Изоставено сърце / Vazgeç Gönlüm/- нов сериал с Мурат Хан по ТВ+ - тема 1

• 62 690
  • 381
  •   1
Отговори
# 330
Murat Han’ın Hollywood macerası
Sinem VURAL   5 Haziran 2011

Murat Han, başrollerini Michael Madsen ve Ali Costello’nun oynadığı “Trophy” adlı Hollywood yapımı filmde Rus ajanı oynuyor.

FİLMDEN FOTOĞRAFLAR

“ÖMRE Bedel” dizisinin bitmesiyle Amerika’ya dönen Murat Han, yönetmenliğini Daniel J. Gillin’in üstlendiği “Trophy” adlı Hollywood yapımı filmde Ivan adlı bir Rus ajanını canlandırdı. Eric Roberts, Michael Madsen ve güzel oyuncu Ali Costello’nun başrolünü paylaştığı filmde ‘Ivan’ adında bir Rus ajanı canlandıran Han, Los Angeles ve Las Vegas’taki iki düşman çetenin rekabetinde kilit rolde. Film 2011 yılının sonlarında Amerika’da gösterime girecek. Stella Adler’den oyunculuk eğitimi alan Murat Han, set ortamının çok keyifli, Michael Madsen ve Eric Roberts’la oynamın ise ayrı bir heyecan olduğunu söyledi. Film çekimleri bittikten sonra Murat Han tekrar İstanbul’a dönecek.     

http://www.hurriyet.com.tr/magazin/magazinhatti/17955956.asp?gid=383

# 331
Какво става пак #Cussing outкъде е 65 епизод #2gunfire

eто го 65: http://vbox7.com/collection:1359813

както и липсващия 49:
http://vbox7.com/play:e0aff95d
http://vbox7.com/play:0645eba6
http://vbox7.com/play:82717187
http://vbox7.com/play:4545aacd

Последна редакция: нд, 05 юни 2011, 15:06 от diziler

# 332
кога ще се появи сонгюл,кога ще свърши този сезон

# 333
  • Sofia
   bouquet Страхотно diziler, много благодаря! Абонирах се при теб.

# 334
Привет и от мен
Привлече ме заглавието на сериала и реших да изгледам една две серий оказа се ,че сериала е много хубав и ми допадна в момента съм до 15 серия.Мурат Хан играе много добре и другите също.
Определено сериала си заслужава да се гледа.
Надянам се да ви стигна със серийте. smile3525 newsm51 smile3525

# 335
Привет Hug

Благодаря на качващите сериите, следя темата с интерес! Харесвам много Мурат Хан и чакам с нетърпение включването на Сонгюл!

rina-rina    bouquet за инфото

тук има трейлър към филма и резюме на английски

http://www.newfilmsint.com/FilmDetail.aspx?FilmID=133

# 336
кога ще се появи сонгюл,кога ще свърши този сезон

Първи сезон на сериала е 41 оригинални епизода и тъй като ТВ+ са направили от всеки оригинален по 2 наши, остават около 15 епизода.
Сонгюл се появява във втори сезон -  от 42 епизод.

# 337
 HugДизилер,благодаря ти за пропуснатите епизоди Hugпообърках се,но никога не е късно да се насладя на филма  bouquetстрахотен си!Наваксах и с новите епизоди.Така ме трогнаха и Салих...и Бахар Cryиграха прекрасно и се потопих изцяло в емоцията....Все по малко съжалявам Джейлян,дори не одобрявам постъпката й в случая.....като знам,че нищо няма да постигне и само ме подразни ,че се оплита в лъжи....Пък и с Мерт станаха една комбинаааа,няма що ooooh!Сигурно от него беше тайнственото обаждане,да й даде "блестящи"напътствия....Ама Салих не е вчерашен,веднага я подкара да вървят на лекар,все пак вече е баща и знае как стават нещата-да я видим как ще се измъкне ThinkingПоне Салих като й поиска развод стана някакво раздвижване,иначе едва ги издържах да седят  и да се жалват без да правят нищо...

# 338
Все пак Салих каза някой вярни неща този път , като това че на тях двамата с Бахар в този живот не им е писано да са заедно , смъртта ще ги раздели завинаги , така както ще стане и с  Хасан и Белгин , а що се касае до Джейлян , най-после се успокоих за това момиче ,
Еее голяма работа , че ще му докара на Салих още някое и друго главоболие , поне този път той напълно си го заслужи , как можа все още женен да тръгне да предлага брак на друга жена , с какви очи , има ли срам този , сега се сети да гледа само себе си и своето щастие , да бе да , той отдавна все себе си гледа , ама хайде че не ми се занимава чак толкова . Подразни ме начинът по-който се нахвърля  гневно на Джейлян , човек си казва че още малко и ще я пребие от бой ако не му играе по свирката  , единствената грешка на Джейлян е че остана в къщата му , след като му каза че е бременна , трябваше просто да си събере нещата и да се прибере  при майка си , казваш му едно , майната ти , аз мога и без тебе и толкова , защото онова което трябва да направи Салих е да иска прошка от нея на колене , ако е толкова благороден на колкото се прави , а не да и се нахвърля отгоре като някой на който са му скрили играчката и дай си ми я , та дай си ми я .
Лъжата си е лъжа , но и неговата постъпка не беше нещо по-различно от изневяра , а това че Джейлян е нещастна в брака им , затова има вина само и единствено съпругът и  , защото дори и веднъж не се опита да я направи щастлива , така че , всичко си заслужава Салих ,  Бахар също  , само колко бързо отново стана годеница на Мерт , чак  не е за вярване , и Салих и Бахар си заслужават това което им се случва , какво е това щрак със пръсти и вече се разведох с  Джейлян и хайде хоп в леглото на другата , така ли , е , хайде да не ставаме пък чак толкова нахални и самонадеяни , в крайна сметка на тоя свят живеят и други хора освен нас самите .

