Фифи

А в сряда й сложиха първите 2 ваксини и ми е притеснено още. Ще отидем на преглед днес, дано не е нищо сериозно. 

Да се похваля, че Филип започна от два дена на посяга към играчките, които му показвам.
вместо да се събира

следващия път смятам да си взема от него, но в момента ползвам Персил Сенситив, също така когато пера слагам и малко оцет и хлебна сода, за дезинфекция и омекотяване на дрехите , а и против котлен камък (дрехите не миришат на оцет след това) и пускам поне още 2-3 пъти да се изплакнат дрехите 

Направо не знам на какво да вярвам. Сутринта пробвахме да я измерим с с живачен, че на тях вярвам най-много. Ама много тегаво... едвам я държа няколко минути с термометъра под мишничката. А под мишничката с дигиталния дава 36,5 примерно.... 

,но когато се разхълца му предлагам.
Направо не знам на какво да вярвам.
. За всички е ясно, че не бива на толкова малко бебе да се самопредписват лекарства, но не е лошо да имаш представа за кое нещо какво може да се даде. А за хомеопатичнитете определено ще го поглеждам при всеки проблем... дано да е по-рядко.
Засега с Пуфис не съм имала такъв инцидент. Единственото кофти е, че свикнах с миризмата на алое в памперс и сега тези миришат малко странно, като че ли на целулоза и е малко неприятно, но ще свикна
) 

Ако трябва да го правя това упражнение на ръце - нямаше да имам сили.