САМО ЗА КОДОВЕ ОТ ЛАРЕДУТ - 63

• 50 498
  • 752
  •   1
Отговори
# 600
TT3NT -20% PRIX VERT +БД+ sac parme

# 601
  • StZ
Изтрих се!

Последна редакция: пт, 11 мар 2011, 15:41 от zorni4ka

# 602
каква връзка има нещо от това, което питаш, с темата?? ари да приключим тук Wink

# 603
set bley ts3-hhffq,zwwz9                                                                                                                                               set rose fai-zxzx7

# 604
Момичета някой има ли кодче за играчката Praynig

# 605
тук стана забавно  Whistling
вероятно става дума за този код, който подминах сутринта при проверката на мейла, т.к. не ме впечатли и умишлено пропуснах да публикувам
36420 - http://m-laredoute.pprnl.net/nl/jsp/m.jsp?c=19afddff4d0c0d80ee
ninochka, поизтрий си постовете, че нямат общо с темата  Peace

# 606
  • Най-зеленият остров
Не искам да спамя, но не се стърпях. Рядко пиша, но редовно чета и такава наглост не бях виждала. Да се търгуват кодове, то в такъв случай Ева трябва да е милионерка. Евче, мерси за всички кодове и парите които си ми спестила   bouquet!
И да не е само спам да попитам: кодовете със  сак Парме ли дават само 20/29 намаление? Такъв код съм използвала а другите не хващат. Искат по -голяма сума при мен.

# 607
  • на 90 км от морето
И на мен ми пуснаха този прословут код:
33022 - http://m-laredoute.pprnl.net/nl/jsp/m.jsp?c=54f80d2f8b292a571e
Условията пак са същите, както се изкоментираха по-рано днес. 

# 608
Здравейте, бихте ли ми изпратили работещ код 20/29, независимо с какъв подарък е. Пробвах много кодове,но така и не успях да открия работещ.Благодаря предварително  bouquet

..........
Получих код на лични!Сърдечни благодарности!!!

Последна редакция: пт, 11 мар 2011, 16:27 от Cveti~

# 609
дали не е ясно, че всеки дава на другите това, което няма да ползва (би могъл и това да не дава, но е добър и го дава Peace ) или когато иска обща поръчка, аз исках второто...
и като се замисля - не му е тук темата наистина  Peace

п.с. бррр отвратителен климат, не говори добре за форумчето ни, ари малко по-френдли, тук не сме собственици, тук е общо пространство, в което хора се събират за добро. аз приключвам по извън темата

Последна редакция: пт, 11 мар 2011, 16:16 от ninochka

# 610
41114,20/29 и бд, без подарък

# 611
момичета, трябва ми реф номер на прословутите трифки (зная че ги имаше из темата но не мога да ги открия  Embarassed ) или нещо което да е точно 1евро или 1,50 евро
пробвах с всичко от стр 33, но не ми върши работа...
Благодаря предварително  bouquet

# 612
  • София
Не искам да спамя, но не се стърпях. Рядко пиша, но редовно чета и такава наглост не бях виждала. Да се търгуват кодове, то в такъв случай Ева трябва да е милионерка. Евче, мерси за всички кодове и парите които си ми спестила   bouquet!
И да не е само спам да попитам: кодовете със  сак Парме ли дават само 20/29 намаление? Такъв код съм използвала а другите не хващат. Искат по -голяма сума при мен.

20/29 Е са кодовете за играчката/Кроки /,сак розе- грис.За пармето може да ползваш отново код ,но на друг акаунт. Peace

ninochka,предлагам да успокоим малко страстите. Peace

Последна редакция: пт, 11 мар 2011, 16:24 от tedichka07

# 613
Аз какво исках да кажа-то какво стана. Ниночка, не съм казала, че искаш да изпързаляш някой, а че има допълнително условие към този код, което може да не си видяла. А това кой на кого - няма значение.
Ако някой има код за кроки Моля да ми даде - не успях да го сменя в другата тема, а детето ще му се кефи много  Praynig

# 614
дали не е ясно, че всеки дава на другите това, което няма да ползва (би могъл и това да не дава, но е добър и го дава Peace ) или когато иска обща поръчка, аз исках второто...
и като се замисля - не му е тук темата наистина  Peace

п.с. бррр отвратителен климат, не говори добре за форумчето ни, ари малко по-френдли, тук не сме собственици, тук е общо пространство, в което хора се събират за добро. аз приключвам по извън темата

Sick несе сдържах и аз...ще се изтрия после  hahaha
Не съм съгласна с "отвратителен климат" освен от един пост натаък. Може и да се появявят малко страсти, но това е все пак "Жени на пазар"  Grinning Напротив много често момичетата са ме развеселявали с чувство за хумор в най тъпите ми дни. Момичета смейте се повече, никой няма полза от излишна тънкобидност   bouquet         

Общи условия

Активация на акаунт