Великобритания - тема 34 Великденска

• 38 556
  • 729
  •   1
Отговори
# 120
zlatna tolumba, от вчера съм ти пуснала нещо на skype, моля те да го приемеш, че виси така...

Съжалявам, съжалявам, не съм се прибирала, та да се добера до компютъра  Blush
Благодаря на всички за координатите, ще са ми полезни. И на Ave за отзивчивостта-ще пиша.

# 121
 Здравейте!  Wink Отдавна чета форумът с интерес. Не съм мама като Вас, мисля, че ми е малко раничко  Crazy , въпреки че напоследък ме обвзема силно желание за едно съкровище.  Rolling Eyes Реших да се включа тук, тъй като от 2 месеца съм в УК с приятелят ми. Simple Smile Няма да моля за помощ или съвети, справяме се.  Party Просто бих се радвала да поддържам връзка с Вас.  Peace И надявам се, че за в бъдеще бих била полезна.  Hug

# 122
   *LorEley* Добре дошла   bouquet
   ev:)   надявам се да сте добре вече  Hug
   aniji мама на Джозеф и Кейт Честити ти рожденници, да са ти много здравички   bouquet
   LadyDiDi мерси, в БГ ли ще раждаш  Simple Smile
  Аз имам питанка, знае ли някой в БГ мога ли да запиша детето на педиатър, като ние е мъжо не се осигуряваме там. Вадих си днес карта за ЕС спешна помощ и ме питаше и за детето да извадя. Аз защо си мислех, че като е дете си има право на лекар  newsm78

# 123
aniji,
Честити ви рожденници, да са ви живи и здрави.
Надявам се, че сте имали незабравимо празненство..

*LorEley* ,
Добре дошла.
Аз също нямам деца, хич не ми е рано на мен, но това е положението.
Радвам се, че се справяте, но ако се наложи-питай, ние ще съветваме..

Пролетта си идва и много ми вдига настроението.
Но има една голяма черна птица, която я е обзело същия ентусиазъм
и като се разпее от 3 сутринта срещу прозореца ми, няма покой..
Искрено се надявам, някоя съседска котка да и види скоро сметката  Whistling

Хубава седмица ви желая...

# 124
  • След завоя в дясно
Aniji- честити пораснали наследници newsm59
*LorEley*  welcome
298- четох някъде, че мъдреците са зъби, които ще изчезнат с течение на времето - еволюция. Та в този ред на мисли , хората без или с късно показващи се такива, са по еволюирали  Laughing
Miss Fine - всяко дете, което е БГ гражданин има право на безплатно здравеопазване до навършване на 18 год., респективно имате право на педиатър. Аз бих си извадила и здравна карта за малката, защото не се знае в Бг доколко се познават и спазват законите, от хората които ги прилагат. Тукашната карта е безплатна и важи за дълъг период от време. Peace
Хубава седмица момичета!

# 125
Имам въпросче. Някой ползва ли медицинска застраховка BUPA? Доволни ли сте? Как се процедира с нея?

# 126
Aniji , да са ти много здрави малките сладурковци и много да ви радват  newsm38
Аз да се похваля - имаме вече къща и летим на 18-ти  Grinning
Много приятни емоции през цялата седмица от нас   bouquet

# 127
Aniji, 4естит Рожден ден Джоусеф и Кеити! Безгрижно детство,мноого приятели, весели игри и много прекрасни рождени дни Tada  party023  Gift Да са ви здравички и многоо да ви радват! Hug Heart Eyes

# 128
Ани, Честит Рожден Ден и от нас на Джоузеф и Кейт!Да са ти здравички и весели малките човечета и много да се обичат и радват един на друг!   bouquet

# 129
Благодаря ви момичета за милите пожелания.партито беше супер и децата и родителите се забавляваха добре.наехме една жена която ги рисува и ги забавлява с циркови номера.2 часа не спряха както казах нито децата нито родителите.Получихме много и най-различни подаръци.Ние освен малкоте подаръци които купихме за децата им подарихме и от теи колелета без педали но въобще не съм доволна от тях и сега ще искам да ги сменям.Картичката която пратихме на Себебес я дадоха по телевизията.Ако имате желание и възможност да я видите ето и линк:
http://www.bbc.co.uk/iplayer/cbeebies/episode/p00fl8gj/CBeebies_ … ay_13_March_2011/
нашата е на около 8мин и 40-42сек.Ами май това е за сега Пак ви благодаря от сърце за милите пожелания  Hug Peace

# 130
Ани и от мен честит рожден ден на твоите юначета  Hug все така да те радват и здравички да са  Hug
ev:) дано малкия ти мъж да се е оправил вече, че не ми се мисли какво е да ти е болно детенцето  Confused
Цвети бузанка е страхооотна  Laughing аз за първи път и гледах снимките и на някои от муцунките и съм се смяла с глас  Laughing да ти е жива и здрава!

# 131
  • UK
  Aniji гледах картичката, страхотна е.  Hug
  И на мен пролетта ми действа, но за разлика от Толумбата под моя прозорец има една сюрия котки и ако сте  чували какви звуци издават женските като са разгонени и мъжките като се бият, можете да си представите как се събуждам по средата на нощта  #2gunfire

# 132
  • Лондон/Пловдив
Здравейте и честит двоен рожден ден на Кейт и Джозеф много хубава картичка и аз гледах Mr. Green
И ние сме болни първо аз в петък и събота бях с 38 ,а снощи малкия вдигна 39 кашля ,хрема направо ужас .Днес как е изкарал на градината хайвана незнам ,но като го взех беше видимо добре ама сега пак е с 38.5 и заспа . Дано утре да е по добре ,че няма кой да го гледа и ще ходи на градина  Praynig

# 133
  • Bristol
aniji, честит ти двоен празник!  Laughing
*LorEley*, добре си дошла!
Miss Fine, безплатно е за деца в БГ, но само ако са регистрирани с личен лекар. Тогава ти давали една карта, която се представяла, ако ти се наложи да ползваш лекарски услуги. За да запишеш детето в Бг, ще ти искат да им покажеш документ за всички ваксини правени тук. Нямам представа дали няма да те накарат да направиш и тези, които са задължителни в Бг, но не са ти били препоръчани тук  Thinking

Днес малката беше на плуване. Беше се настроила, че ще имат плей тайм и как щяла да се гмурка и събира играчките от дъното. Но като започна играта, учителките по плуване им събраха очилата  Shocked До сега не са го правили. На моята й потънаха гемиите. Тя под вода без очила не може да гледа, очите й се дразнят от химикалите. Като ревна, учителката се опита да я успокои, но не стана и си тръгнахме по-рано от урока  Rolling Eyes Следващият път, като имат плей тайм, съм й обещала, че няма да ходи на урок, а ще отидем да плуваме двете, за да се гмурка детето колкото си иска. Само не разбрах, защо са въвели това ново правило, обяснението беше сейфти, но какво точно е опасното на носенето на очила за плуване, когато децата си играят в басейна, не разбрах и още си се чудя  newsm78

# 134
 newsm59 Честит Рожден ден на Кейт и Джоузеф и от мен!И аз изкарах една болест 2 седмици страшна работа,добре че децата са добре   Praynig !Cherry Mam  оздравявайте,ev:) дано е по добре детенцето ти.Добре дошли на новите момичета!

Общи условия

Активация на акаунт