Отговори
# 75
Здравейте!
Болните да оздравяват , че е много неприятно, явно който не е изкарал първата вълна грип го удря втората!В нас всички бяха болни, освен аз и бебето, да не викам дявола и да чукна бързо на дърво.Не знам как протича втората вълна, но каката го изкара много тежко, с много висока температура, после магарешка кашлица, ужас беше.
За  инхалациите, аз нямам все още инхалатор, мога ли да правя прфилактично на децата с чайник?

За осми март си запазихме места в един ресторант с детски кът, всички ще сме с деца, някой и по две, поне да има детски кът да ги наблюдаваме от масата.Алекс ще я оставя за три часа на майка ми да я гледа.

# 76
  • София
Момичета, здравейте!!!

Отново си поствам молбата от предишната тема - ако имате опит с читав хомеопат, моля да ми дадете кординати на лични!!! Трябва да се справя с моя запек, че не мога да продъжавам така....

Писах в темата за хомеопатията на Aleksander, който не само не е разбрал, че става дума за мен, а не за запек на бебето ми, а ми е изнесал и цяла лекция, че когато имало желание, имало и начин и че съм можела да си накърмя детето в кабинета му, докато тече т.нар. хомеопатично интервю и още хиляда простотии, които са ми напълно ясни, но

На всичкото отгоре, ме нарекал Жозефина  Mr. Green, а не Жозефа...
Върви обяснявай, че не става дума за жената на Наполеон, а за жената на Людовик Крюшо - полицаят от Сен Тропе  hahaha  hahaha  hahaha  hahaha   hahaha  hahaha

# 77
Мамета, сега видях че Vilkoni е пуснала нова темичка за декемврийки 2011, еййй как ме навява носталгия. Мисля, че искам още едно гукащо мъниче  Crazy Crazy Hug

Дано и Vilkoni скоро ни зарадва  Praynig Hug

# 78
Сега може да почнете да ме хулите но имам следния въпрос: От кога мислите да започвате да давате сокчета и с какъв плод ще стартирате ,хич не са ми ясни тея неща.

Адашче, всеки сам решава за детето си. Аз лично съм за късното захранване и съм против даването на сок. Понеже сме изцяло на АМ мисля да захраня при пълни 5 месеца та даже и половина и мисля да захраня с плод. Соковете в тази ранна бебешка възраст според мен само могат да навредят от колкото да помогнат. Все си викам, че цял живот така или иначе ще се тъпче с боклуци поне да започнем по-късничко  Laughing

# 79
  • София
здравейте,

тази сутрин беше много тежка - Гоги се събуди с рев в 6:30 и няма успокояване нито гърда, нито гушкане, капки за колики, смяна на памперс. Незнам какво му беше , но около един час плака. После заспа от изтощение и сега всичко си е наред.

Ваня, а защо смяташ да започнеш с плод - не се ли започва със зеленчук?

# 80
  • Пазарджик
Аз мия шишетата с Бочко , но само преди стерилизатора. А за пране използам Тео бебе. СЕга като чета ще сменя препаратите, хич не се бях замисляла и не съм търсила алтернативи  newsm78

Фифи  welcome
Аз също мия с Бочко и ползвам Тео Бебе.НЕ стерилизирам отдавна. Само с гореща вода.Доволна съм и от бочкото и тео бебето(течен) Не смятам да ги сменям,при положение че няма причина  Peace Каква е гаранцията.че по-скъпите ще са по-хубави?  Naughty
От опит знам че не винаги скъпото е толкова хубаво, а и каква е ганцията,че няма да е менте? Вече така са се специализирали във фалшификация на всичко,та един прах ли няма да фалшифицират? Това си е мое мнение!  Peace
И за списъка с лекарства НЕ смятам,че освен Панадол мога да ползвам каквото и да било друго!!!
Още повече ще се доверя на педиатър по телефона! Докато не се прегледа не може така да се изписват каквито и да било препарати,пък били те и хомеопатични!!! Peace

# 81
На Амуей продуктите са много добри,казват и че са екологични, една време им бях дистрибутор.
В единият си пост съм сгрешила за верото, не се казва Planet Spa , а Мy Planet.
Това на Шуъркеър от къде се купува да го пробвам и аз?

Добра, това отгоре желе ли е и как се бачка с него, че все съм се пробвала, ама не мога?

Тъкмо се чудих кой ще пусне темичка за Декемврийки 2011, браво Вили  Heart Eyes как се сети! Дано скоро се запишеш и ти в тези темички  Hug

# 82
  • Пазарджик
здравейте,

тази сутрин беше много тежка - Гоги се събуди с рев в 6:30 и няма успокояване нито гърда, нито гушкане, капки за колики, смяна на памперс. Незнам какво му беше , но около един час плака. После заспа от изтощение и сега всичко си е наред.

Аз вече два дни му давам сок от морков.По две-3 лъжички кафени.Всеки ден увеличавам с по 1,докато стигне 50мл. Засега му понася добре и си го харесва. Но и аз знам че се започва със зеленчук,защото после не ги искали,че плода е по-сладък.

