САМО ЗА КОДОВЕ ОТ ЛАРЕДУТ - 63

• 50 469
  • 752
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Здравейте. Отдавна не съм писала тук, основно четях, когато ми трябваше нещо. Видиш ли, и на мен след 4 години пазар решиха да ми пратят кодове, влизам тук да ги споделя и гледам, че си ги разменяте на ЛС. Може ли някой да ме светне защо и откога, ако ме препратите, даже ще прочета    bouquet

# 181
Здравейте. Отдавна не съм писала тук, основно четях, когато ми трябваше нещо. Видиш ли, и на мен след 4 години пазар решиха да ми пратят кодове, влизам тук да ги споделя и гледам, че си ги разменяте на ЛС. Може ли някой да ме светне защо и откога, ако ме препратите, даже ще прочета    bouquet
Буквените кодове са еднократни, но когато разместиш буквите получаваш нови кодове - така, че мисля е добре да се публикуват дори ползвани вече, за да служат на други да си намерят кодове.

# 182
  • Варна

Прочети обстойно първия пост, цялата информация е там.

# 183
буквени от първа страница

Те няма да ти хванат, защото вече са ползвани.......Търси за твоите сандали код за чувалче, как - и Хексе е дала отговор, и water го е обяснила.....

Код за -40%, което изписва така -
VOTRE CADEAU :
SAC
Vendu et expйdiй par :
La Redoute
En stock
GRIS ROSE
Quantitй : 1

или

VOTRE CADEAU :
SAC
Vendu et expйdiй par :
La Redoute
En stock
PARME

# 184
буквени от първа страница

Те няма да ти хванат, защото вече са ползвани.......Търси за твоите сандали код за чувалче, как - и Хексе е дала отговор, и water го е обяснила.....

Код за -40%, което изписва така -
VOTRE CADEAU :
SAC
Vendu et expйdiй par :
La Redoute
En stock
GRIS ROSE

или

VOTRE CADEAU :
SAC
Vendu et expйdiй par :
La Redoute
En stock
PARME

Явно играчките (кънки) не се повлияват от никакви кодове - намалени са с 25 % в сайта и не мърдат повече нито с код sac parme, нито с код сак gris rose.

# 185
  • Стара Загора
Малко референтни номера от неработещите ел каталози и от мен:
Дрешки за момченца
дамски дънки слим: 3630064, 3630072, 9422811

# 186
чувал син - 8BZLL, Z8LBL, ZLBL8, LL8BZ, 8LLNB, NB8LL,
чувал розов- BLZL8, 8QBQQ, 8NLBL, L8BLN, N8LBL, BLL8N, NBLL8,
сак парме - 8LLZB, Z8BLL, B8ZLL,BL8LZ, BLZ8L, 8BLLZ
сак грис розе - LLB8Z, P6PZB, LLN8B,
сак розе грис- QY1Q1, D1DY1,
плад грис- 8QBMM, 8MMBQ, BMM8Q, BQMM8,

# 187
Явно играчките (кънки) не се повлияват от никакви кодове - намалени са с 25 % в сайта и не мърдат повече нито с код sac parme, нито с код сак gris rose.

Дай линк......

# 188

Дай линк......
newsm17
http://www.laredoute.fr/vente-patins-a-roulettes-ajustables-prot … rodsize=undefined
http://www.laredoute.fr/vente-rollers-en-ligne-ajustables-et-pro … rodsize=undefined

# 189
Моля някой да ми пусне кодче на лични за сак розе грис Praynig

# 190

За първия линк - няма да се намали, защо е така - виж първа страница и обясненията за видовете цени....

За втория линк - сложих едни тривки и ползвах мистериозния код -10е за бяла чанта - и ролерите станаха 20,60е..........Общата сума, без 10% стана 21,89е, с бд....Тривките също намали малко.....С друг код не успях да ги намаля, съжалявам, може би друг е успял.....

# 191
Моля ако някой има код  за розе грис че сестра ми е хареса а скоро има рожден ден Praynig

# 192

За първия линк - няма да се намали, защо е така - виж първа страница и обясненията за видовете цени....

За втория линк - сложих едни тривки и ползвах мистериозния код -10е за бяла чанта - и ролерите станаха 20,60е..........Общата сума, без 10% стана 21,89е, с бд....Тривките също намали малко.....С друг код не успях да ги намаля, съжалявам, може би друг е успял.....
Благодаря за усилията  bouquet  - мистериозин код използван къде да открия, за да видя с кои буквички се прави?

# 193
SAC DE COUCHAGE-bleu- JN65F,TRF08,PL0JN,D3BM3,5RPYX,7RPJX,FT16G,JJTR1,JJK01,JJK38,LMTWR
SAC DE COUCHAGE-rose-NXLN0,F27JN,NNQQ0,QQFN0,FFQ18

[/quote]
Благодаря за усилията  bouquet  - мистериозин код използван къде да открия, за да видя с кои буквички се прави?
[/quote]
SAC BLANC-232R2,WQWQ0

# 194
Малко референтни номера от неработещите ел каталози и от мен:
От къде ги намирате  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт