Великобритания - тема 34 Великденска

• 38 574
  • 729
  •   1
Отговори
# 165
  • Лондон
Девойки в Лондон, само да подсетя, че от днес може да се подават заявки за билети за олимпийските игри другата година.
Има и много евтини билети; на базата на лотарията ще се разпределят.

Ей, благодаря! Олимпийската надежда в плуването живее на на нашата улица тук, в Лондон  Peace
Много симпатично момиче!!!

# 166
Ell, друго освен ''елоком'-а, което ползвах е на Е45 за обриви крема, но на нас не ни помогна и epiderma (май така беше) от Теско аптеката ни го дадоха, но помогна за ден ... за сега от ''елоком'-а съм най-доволна. Дано скоро ви мине обрива.
iskreto2 Simple Smile каква диета с овесени трици? питам, че и аз съм минала на диета (но на сурови плодове и зеленчуци), а една позната, беше свалила близо 60 килограма за 3 месеца с някаква диета с овесени трици и други познати бяха ползвали и мнооого доволни всичките. Аз за пръв път съм на диета, но откакто родих не мога нищо да сваля Sad тъпча си на едно място и само като спрях да кърмя качих 2/3 килограма, но от тогава нито надолу, нито нагоре, а уж все здравословно ям и гледам да спортувам и да сме повече по разходки, но уви ... ще си седя шишко май.
Ние днес бяхме на семейна фото-сесия Sad бебко обаче не беше на мнение, че е ден за снимки, едни крясъци, един рев, само докато погледне фотографа и му текваха сълзите, че отложихме за утре .. дано стане Simple Smile ако не, здраве да е.

LoreLey здрасти и от мен Simple Smile и аз съм новак като теб, но дамите тук са страхотни Simple SmileSimple SmileSimple Smile

Лека вечер Simple Smile

Последна редакция: вт, 15 мар 2011, 22:45 от ev:)

# 167
  • Bristol
Алиса, добре, че напомни! Хем вчера го слушах и си казах, да не забравя и забравих  Embarassed Сега звъннах и поръчах на мъжа, да не забравя пак  Laughing
svidni4ka, това че ще садя, не означава, че ще има какво да се бере. Въпреки че се надявам все пак да имам поне малък успех  Laughing Следващия път като дойдеш, може и да скача някой заек из двора. Почти съм се навила Wink Шу за хамстер я тормозят Joy
Аз открих сезона на косенето на тревата, заедно със съседа, де. Той беше виновника  Laughing
Почти всички лекари, които работят в частните клиники, работят определени часове и към държавните. Качеството на прегледа ще е едно, разликата е във времето, което трябва да се чака  Peace Моят личен лекар и той преглежда на частно Wink Има си ценоразпис на рецепцията  Laughing

# 168

Почти всички лекари, които работят в частните клиники, работят определени часове и към държавните. Качеството на прегледа ще е едно, разликата е във времето, което трябва да се чака  Peace Моят личен лекар и той преглежда на частно Wink Има си ценоразпис на рецепцията  Laughing

Това е чудесно! Напълно се вписва в разбиранията ми за здравна система.  Peace И силно се надявам да е точно така и да си реша един път за винаги проблемите  Praynig

Лека вечер   bouquet

# 169
Oтносно здравната система и моето  мнение не е много добро  Rolling Eyes а за частните прегледи цените са  Shocked но понякога се налага  Confused
Тук научих че колкото и да си зле е по добре да казваш че си още по зле за да ти се обърне по голямо внимание иначе често ще чуваш че си добре  Crazy и едва ли не ти няма нищо  Shocked
Благородно ви завиждам на тези от вас които имат градини и садят разни неща  Party и аз напоследък съм се замислила ама много ни е малка градината  Mr. Green но поне цветя си имам  Mr. Green
Лека вечер и от мен   bouquet

# 170
  • Лондон/Пловдив
Аз съм пак ,водихме малкия отново до спешното и този път попаднахме на доктор прегледа го преслуша му гърдите и каза ,че има инфекция и му предписа антибиотик.Дано му подейства по бързо Praynig

# 171
Здравейте  Hug

Много се чудих дали да нахълтам в темата  Rolling Eyes Планувам след няколко месеца да ставам и аз островитянка  Crazy и чета всякакъв вид информация. Вие всички сте толкова мили, че направо ми се изпари чуденката - влизам без да чукам и ще ви чета с интерес  bouquet Връщам се и назад да чета старите теми, че да не задавам вече дискутирани въпроси  Embarassed

Хубава сряда пожелавам на всички  smile3525

# 172
Почнахме 2-ра седмица в градината. Първата изобщо не плака /освен първият ден/. Но тази седмица, като го оставям рев голям. Пероснала ми каза да изчезвам бързо, защото спира да плаче като не ме вижда.

