Изоставено сърце / Vazgeç Gönlüm/- нов сериал с Мурат Хан по ТВ+ - тема 1

• 62 216
  • 381
  •   1
Отговори
# 210
# 211
# 212
Абе на този Али няма ли кой да му даде един хубав урок ooooh!
Много на сериозно се взема-отказвал се от дело което знаел че ще загуби.
Няма ли да има случайна/или не толкова Mr. Green/среща с шамарите на брат си.Ако съм на местото на Салих ще му загрявам врата при всяка среща.
didanka73-хубави клипчета,благодаря.

# 213
Еееееее,да му се невидиии.......много изостанах с епизодите,момичета,сега се опитвам да наваксам ама какво правят тия в тази телевизия #Cussing outили да излъчват нещо като хората или да не го правят.....то като ще си го доглеждам допълнително на турски...айде мерси....Значи 28 епизод го няма,така ли...явно Фикрет е приел предложението на Салих и вече работят в една фирма до колкото виждам newsm78 А 24 епизод също липсва,нали...извинете,че ви занимавам със стари работи,но....от линка за 24 епизод ми се отваря 25ти...и при вас ли е така newsm78Оффф много се ядосах значи....така накъсано да гледам.....Фикрет май не знае,че Джошкун не му е син...а казвате,че е осиновен Thinkingи какво..тайните ще се разбулят след като всички измрат,така ли...няма да видим ничия реакция...странно....А Фикрет като е казал едно време на Белгин да не чака Хасан защото е загинал,тя хубаво му е повярвала веднага ,но Хасан защо не се е появил после...нали уж само щял да закъснее за срещата,не се ли е обадил...оххх изнервям се...много заплетена история....и тези глупаци като прескачат епизоди-съвсем.... #Cussing outИ Бахар вече бременна ли е или не..нали припадна няколко пъти...аз мисля,че още не са били интимни със Салих...нали той каза,че няма да избързва и да направи нещо такова.....

ОТГОВОРЪТ Е С БЕЛИ БУКВИ
Както ви бях написала, гледала съм този филм доста отдавна. Този епизод дето днес го даваха и Белгин признава, че Душкун е син на Фикрет или не съм го гледала  преди или не съм разбрала, че той е син на Фикрет, а може и Белгин да не казва истината на Бахар. Не знам. Но доколкото си спомням, Белгин в денят, в който я блъснаха с кола и умря, беше ходила в дома на Сюзан и Мерт да помоли Мерт да стои далече от Бахар. Там, когато си тръгваше тя видя една снимка на която бяха снимани Сюзан, Мерт и Душкун. като много мънички. Белгин беше изненадана и попита Сюзан, каква е връзката между тях и тя каза, че е сестра на Душкун. Тогава Белгин й каза, в никакъв случай Бахар да не научава за това.

Последна редакция: пн, 11 апр 2011, 18:39 от bghelp

# 214
Боже боже Али много бързо стана адвокат на Фикрет . Като му видя ехидната усмивка ............. #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire smile3511 smile3511 smile3511 smile3511 

# 215
Какво стана до тук,току що включвам тв?
Явно Али си мисли че по този начин ще спечели Бахар.
Голям неблагодарник.

Последна редакция: вт, 12 апр 2011, 10:48 от вили-72

# 216
Али е ужасено  подъл характер и човек с двоен стандарт по отношение на хората . Скоро Салих трябва да го ступа , че да се осъзнае малко . Според мен той не обича Бахар , просто му взеха играчката която смята за своя . Свикнал е цял живот Салих да му дава всичко пари  , образование храна на масата и когато не получи лйбовта на Бахар просто побесня.

# 217
# 218

Али все пак опитва яростта на Салих!

# 219

Али все пак опитва яростта на Салих!
И всеки ден да го шамарят все ще му е малко на Али.
Благодаря за серията Ринка.

# 220
# 221
# 222
здравейте аз пак съм тук,този път няма да питам нищо просто дойдох да сложа няколко снимки от сериала,които не са публикувани досега

# 223

Сега да видим каква подлост ще измисли Али ????? newsm78 newsm78 newsm78
danita958 Благодаря за хубавите снимки . newsm51 newsm51 newsm51

# 224
Ама хич не му вярвам на този двуличник Али.Какви ли коварни планове крои.
Завистливо и неблагодарно човече.Толкова е жалък.
Браво на Мелтем,каза му истината в очите.Но едва ли ще има полза.
Радвам се че Бахар и Салих се сдобриха.Чест и прави че му се извини и призна грешките си.

Общи условия

Активация на акаунт