# 83
Добра, това отгоре желе ли е и как се бачка с него, че все съм се пробвала, ама не мога?
Снимката не е на моя кейк, но иначе изглежда същия.
Рецептата е на око според многото, които четох в нета.
1. един пакет бисквити Еверест (добре щеше да дойде и още половин)
2. половин пакет краве масло - по рецепта е 1, но толкова имах
3. 1 кофичка 200мл бита сметана
4. 1 опаковка сирене Филаделфия 175гр.
5. 1 ванилия
6. 2 супени лъжици захар
7. 2 супени кисело мляко
8. заливката - от мармалад вишни, готов от магазина - той си изглежда желиран. Ако имаш микровълнова го поразтопи за лесно нанасяне, той после пак се желира. Аз нямам МВ и само разбърках с лъжица.
Натрошаваш бисквитите и ги омесваш с маслото, разстилаш в тавичка. Всичко останало разбъркваш и нанасяш отгоре. Накрая мармалада. Ако имаш нерви слагаш за няколко часа в хладилника.

Струва ми се, че сметаната дойде в повече на фона на сиренето. Затова бих препоръчала 1 и 1/2 Филаделфия и 1/2 кофичка сметана т.е. 100мл..

# 84
Благодаря, ако намеря време ще я пробвам  Hug

Ето го наш Вальо как шмърка доволно от инхалатора (лицето му е в дим)  Mr. Green

# 85
ние сме на АБ от днес -седакс Sad
а навън е толкова приятно

# 86
здравейте,

Ами такава схема съм си харесала за сега  Laughing По-сладичко, по-щадящо...от друга дтрана пък казват, че по-трудно ще въведа зеленчук след плод. Има време до май месец да чета още и да решавам какво да се прави. Знам само, че трябва да се внимава, че да не побъркаме стомахчетата..

# 87
  • София
Светле, какво сладко бебенце е твоя Вальо!!!!!!!!!!!!! Слънчево, усмихнато!!!!
Да ти е здрав и весел винаги!!!!!!!!
   bouquet   bouquet   bouquet   bouquet   bouquet

# 88
josepha  аз съм от малка със запек и до сега единственото нещо ,което ми помагаше е да спазвам великденските и коледните пости/единствено,когато премина само на растителна храна се оправя положението-изхождане редовно ,меко със светъл цвят ,какъвто е нормално по принцип / от 3 години винаги постя и се чувствам страхотно,но сега заради бебо ги пропуснах и е зле работата и при мен ,а и хемороид имам  #Cussing out друго,което научих и правех е изхождането в клекнала поза ,а не седяща -позата е от голямо значение и наистина имаше ефект
пускам ти линк
 http://blog.zepir.com/en/blog/view/id/9/Za-vredata-ot-toaletniia-stol.html
 навремето нашите баби дядовци не са страдали от такива проблеми ,а сега всеки 2-ри е така Tired smile3550

иначе съм пила и чай за запек и хемороиди/има го в билковата аптека на поп богомил / ама трябва редовно и постоянно и имаше ефект,но храната е много важна  ние сега се тъпчем с какво ли не и такъв е резултата

миналия февруари пробвах житния режим на петър дънов -много добре се чувствах след това ,а и тогава се застъпи с великденските пости и откарах доста време без животински ястия  chef

това е единственото ,което ми е кофти ,заради кърменето гледам да папкам мляко,сирене и месце ,че да не си изтощя организма ,а и да има хранителна кърма
  а и още нещо да добавя много важно е каквото и да ядеш да бъде хубаво сдъвкано ,бавно и спокойно да се дъвче докато се получи на кашичка и тогава да се гълта ,а не бързото *гълфане*
на мен това ми е трудно особено сега с бебо все бързам и лапам и гълтам -нямам време за дъвкане,което е много лошо
знам една история за един човек,болен от рак на стомаха /точно заради лакомия/ отишъл при един монах и той го затворил в една стая и му давал на ден по една шепа ориз като му казал да го яде зрънце по зрънце ,разбира се на човека му било толкова трудно да го направи ,но след време се научил и след това се излекувал напълно
както е казано от незнам си кой-храната ще ви бъде лекарство и лекарството ще ви бъде храната
Дънов е казал- храната да стане на  вода/т.е. дъвчеш храната ,докато стане супер течна обляна   със слюнка /
                         а водата на храна/т.е. пиеш вода бавно като я задържаш в устата да се затопли
                         до телесната Т и тогава гълташ/

още нещо- преди ядене 30мин ,след ядене 30мин и по време на ядене-ниаккви течности
плодове-винаги 20/30мин преди ядене,а не за десерт,иначе става едно гниене в червата....... Sick

относно хомеопатията - добро решение,но най-важното е с какво се храниш ,как и по колко ,щото не върви да пиеш хомеопатичен продукт или каквото и да било и да го обливаш с гадни храни -ефект няма да има

изобщо в наше време няма култура на храненето и за това имат всички проблеми
всчики бързат ,не могат да се нахранят на спокойствие ,да се наслядят на храната ,както се казва-да благодариш за хляба на трапезта си и да помолиш и утре да имаш Praynig какво да се прави-забързан свят ....

айде стига толко,че го редактирах 100 пъти и стана мн дълго и сигурно и досадно   newsm47

Последна редакция: сб, 05 мар 2011, 14:12 от RikaRurika

# 89
Запис мили мами! Hug  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт