Великобритания - тема 34 Великденска

• 38 572
  • 729
  •   1
Отговори
# 180
Девойки в Лондон, само да подсетя, че от днес може да се подават заявки за билети за олимпийските игри другата година.
Има и много евтини билети; на базата на лотарията ще се разпределят.

Мерсиииии, регистрирах се вече съм играта  Simple Smile
По отношение на разсада в размисъл съм имайки предвид "обилния" добив от минали години, по скоро ги отглеждах доматите с декоративна цел. Иначе си засадих цветенца.
Темата за английското здравеопазване  в темата на английските майчета е много щекотлива и винаги стигаме до караници.

# 181
Днес малкият как ме разсмя. Намерил си бил приятелче в градината, питам го дали е разбрал как се казва и той ми отговаря разочаровано: Цял ден го питах " гуд морнинг?", а той не ми каза  Rolling Eyes"
 Joy Joy Joy

Та упражнихме пак изречението за запознанство  Crazy

# 182
Момичета виждам, че сте на тема здравеопазване за това искам да попитам  , необходимо ли е да  вадя европейска здравна карта от БГ за мен и децата или няма смисъл от нея?    Четох по темата и оставам с впечатление, че тази карта май няма да ми е от голяма полза newsm78

# 183
Според мен не ти е необходима такава карта  Peace Ние вадихме, но е абсолютно безсмислено..

А доста разправии има докато я извадиш-снимки, чакане, декларации простотии  ooooh!

# 184
Днес малкият как ме разсмя. Намерил си бил приятелче в градината, питам го дали е разбрал как се казва и той ми отговаря разочаровано: Цял ден го питах " гуд морнинг?", а той не ми каза  Rolling Eyes"
 Joy Joy Joy

Та упражнихме пак изречението за запознанство  Crazy
[/quote]

Joy Joy Joy Joy Joy Joy

много ме разсмя и с двата си поста,скоро време и моята дъщеря я чака същото,не иска сега да учи много английски и като пристигнем на острова ще и е трудно

# 185
feta cheese  Благодаря ти за бързия отговор    bouquet
А относно здравеопазването , какво е първото което трябва да направя ,като пристигна в UK ?
Дали трябва първо да се запишем цялото сем. при някое JP ?  Или пък нещо друго?

pavleta-reni  Joy

# 186
За диетата - наистина се свалят доста килограми ,но после се връщат. Дори да се запази за цял живот правилото :по 1 ден в седмицата само протеини и нормално хранене в другите дни + трици , килограмите се връщат.
Факт е ,че от нисковъглехидратните диети се сваля най-много и най-бързо но също така е факт че за организма е голям стрес ако се "отреже" базисна хранителна съставка. Белт , въгл. и мазнините - всеки един от тях има важна роля и елиминирането на някой от тях нарушава баланса. Нещата са много сложни ....преди време бях чела статиите на един английски професор от Оксфорд-беше направил много добър анализ...за жалост не помня името. Счита се че има отрицателно влияние върху хормоналния баланс, върху функцията на бъбреците... освен това да не забравяме че въглехидартите са основното "гориво" на мозъчните клетки ....
Имам много познати които пробваха тази диата  и виждам какво става с тях в момента.
Човек трябва да "вкарва" в организма балансирани храни с всички съставки ,като "отреже" бързите въглехидрати + повече движение.

# 187
Grinning feta cheese и мене много ме разсмя, голямо сладуранче ще да е твоето детенце Simple Smile

моето пък изръсило пред мъжа ми "ма ма" докато му сменял памперса, но аз не съм чула и сега само го дебна да повтори, но той не иска нещо ... а пък си мисля, че му е рано още за думички (макар и несъзнателно казани) ... иначе ни мина фото-сесията без реване Grinning хубаво, че са 2ма различни фотографа в студиото, на излизане видяхме вчерашния и малкия се разпищя при вида му, а човека не е страшен изобщо  Rolling Eyes

golden права си, аз намерих още инфо днес и си писах с тази моя позната дето я пробва тази диета (тя е със здравословен проблем и е над 180 см висока и близо 170 килограма та й е била предписана от лекар диетата в БГ), но и тя каза, че в момента, в който я е спряла е качила близо 10 килограма повече отколкото е свалила Sad ... та се отказах от екстремно бързите диети, ще си продължа с плодчетата в сурово състояние и се записах в близкия фитнес салон и с бебо на плуване (почваме от утре) Simple SmileSimple SmileSimple Smile надявам се на скорошни резултати Simple Smile

# 188
Аз пристигнах с такава карта.Излишно ходене по инстанции в България е това.Абсолютно ненужна.
Записахме се при личен лекар тук по местоживеене.Поискаха ни паспорти, банкови извлечения - нищо друго.Бяха изключително любезни на регистратурата.Дадаха ни часове за първо ходене там и чашки за урина.Часовете бяха на 20 мин.Една мед.сестра ни разпитва и съответно записа всичко в компютъра.За мен изпратиха ме на психолог заради цигарите, само като споменах че съм пушач.Казах, че съм имала проблем с щитовидната жлеза съответно имам час и за нея.На 21.03 съм не лекар, ако някой се интересува ще пиша.Забравих и трети вид за противозачатъчни пластири. Laughing

