2011, 19:56 от Жу

# 124
Жу, и теб вълната те е заляла като мен. В петък видях една чанта, но реших да не я взимам, не можах да спра да мисля за нея и днес си я взех. Голяма грешка си направила като не си я взела днес твоята. Усещам как утре ще си в магазина.
Наистина ли я няма тук: http://www.deichmann.bg/site/bg/catalog.php?category=01291571000 … d3d5710650b9e9ee7

Момичета какво правите. Аз ядох Макдоналдс 2 сандвича. Помолих мъжа ми като се прибира да ми донесе, така ми се ядеше нещо различно.......хапнах ги и сега ми е добре. Даже смятам и ЦЪрвено винце да си сипя.

Банджи моме, ай наздраве  Wine Glass

# 125
Точно  тук  влязох ,но я няма.  Thinking
Може да е нов модел в магазина,че беше изперена най-отпред.Уфффф много хубава беше .......тъмно синя,с дънки как ще върви.....просто не   е истина.Голяма съм патка.Аз поФалих ли ви се ,че от Италия си взех пак една тъмно синя, но с бежови дръжки,носих я 1 месец и реших,че е време да я изпераааааа.Бумнах я в пералнята и я съсипах.Та от миналото лято имам слабост към сини чанти.Рейче,твоята каква е?

# 126
Камче, нищо не казваш, само минаваш и заминаваш  Wink
Ми 'щот няма нищо за казване.  Rolling Eyes
И аз имам нужда от чанта. За новите ботушчета.  Crazy

# 127
И си имам нова чанта  newsm51 Пуснах снимки в албума, който желае да отскочи там и да я види.
Винаги става така: виждам, харесвам и веднага я купувам, но оня ден си казах: Абе то бол магазини в тази Варна 4 дни почивни ще обиколя на воля да видя и др модел. Днес обиколих света, ама по хубава от тази не видях  Laughing Така, че след 4 часова обиколка се върнах и взех моята чанта  Heart Eyes
Момичета Пловдивско производство е, велур и лак  Crazy и не е скъпа хич.

ЕЕЕЕЕЕЕЕ адИ сега от петък тръбя за нея бре. Виж я в албума  Grinning Инак за днес ти е простено  Hug
Иди и я вземи утре инак ще се поболееш  Wink Нали трябва подарък за 8-ми март да си направим  Wink

Камче
и теб бих те посъветвала същото. Подарък за 8-ми март - чанта за ботушките  Grinning

# 128
Момичета ако може да ми дадете съвет ще съм много доволна. Преди малко отворихме един шоколад, а вътре е пълен с найлон  Rolling Eyes Искам да се оплача някъде и да има ефект. Съвет някакъв ще ми седете ли?

# 129
Освен в РИОКОЗ или КЗП?  Thinking

# 130
Освен в РИОКОЗ или КЗП?  Thinking

Гледах в КЗП, ама незнам...........утре ще взема да звънна потелефоните им да питам.

# 131
  • Пловдив
Реа, "Комисията за защита на потребителя"...добре ще е ако си пазиш и касовата бележка.  Peace

Хихихи, докато пиша и "два нови отговора".

Момичета, Йори още е болна: одеве имаше пак 38.4. Днес я водих в спешен кабинет: гърдите чисти, гърлото чисто, само дето не ми казаха "при това положение, що ми я водите"..Изписаха й Аб, който естествено не смятам да почна, и на въпроса ми защо? като няма налепи и гърдите й с чисти, д - ра ми отговори "за всеки случай!"  #Crazy
Пълно беше с народ. Всичките мноооо по -болни от нас...За пръв път ми е да водя дете в спешното. Смятам да е и за последен! Ужас! Мизерия! Брррр....

Пети ден вдига темп., и с тия много почивни дни...ни ЛЛ работи, ни хом.... ooooh!

Последна редакция: сб, 05 мар 2011, 22:43 от *Бенджи*

# 132
Бенджи, шоколада е от ЛИДЛ, няма как да се купят от др място, ама ако искат бележка ще намеря  Wink Ти май се беше занимавала с КЗП или бъркам?

# 133
  • Пловдив
Аха, аз.
Два пъти тамън.  Flutter

Първият път /пазех бележката/ за едно ДВД от Техномаркет, което беше в гаранция. А Техномаркет не искаха да ми я признаят. От КЗП ме посъветваха само да ида и да спомена, че идвам от КЗП, без да пускам жалба на първо време,...И проблемът се реши: Техномаркет ми дадоха чисто новичко ДВД...хихиххи

# 134
Бенджи, споко за Йори ще се оправи, но наистина пак много хора са болни и тази седмица се говореше, че във Варна пак ще излизат грипна ваканция, но се размина. Ти съвсем сама ли си с децата? Сигурно ти е много трудно, но съм сигурна, че ще се справиш  Hug 

Според мен вместо да си тровя нервите, най-добре е да ида в магазина и да ми го сменят с нов, кво ще кажете, не ми е за тъпият шоколад, а за това, че се подиграват с нас  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт