Изоставено сърце / Vazgeç Gönlüm/- нов сериал с Мурат Хан по ТВ+ - тема 1

• 62 654
  • 381
  •   1
Отговори
# 105
Абе прави се и тя на горда или и аз не знам....много лошо се скараха...като деца бяха "Ти не ме обичаш"..."ааа не не  Ти не ме обичаш"Мого мразя такива недоизказани неща..Салих е принципен човек,за разлика от брат си, и няма да си промени мнението и отношението към Джошкун!може би това винаги ще е проблем между него и Бахар....Днес директното излъчване при мен прекъсна и ще изчакам момичетата да качат епизода за да ми стане ясно но тази Дефне не е дъщеря а племеница на Хасан...а Фикрет каза,че и той имал дъщеря...коя ли е....едва ли е Бахар ,по скоро Джошкун е от него но Фикрет със сигурност не знае иначе щеше да убие жена си......А иначе приетеля на Салих ще се влюби в Дефне и май ще се щастливи....Дано в този филм някой остане щастлив накрая Praynig

# 106
А Джушкун и баща му знаят ли за бременността ???  Струва ми се , че дъщерята на Хасан ще се влюби в Салих .

Джошкун (Coşkun) знаеше, че е пременна, разбира се. Та нали той изръзи култовата реплика: "Ще си намериш друг. НЯма да се женя за теб, само защото си бременна".. и тя след тази фраза се прибра вкъщи и взе това решение.
Този сериал се оказа абсолютна сапунка, откъдето и да го погледне човек. Толкова наивитет и толкова предсказуеми сцени, просто... от Касандра насам не бях гледал

# 107
Аз се съмнявам,че Бахар може да излезе дъщеря на Хасан newsm78
А Сонгюл каква ли роля ще има newsm78

# 108

Кадър от сериала със Сонгюл.
/Вместо с ББ поствам снимката като линк/:

http://i372.photobucket.com/albums/oo168/songul_oden/my%20pics_vazgec/75-1.jpg

# 109
rina-rina  Hug благодаря  bouquet

# 110
Да ,знаят Naughty
Гонджагюл каза на Джошкун ,когато го потърси в хотела- а той й предложи аборт Naughty
Благодаря  !!!  Аз не съм гледала от начало и за това питам .

# 111
ооо Джошко имаше и още по кулова реплика"много жени са забременявали от мен и са правили аборти,какво толкова"....още съм потресена от това изказване....той Салих сега иска да го убива пък ако знаеше и за тези"мъдри слова"не знам просто....Май само Бахар и майка й  не знаеха за бременността...сигурно биха го намразили Джошкун.....Ама тя Бахар е по-малка от Джошкун така,че не вярвам Белгин да е изневерявала на мъжа си.....нали го е обичала Хасан преди да се омъжи за онзи изрод ....те веднага са се събрали с Фикрет а тя е била бременна вероятно вече от Хасан.... newsm78
Той сценарият си е нормален но диалозите са много наивни....нещо ме дразнят....е,този филм не струва пет пари пред "Цената на живота" но пък не е психарски....на нас май ни е по интересно да гледаме убийства и велики схеми....

# 112

Кадър от сериала със Сонгюл.
/Вместо с ББ поствам снимката като линк/:

http://i372.photobucket.com/albums/oo168/songul_oden/my%20pics_vazgec/75-1.jpg

ББ
От прелистването на YOUTUBE, за да видя с какво се захващам и без да гледам нищо по дълго от фрагман, разбрах, че Сонгюл се появява чак във втори сезон, който е някъде около 40-ти епизод, след смъртта на Бахар.
Надявам се да не бъркам.
Ако не се лъжа, това бебче на снимката е на Селих и Бахар.

# 113
gatita Hug Hug Hug

Stefyraf Hug аз "Цената..."не съм гледала, но гледах Мурат в блаженството- порази ме с таланта си- във филма не преобладаваха репликите- но той с "мълчанието си " говореше много- и ме спечели като фен Peace затова се загледах и в този сериал- не съжалявам Hug

# 114
Lilims,наистина "Щастие" е вълшебен филм,сякаш попадаш в друг свят,така увлича дори и без думи ShockedГледах и  Vicdan-изтеглих го преди време с български субтитри и....незнайно как го изгубих,но успях да му се насладя-страшно тежък филм е,там Мурат също няма много реплики,но такива чувства всява в зрителя....как е възможно,това просто актьорска техника ли е ,талант ли е,магия ли е...как достига това състояние на духа след като секунди преди това се е смял по време на почивките между снимките и е бил  в съвсем различно настроение....поразена съм и гледам всеки филм с негово участие....само заради това си струва!А в този сериал предстои още много какво да видим.макар,че съм прегледала всички серии изобщо не разбрах каква е ролята на Сонгюл-възможно е тя да е дъщерята на Хасан понеже виждам общи сцени с него....А за това бебе правиха разни тестове-ту се оказва на Салих,ту не....и там е една сапунка.....

# 115
За изпусналите днешния епизод: ето eп.14

Последна редакция: пт, 18 мар 2011, 17:20 от diziler

# 116
Благодаря ти Дизилер Hug Hugно....така се ядосах #Cussing outтая глупачка защо пусна гавазите си след Салих...защо не ги спря....защо не каза кой е....не знае ли как действат,къде си мислеше,че го водят-на екскурзия ли....прибра се вкъщи да реве,"нямала да се откаже от него"..това ли й е предаността #Cussing outпредния ден го спаси от хората на баща си,лекува го...а сега сама го остави в техните ръце...  #2gunfireпри всеки проблем ли ще е така пасивна и ще се скатава  при мама...Не заслужава прошката на Салих!

# 117
Да ,след като ги позна кои са- да отвори - да попита защо я безпокоят, им каже ,че няма проблеми , че е с приятел... а тя го остави в ръцете на главорезите на баща си ooooh!
Срамува се да каже  в къщи кого харесва- защо - защото не е богат ,или какво newsm78
това недоразумение щеше да му коства живота- ако Фикрет знае кой ще се стресне...а как само посрещат Али ooooh! той ако поиска Бахар - Фикрет ще я даде Mr. Green Joy
Сигурно ще се съюзят Салих и Хасан срещу Фикрет Thinking

diziler  Hug Hug Hug

# 118
Боже....колко е силен Салих...колко е благороден....каква е тази необятна любов....Незнам той как ще успее,но АЗ няма да й простя на Бахар,че го остави на вълците #Cussing outнай-малкото което може да направи е да се грижи за него....Някъде тук прочетох ,че се чудите какъв адвокат бил Али че не може да си признае чувствата пред Бахар...ами тя...каква адвокатка е,че не може да си отвори устата и да признае на целия свят кого обича...или най-малкото да каже,че Салих не е престъпник,да го защити-нали това правят адвокатите...тя своя избор не може да защити пред баща си а как ще защитава чужди,непознати хора....страшно съм ядосана..... #Cussing outПоне Али този път си запази злобата за себе си и нямаше неуместни коментари....

# 119
  • По света и в нас.
Али си запази злобата за себе си,но и физономиите му бяха достатъчни.
Бахар дали изревнува от Дафне,то толкова скоростно премести Салих в къщи newsm78

Общи условия

Активация на акаунт