# 339
Пааак стана много драматично Cryнатоварват ме тия хора,разваля ми се настроението за часове като ги гледам.....то не би мъки не би чудо,самонавиват се...Бахар не се ли усеща ,че е десет пъти по нещастна с Мерт отколкото като си стои сама и си страда за Салих...Аз обаче така се зарадвах когато той се усети за гинеколожката-менте,а после пак го замотаха.....да свършва вече тая история с бременноста....ама и баба ви Емине каква конспираторка излезе Twisted Evilпо нищо не отстъпва на каката на Мерт...Не разбрах обаче какъв подпис им трябва от Бахар,какви акции,какви пет лева newsm78има и друг документ сред тези от гражданското но какъв е....?Има и мистика в тоя сериал-чупят се чаши от лоши вибрации,Божии знаци,предчувствия........

# 340
Акциите за които говореха , сигурно са  такива  които  Фикрет е взел срещу помощта си  от фирмата на Мерт и Сузан  преди години , след смъртта му ,  Бахар и Белгин  се  явяват  единствените живи негови наследници  , те двете може би не  знаят даже , че  Фикрет  притежава такива акции  от фирмата на Мерт , това значи че Бахар сега притежава дял от фирмата , сестрата на Мерт вероятно ще направи всичко за да може да си ги върне , това обяснява убийството на Белгин което ще последва , а и това на Бахар също .За да си върне пълната собственост , сестрата на Мерт ще направи и невъзможното .

# 341
Ехххх,и аз си поплаках с Джейлян CryМилата,излезе възможно най достойно от този"брак"!радвам се,че и Салих го оцени.Едва ли ще имат кой знае какви срещи след това но поне ще се гледат с вдигнати глави,макар,че тя винаги ще го обича и предполагам ще предпочете да не го вижда за да не страда....Мерт май ще си получи акциите,но дано Салих влети скоро и оправи положението Praynigама като знам какъв ще е краят на Бахар....Тъкмо когато всичко се подрежда и стават такива работи-от лоши по-лоши ooooh!

# 342
Боже боже , какви са тези двамата брата и сестрата те излязоха много опасни . Сузан само как излъга  , че Мерт е умрял все едно сме във филм на Хичкок............. newsm78 newsm78 newsm78 newsm78

# 343
Последните епизоди наистина стават от добри на все по-добри , все още смятам че Джейлян щеше да е по-правилният избор за Салих , отколкото е Бахар , но сценаристите са си решили да продължат с тази тяхната невъзможна любов  поне да края на сезона  , но и така не е никак зле , вече можем да се насладим спокойно на филма , даже очаквам всеки следващ епизод с по-голямо нетърпение от предишния , всъщност няма какво толкова да се терзаем че някой ще умре,  пределно ясни са кои са добрите и кои лошите герои , както и кой на какво е способен , за да си отмъсти веднъж и завинаги ,  Бахар носи своята вина за "подлудяването" на Мерт , това е вярно , нямаше нужда повторно  да го подлъгва , че ще се омъжи за него , ама глупост ,  невиждам кой друг и е  виновен освен тя самата , тя през цялото време мислеше само за себе си , но не и за това как би се отразило поведението и на опасен човек като Мерт , както и да е , егоизмът и и докара доста проблеми , но такава и била съдбата , дори Салих не виждам как ще може да я предпази вече , краят на първи сезон наближава , още малко остана .

# 344
Е сегааа , имаше ли нужда Салих да  лъже Бахар , че бил пиян и нищо не помнел от единствената си нощ  с Джейлян , айде не на мене тия , какво толкова щеше да стане да беше казал истината , ами те си бяха женени бе Бахарче , тя  пък и с какъв ум реши,  че  в  първата им брачна нощ трябва точно с това  да го занимава , е край , сакън , любовта им  да не се  е опетнила докато е бил женен  , направо си умрях от смях  Joy hahaha , ама то е глупаво това , като че не живеем в 21век а някъде в Средновековието, то и тогава сигурно биха се смяли на това  , и това бебе на Махир и Дефне  откъде го изнамериха  , жената хем го роди светкавично ,  после взе че  успя и да  избяга , все едно въобще не е раждала , леле мале такова нещо не бях виждала , ама и това видях , голяма комедия , иначе двамата са много сладки с бебето , но ми се струва че трябва да положат повече усилия да открият майката , преди да го приемат за свое собствено .

Общи условия

Активация на акаунт