САМО ЗА КОДОВЕ ОТ ЛАРЕДУТ - 63

• 50 540
  • 752
  •   1
Отговори
# 195
http://www.laredoute.fr/vente-chaussure-tune-cat-enfant.aspx?pro … rodsize=undefined
това дали може да се намали по някакъв начин, защото аз не успях
благодаря!

# 196
  • Стара Загора
Малко референтни номера от неработещите ел каталози и от мен:
От къде ги намирате  newsm78
Записала съм си ги в един халваджийски тефтер  Embarassed Неща, които искам да порьчам и да си правя разни комбинации. По празниците не си бях вкьщи и за това чак сега се включвам.  Peace

# 197
  • София
Имате ли излишен код 20/29? Или "основа", за да си пробвам сама комбинации?  Rolling Eyes

# 198
  • Варна
Явно играчките (кънки) не се повлияват от никакви кодове - намалени са с 25 % в сайта и не мърдат повече нито с код sac parme, нито с код сак gris rose.

Дай линк......
newsm17
http://www.laredoute.fr/vente-patins-a-roulettes-ajustables-prot … rodsize=undefined
http://www.laredoute.fr/vente-rollers-en-ligne-ajustables-et-pro … rodsize=undefined

С този референтен номер кънките влизат на 14,90 евро. Wink
Няколко пъти трябва да пробваш да ги вкараш в кошницата, предполагам имаш опит. Hug

Patins à roulettes ajustables +...
SPIDER-MAN
Ref :3434362
Vendu et expédié par :
La Redoute

О,  и да добавя реф номер на бебешките найкове от каталога -

baskets PICO bébé
NIKE
Ref :5978106
Vendu et expédié par :
La Redoute
En stock 

Последна редакция: нд, 06 мар 2011, 22:18 от Хексе

# 199
ако някой има излишен код за синият сет,би ли ми дал,че аз пак влязох в черна дупка и не мога да налучкам #Puppy dog,    намерих за сак парме ,ако някой иска да свирка

Последна редакция: нд, 06 мар 2011, 23:15 от galiabo

# 200
Аз пък бих искала да помоля за сака розе грис Praynig Praynig Praynig

# 201
Момичета, не знам дали тук е мястото или в другата тема, но имам всички страници от детския каталог май до края на 5 годишните- 135 артикула са. Имам и малко бельо, но там са само първите няколко страници. Ако смятате, че ще са от полза, моля някой да ми каже как да ги направя достъпни за всички?

# 202
nr78n, 232r8 -plaid gris
pl9lp - sac gris rose
nr78n, 232r8 -plaid gris
това сивото покривало за легло ли е подаръка

# 203
Да, то е.
Докога са кодовете, по-специално за сетовете. Имам няколко ваучъра и съвсем не мога да измисля как хем аз да съм доволна, хем да не пускам под 10 евро, така че и ЛР да са доволни (ваучърите ми са за малки суми и мисля, че не е редно само с тях да пусна поръчка, обаче прерових целия сайт и нищо не харесвам). Уморих се от комбинации.

# 204
Добро утро!Моля ако някой има излишен код за бяла чанта -да ми прошепне на уше Simple Smile Заменям срещу розов Рапунцел.

# 205
Добро утро!Моля ако някой има излишен код за бяла чанта -да ми прошепне на уше Simple Smile Заменям срещу розов Рапунцел.
Моля те недей така  Mr. Green Пусни си друга розово-сива, сиво-розова чанта или чувалче или даже Парме. Аз на драго сърце ще ти пратя после една бяла в размяна  Mr. Green
Ева   bouquet

# 206
Моля те недей така  Mr. Green Пусни си друга розово-сива, сиво-розова чанта или чувалче или даже Парме. Аз на драго сърце ще ти пратя после една бяла в размяна  Mr. Green
Ева   bouquet

Каква е тази ирония???
 И ако искаш да знаеш  никога не бих носила такава  чанта, кода ми трябва за да намаля едни неща,които са прикс верт и това за момента е единствения начин по който бих могла да ги намаля. Така че.......спести си любезностите за някой друг път  Simple Smile

# 207
KOD ZA SIN SET?

# 208
  • Варна
Ева   bouquet

Каква е тази ирония???
 И ако искаш да знаеш  никога не бих носила такава  чанта, кода ми трябва за да намаля едни неща,които са прикс верт и това за момента е единствения начин по който бих могла да ги намаля. Така че.......спести си любезностите за някой друг път  Simple Smile

Кодовете за бялата чанта изглежда не работят вече.

boriana290
, пиши на кирилица.  smile3554

# 209

Вече дори "моля", няма!

Общи условия

Активация на акаунт