В тази тема са събрани 46 канадски мами!

• 28 456
  • 738
  •   1
Отговори
# 660
МaНЕВрата, честита дъщеричка! Името е много хубаво и като избирахме аз леко настоявах за същото, но бях отхвърлена  Rolling Eyes Радвам се, че го виждам реализирано  Peace

... но виж машината като види мъжа ми и се стряска, та той ги прави у нас  Laughing

Това и аз немога да го прумея. Аз като правя хляб става на паве, а мъжа ми като го направи - ще излезе извън машината.... Пълна несправедливост Crazy

# 661
  • Торонто/София
Маневрата - ЧЕСТИТО и от мен - наистина е много хубаво името - да ви носи много много радост - снимките са много хубави!
за козунака - ще коментирам като направя  Whistling

# 662
Еееее най-накрая Маневрата честито! Жива и здрава да е малката Софиа! А ти продължавай с нарежданията, щом им кой да те слуша  Laughing

# 663
  • Лавал-Пловдив
Честито на Маневрата и щастливо детство на София!   bouquet
Коя е следващата???

# 664
Много ви благодаря за пожеланията! Вери и аз обожавам Цветница и по случая си взехме зюмбюлче на пъпки в саксия /нали си нямаме градинка/ и то взе, че за 2 дни започна да разцъфва Heart Eyes Диди постоянно се върти около него да проверява дали си е изпило водата и дали вече мирише. Laughing

kaka Dora, аз имам предложение следващите активитета да ги правите някъде на средата между Отава и Монреал, та и ние да се включим Wink

Маневрата, честита ти щерка Heart Eyes

За козунаците, аз нали съм малко пишман готвачка, та гледах тази рецепта Blush По-знаещите и можещите може ли да ми кажете какво мислите за нея?

http://kulinarenelixir.blogspot.com/2011/02/blog-post_23.html?sh … 99206125555707317

Дензъл, браво на госпожицата Hug

вал, добре дошла при нас Hug

# 665
МаНЕВрата Честита госпожица и от мен!  bouquet
Много се радвам, че си добре и звучиш спокойна и щастлива.
Почивай си и се възстановявай максимално. Много хубаво, че имаш помощ.

При нас също всичко е нормално. Гледаме се, папкаме и спинкаме. Тати помага много. Взе си 4 седмици патърнити по случай бебчо и сега ни е много спокойно и приятно у нас.
Бебчо е много спокоен също - нощите успяваме да се наспим, а през деня много му се радвам - голямо късметче ми е той - сам си пожела да дойде и да ни радва Simple Smile Много е хубаво да имаш бебе... Heart Eyes

# 666
МаНЕВрата, Честито! Да ви е жива и здрава госпожицата с това красиво име Heart Eyes

До гуша ми дойде от тази зима вече.. вчера с натрупалия сняг леко ми преля чашката.. не знам за вас но аз започвам да изтрещявам от този студ.. както добре беше тръгнало и само онзи ден бяхме по къси ръкави.. не е чесно просто.. Crossing Arms

забравих да кажа, козунак в машината не бих пекла Wink

Това и аз немога да го прумея. Аз като правя хляб става на паве, а мъжа ми като го направи - ще излезе извън машината.... Пълна несправедливост Crazy

да не би да си забравила маята?? Wink на мен ми се е случвало..

# 667
Защо не би пекла в машината за хляб, Гаргамелчо?

И на мен ми идва повечко студа, особено около празниците, които уж са пролетни Crazy

# 668
МаНЕВрата, честита дещеричка! Да ви е жива и здрава.   bouquet

И аз правих един пробен козунак миналата седмица. Стана много хубав и на вид и на вкус, но машината ми е от старите, т.е. с нея го меся и втасва, а го пека в печката. Жалко само, че са ми толкова капризни децата, че не искаха да го опитат.  Sad

... но виж машината като види мъжа ми и се стряска, та той ги прави у нас  Laughing

У нас пък е обратното. Когато се е налагало мъжът ми да прави хляб става на паве. Хем по една и съща рецепта го правиме.  Crazy

# 669
  • Vaudreuil Canada
И аз пека козунака във фурната само месенето е в машината за хляб.

# 670
И аз пека козунака във фурната само месенето е в машината за хляб.

И аз така.

# 671
  • Калгари, Канада
И на мен не ми е дори хрумвало, че козунак може да се пече в машината за хляб. По мой представи козунака не е с форма на тухла  newsm78

Кака дора, вие отказахте ли се от Принц Едуадровия остров?

От снега отдавна ми писнаааа, ама така ще сме поне още 20 год., пък после може да позабегнем някъде на топло... Ех, мечти  Wink

# 672
  • Лавал-Пловдив
Да, мамамия, за съжаление категорично се отказваме от Принц Едуардовите острови поне това лято. Другия месец правим 3 години тук и ще подаваме документи за гражданство, а това ще ми струва 600$ ( формулярите са ми попълнени от януари  ooooh! Crazy Naughty Blush)Освен това искаме в началото на лятото да направим кръщене на Сами и да съберем много приятели в някой парк ( Ил де визитасион ) на барбекю, така че и там ще идат още толкова. За Виктория дей мислим да отскочим за 2-3 дни на шале...Затова това лято ще си обикаляме местните забележителности в радиус 100км от Монреал, а догодина живи и здрави дано успеем да видим и островите.

# 673
  • Vaudreuil Canada
Само на мен ли ми се гъбарка форума последните две вечери или е повсеместно явление....  newsm78

Докладвам на тема козунак - категорично грешката е в машината .. днес със същите продукти при това студени някои от тях и само едно пълно омесване и едно прекъснато, но със старата машина тестото се получи коренно различно ...   chef  Абсолютно няма да си правя великденските козунаци в новата машина добре че имам работеща стара  Whistling

# 674
Давай да видим какви са разликите, че ще си остана без козунак за Великден Crazy На новата е по-кратък цикъла или какво?

Общи условия

Активация на акаунт