Един много полезен сайт -  upmystreet.co.uk

Последна редакция: ср, 16 мар 2011, 23:55 от Nia7

# 189
  Да се разпиша и аз, че темичката е живнала  Simple Smile Искам и аз диета, ама съм лакома до безобразие и не ми се отдава, пък и сега с кърменето само се оправдавам и си влача д-то  Simple Smile Стягам багажа вече, в понеделник заминаваме за БГ, леко вече ми е притеснено.
  feta cheese  hahaha Joy умрях си от смях, опасен сладур си имаш  Laughing
  Nia7 попаднала си на добра практика. Мойте и да си умрял трудно пращат на специалист.
  За здравните системи няма какво да се спори, всеки случай за мен е различен и трудно може да се конкретизира. В БГ ако имаш пари има къде да идеш, тук и пари да имаш пак те въртят. От раждането съм много доволна и болницата, Джи Пи-то ми е много зле, меко казано. Тук ми харесва, че е безплатно, лекарствата също. В БГ на един генеколог да отидех с лекарствата ми отиваше полвината заплата.

# 190
Здравейте мацки Hug
Feta cheese много ти е сладко детенцето.

Чери мам, бързо да се оправя детенце!

Пак сте заченали темата за здравната система, аз съм от доволните пу-пу. Мен много често ме пращат при специалист, а за Яна, след като не ми хареса, какво ми каза единия специалист, споделих с личния и той написа писмо до друга болница, където сега и ни оперират. За нея специално обиколихме всички български лекари, както и ходихме по германски и френски специалисти и избрахме английската докторка. Ето сега на 19ти април и е втората операция и ще правят нещо, което не само не са ни предлагали, но ни и отказаха подобно нещо. Пращаха ни и на какви ли не доктори понеже е мнооого "голяма" и "тежка", а Боян си ходи на ортопед и си му правят редовно стелки.

На мен почнаха да ми цъфтят цветята и ми е едно много весело Laughing
В неделя след  дълго чистене и подреждане (Икеа имат намаление уж отидох за лъжички и маса за малката, пък се прибрахме с тир Embarassed) че още всичко седеше по кашони, излязохме с децата до парка. Малката беше ужасно щастлива милата а Боян се научи да кара колело без помощни и съм  суупер доволна.

Гледате ли какво става в Япония. Нашите нали са там, та..... е тази сутрин си хванаха самолета.  Дано не става най лошото Praynig

Мери кажи какво да помагам със съденето.

Свидничка, хайде вече стига си се тренирала отивай да работиш Hug

Мале колко ми е разпилян поста, извинете Blush,ама аз самата съм такава напоследък Crazy

Лека вечер Hug

# 191
Шу,в коя Икеа има намаление  Heart Eyes  знам само тази зад Теското след Фишпондс по път за Саутмийд...да зема и аз да се облажа  Mr. Green

# 192
Същата, но то друга има ли? Embarassed простете невежеството, но май във всички Икеи има, защото им гледах вчера сайта, че си пишело Blush ,ама като няма кой да погледне Simple Smile

Сетих се да питам нещо, какви таблетки за миялна ползвате? Аз първо взимах Finish а после на Fairy, но и от двете имам бели петна по чашите, а пише че точно такива трябва да си взимам заради твърдостта на водата newsm78 . Че утре трябва да си взимам а не ми се ходи до Асда а в нашето теско мернах че има са на Fairy даже с с някакво намаление но не му обърнах внимание.

Последна редакция: чт, 17 мар 2011, 00:58 от Шу

# 193
Nia7 ,Шу радвам се че сте попаднали на добри  доктори явно си е до късмет Rolling Eyes аз също имах проблеми с  щитовидната жлеза и когато забременях се притесних защото трябваше да се следи по обстойно.....А да си изпрося консултация с генетик  предвид втора неуспешна  бременност ....голям зор  ..голямо нещо .... Close
Положението в Япония е ... Cry трагично мен лично много ме е жал за хората и доста го преживявам.
Аз също имам нужда от диета  Blush и аз съм доста лакома и винаги съм била но никога преди не съм имала проблем с теглото ...но сега положението е различно  Crazy
Преди да забременея бях един  месец на диета само на диня и пъпеш но то в жегата (месец август) друго не ми се и ядеше , чувствах се добре и без зор свалих 5кг  Party
Лека вечер   bouquet

# 194
feta cheese ,страхотен ти е сладура!Nia7  и аз така за сега съм доволна от първия преглед сестрата беше много  мила обясни какви специалисти имат и какво да правим ако някой от нас е много зле , че ще ни прегледат веднага/не че съм ходила де/.Аз нали се похвалих ,че децата здрави да ама не ,днес се събуди едното  човече с температура  Confused  размина им се училището тази седмица.
Карти не съм вадила и аз видя ми се много разправията.

Общи условия

Активация на акаунт