САМО ЗА КОДОВЕ ОТ ЛАРЕДУТ - 63

• 50 501
  • 752
  •   1
Отговори
# 270
  • Бургас
Момичета дайте ми моля едно кодче за  20/29 + БД, подаръка е без значение. Нищо не мога да налучкам

И аз това издирвам цял ден...  Rolling Eyes
Сума ти кодове изпробвах, един не ми дава БД, друг - намаля 30%, трети - дава само подарък, нито намаля, нито нищо... Пфууу

# 271
извинете, моля, има ли някой 20/29, бд, подарък няма значение...и ако не му трябва де...на лс, благодаря:-)

# 272
имам 20/35 с чувалчета за замяна

# 273
fdftr - Мимита пълна ви е кутията

# 274
Имам кодчета за сак  gris rose, rose gris, parme, часовник и чувалчета, но не знам колко от колко намалят, а не ми се тестват сега. Ако някой иска  някой от тях, да ми пише  Peace

# 275
41114   20 /29 ..  + БД   валиден до 27.03.2011

# 276
Търся ко за бд и рапунцел моля на лични ако някой има Praynig

# 277
  • Бургас
fdftr - Мимита пълна ви е кутията

Благодаря ти!   bouquet Нека помогне на някой друг!
Изпратиха ми вече.

# 278
Благодаря ви за помощта, успях да намаля маратонките до 16.25Е Heart Eyes и мъжо се сдоби с тениска пума  bouquet
Не мога да улуча код за БД без минимална сума - моля за помощ, защото тези от стр. 1 не ми се хващат и на двата акаунта!

Последна редакция: пн, 07 мар 2011, 22:02 от mira2006

# 279
като въведа един код ми изписва La réduction la plus favorable est appliquée automatiquement. Attention des exclusions peuvent s'appliquer sur certains prix. Voir le détail dans la colonne offre spéciale.  и не мога да му разбера смисъла с преводача. Някой би ли ми помогнал? искам да пускам едни кецки, тея кодове за белите чанти вече не работят така ли?мерси

# 280
Много моля ако някой има излишен код за син сет да ми прати bouquet Ще бъда много благодарна.

# 281
  • In The Middle Of Nowhere
Момичета, бях намерила код за -20% на шопинг при + БД и подарък обаче съм го записала на лист, който не намирам. Сеща ли се някой за този код или друг подобен? От първата страница не ми се ловят на един артикул или е задължително да с е изпълни сумата от 29 евро не знам, но кодът който бях намериал намаляваше и от само 1 арикул. Ако имате такъв код ще съм благодарна:pray:

Последна редакция: пн, 07 мар 2011, 22:52 от black_angel1

# 282
# 283
на какво викате сет

# 284
Момичета, бях намерила код за -20% на шопинг при + БД и подарък обаче съм го записала на лист, който не намирам. Сеща ли се някой за този код или друг подобен? От първата страница не ми се ловят на един артикул или е задължително да с е изпълни сумата от 29 евро не знам, но кодът който бях намериал намаляваше и от само 1 арикул. Ако имате такъв код ще съм благодарна:pray:
Бляк Енджъл, повечето кодове намалят с 20% Шопинг прикс..ама 20% не е кой знае колко изгодно  Confused
Със сигурност след проба кодовете за чувалчетата намалят ШП  Peace

Общи условия

Активация на акаунт