Великобритания - тема 34 Великденска

• 38 568
  • 729
  •   1
Отговори
# 135
Явно върлува някакво вирусче и аз бях с Т 2 дни, малкият само със сополи се размина. Днес си го оставих у нас, утре е на градина. Вероятно от там сме го докопали ние.

Та за BUPA HEALTH INSURANCE никой ли не ползва?

# 136
Момичета, не мога да отворя миналата тема newsm78Проблема в моя ПС ли е? Sick

# 137
Честит рожден ден и от мен на Джозеф и Кейт Simple Smile да са ви живи, здрави, много да ви радват Simple Smile

Благодаря ви момичета на всички Simple Smile ние днес вече сме много много по-добре, само дето гадното ни вирусче пък завърши с появата наново на стария ни обрив под брадичката и пак бяхме на лекар днес и комичното е, че ни предписаха ''Елоком'', а аз не знаех, че и тук го има и си ми го донесоха от БГ. А и ни проби и 3тото зъбче днеска Simple Smile
Иначе беше голямо преживяване в клиниката - тя е на 2рия етаж на МОЛ-а ни, днес имаше някакво emergency и се включиха противопожарните аларми и се оказахме заключени в едното отделение на клиниката, а малкия реши, че е весело и само се хили и крещя на бягащите около нас пожарникари и охрана Grinning

Последна редакция: пн, 14 мар 2011, 23:25 от ev:)

# 138
Честит рожден ден и от мен на Джозеф и Кейт Simple Smile Да растат много щастливи и да се обичат много!
  party023
Аз снощи говорих с 3-годишния племенник на приятеля ми. Скоро ще си има братче или сестриче, но не знаят пола на бебето и той ми обяснява "I will have a little brother.. or a little sister... or maaayybeeee.... a DINOSAUR!!!" и ококори едни еййй такива очи  Shocked тъй като в момента е на тема динозаври... предполагам, че ще е доста разочарован като види, че бебето не е като в очакванията му Joy
Feta_cheese, приятелят ми има BUPA застраховка, но не я ползвал, даже не знам дали е прочел описанието и какво покрива.. ще ти пиша, ако получа информация Simple Smile

# 139
  • Лондон
feta cheese, аз имам BUPA застраховка, която покрива цялото семейство.
Не знам в какъв смисъл ти е въпроса, но моят опит е много противоречив. Няма покритие на бърза помощ например, когато се наложи да викам частен доктор по спешност, не се покрива, също не покрива нищо около бременността, тъй като това не е заболяване, цитирам. Трябва да си прочетете внимателно клаузите...
За нещо по-сериозно върши работа, но трябва да знаеш при кого искаш да отидеш на преглед, за да то го одобрят, което на мен ми е проблем, защото няма кой да ми препоръчва частни лекари тук. Имах и негативен опит в смисъл, че самите лекари като видят, че имаш тази застраховка, започват да измислят прегледи и изследвания, за да изкарат повече пари (това ние е познато на всички, но и тук го има), в този смисъл мен едва не ме изкараха онкоболна миналата година...Надявам се това да ти е от полза

# 140
tzvetak благодаря за инфото  Hug

# 141
Здравейте  Party
Честит рожден ден на  Джозеф и Кейт да са живи и здрави , много да слушкат мама и татко и да имат прекрасно детство  1swing 1swing
Sonnia  Joy посмях се с глас на  казаното от детенцето  Joy това децата са много забавни и интересни  Heart Eyes имам племенница на 2 и е голяма скица  Crazy
И аз съм болна от няколко дни  Crazy сакън да не изпусна някой вирус  Laughing
 *LorEley* добре дошла  Hug
Аз също нямам деца но с нетърпение очаквам момента в който ще си имам  Heart Eyes
Имам два аборта по медицински причини ,последния от който завърши скоро  в началото на 4 месец.
Надявам се да се разберат причините предстоят ни генетични изследвания тук в Англия .
Лека вечер на всички  Hug

# 142
Здравейте момичета!  Първо се извинявам  за нахлуването. Имам въпрос към всички вас. Искам да започна диета и се интерисувам знае ли някой дали в Англия се продават овесен трици?

# 143
iskreto2 да продават се  примерно в  Tesco http://www.mysupermarket.co.uk/tesco-price-comparison/Porridge_A … Oatbran_500g.html  предполагам ще ги има във всеки хранителен магазин  Hug

# 144
Ох, мотая се среднощно...

Голяма съм бяла патица.. Спасява ме пожарната преди малко.
Цял голям червен камион, с трима пожарникари и една пожарникарка.
Голям срам. Не съм горяла. Неее. Просто се заключих в кухята  Crazy
Добре, че прозорците на кухнята гледат към улицата.
Дойдоха със светлините, каските, добре че не бяха пуснали сирените.
Много мили хора. Разбиха ми врата... Но поне на всякъде е вече проходимо.
Предстои срещата с хазяина..хлъц..

Ех, да можеше пожарникарите да отстрелят и пеещата гарга...

# 145
  • След завоя в дясно
Tolumbi4ka- голяма си сладур, посмях се от сърце Joy Joy Joy
Merry - при нас го няма това нововъведение Rolling Eyes и аз си мисля, че не е до мислено.
eva_82  fingerscrossed ще се наредят нещата
ev:) и ние имаме проблем с екзема изписаха ни Cetraben, засега не ни помага много Rolling Eyes
Cherry Mam - дано се пооправи детенце, предполагам ти е много криво като няма на кого да го оставиш ooooh!
svidni4ka -какво стана с работата, ние още стискаме палци Whistling

# 146
Eva 82 благодаря ти

# 147
aniji, да са ти живи и здрави и винаги засмени.

zlatnata tolumba, много ме разсмя за добро утро. Добре, че си можела да се обадиш на някого.  Grinning

# 148
  • Bristol
tzvetak, а ако ви трябва специалист, само тези към БУПА ли ползвате и как решават, кога можете да ги ползвате?
tolumba, а ти що така сама, половинката къде беше  Grinning Те пожарникарите са опасно симпатични  Twisted Evil
Градинарките, какво стана с разсадите, сложихте ли ги. Аз тази седмица ще слагам, май малко позакъснях... Иначе цветята в градинката са във вихъра си и мирише на пролет  Heart Eyes

# 149
tzvetak, а ако ви трябва специалист, само тези към БУПА ли ползвате и как решават, кога

Ще ти отговоря аз, сега разгледах много обстойно и tzvetak ми писа по-подробно за опита си. Значи имаш проблем, примерно имаш нужда от ортопед да кажем, отиваш в Бупа центъра, там те преглеждат за 15 минути, нещо като интервю, плащаш 63 паунда за този преглед, но лекаря там те насочва към специалист-в случая ортопед който има договор с тях и който е точно за твоят случай. Отиваш на място / обещават че не се чака много/ и се заемат с теб...Звучи много обещаващо. Нашата застраховка покрива всичко, освен тези 63 паунда за насочване.

Това е, ще го изпробвам другата седмица и ще пиша  Peace

Общи условия

Активация на акаунт