За езика..Казва разни дребнички нещица, добро утро, чао, благодаря, извинете и т.н

Онзи ден се бил разтроил и плакал за мен. Една от учителките отишла при него, гушнала го и му казала / според сина ми/ :" Мама е на кон!! " и той се успокоил, че съм се качила на кон и идвам  Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

Предполагам жената му е казала "Mama will come"  Laughing Laughing Laughing

Ох много се смях, важното е, че се утешил някак си, дори с помощта на въображението  Crazy

Хубав ден!

# 173
Ell, друго освен ''елоком'-а, което ползвах е на Е45 за обриви крема, но на нас не ни помогна и epiderma (май така беше) от Теско аптеката ни го дадоха, но помогна за ден ... за сега от ''елоком'-а съм най-доволна. Дано скоро ви мине обрива.
iskreto2 Simple Smile каква диета с овесени трици? питам, че и аз съм минала на диета (но на сурови плодове и зеленчуци), а една позната, беше свалила близо 60 килограма за 3 месеца с някаква диета с овесени трици и други познати бяха ползвали и мнооого доволни всичките. Аз за пръв път съм на диета, но откакто родих не мога нищо да сваля Sad тъпча си на едно място и само като спрях да кърмя качих 2/3 килограма, но от тогава нито надолу, нито нагоре, а уж все здравословно ям и гледам да спортувам и да сме повече по разходки, но уви ... ще си седя шишко май.
Ние днес бяхме на семейна фото-сесия Sad бебко обаче не беше на мнение, че е ден за снимки, едни крясъци, един рев, само докато погледне фотографа и му текваха сълзите, че отложихме за утре .. дано стане Simple Smile ако не, здраве да е.

LoreLey здрасти и от мен Simple Smile и аз съм новак като теб, но дамите тук са страхотни Simple SmileSimple SmileSimple Smile

Лека вечер Simple Smile
Izkreto2  да ме поправи ако греша,но мисля че става въпрос за Дюкан. Това е протеинова диета, като всеки ден освен другите неща са яде по 1с.л овесени трици (може да бъркам за бройката). Лично аз не я препоръчвам диетата, заради ефектите в дългосрочен план.

# 174
   Благодаря за топлото посрещане!  Hug
 Така като ви чета, започвам да оставам с впечатлението, че здравеопазването тук, в Англия, не е много-много на високо ниво.  ooooh! Е, със сигурност зависи в коя част на Англия ще си, в какъв квартал и т.н  А иначе аз от България се вайках, виках и оплаквах...  newsm78 Едни приятели, които са от няколко години тук ми казаха, че ако се наложи да викам линейка е по-добре да кажа, че човекът е спрял да диша или нещо в този стил, за да дойдат бързо. Дали наистина е така - не знам, но се надявам да не е.  Praynig
  И аз съм като feta-cheese в момента,   
Така е..може би на мен ми се вижда сложно, тъй като съм от прекалено скоро тук  Rolling Eyes Мен всъщност всичко ми се вижда сложно на този етап........
  но определено смятам, че всичко е постижимо, стига да си упорит и непоколебим  Party

Лека вечер, момичета!  Peace

Българската здравна система освен редицата безспорни минуси има и много плюсове, но хората го осъзнават едва когато се сблъскат с други здравни системи. Peace

# 175

Лека вечер Simple Smile
Izkreto2  да ме поправи ако греша,но мисля че става въпрос за Дюкан. Това е протеинова диета, като всеки ден освен другите неща са яде по 1с.л овесени трици (може да бъркам за бройката). Лично аз не я препоръчвам диетата, заради ефектите в дългосрочен план.

a какви са ефектите в дългосрочен план? аз днес намерих из Интернет инфо и чета, но все още не съм намерила нищо за негативите Grinning само плюсовете от нея се изтъкват Simple Smile
трябва да се вкарам във форма, че не е работа така ... хич не ми се инвестира в чисто нов гардероб размер 12/14 ... то не, че е лошо като идея, даже би ми харесало, но от финансова гледна точка не ми допада Wink

# 176

[/quote]

Българската здравна система освен редицата безспорни минуси има и много плюсове, но хората го осъзнават едва когато се сблъскат с други здравни системи. Peace
[/quote]
  202uu Напълно съм съгласна  и с това ,наистина има и доста плюсове  Peace
Cherry Mam скорошно оздравяване на малкия   bouquet

# 177
Здравна система перфектна няма.
За един-добра, за друг-лоша, няма оправия.
Аз като се издразня нещо и се размрънкам, сама си напомням..
Дойдохме, казахме Хелоу и вече сме в системата. Без да сме внесли една стотинка.

Диета..60 килограма за 3 месеца?!

# 178
Здравейте момичета!Ние вече втора седмица  сме в Лондон и сме постоянно на крак за да се оправим с бомагите.За сега се справяме.Та затова и не съм ви чела редовно,но по повод здравната система и диетите мога да ви предложа няколко теми от които аз съм черпила доста полезна информация.Имам и книгата на д-р Михайлов-главния герой в този форум.Препоръчвам съветите му с двете си ръце.Дано намерите по нещичко полезно и за вас Peace
Живеем точно до парка на Търнпайклейн стейшън.Ако някой е на близо да ми пише на ЛС с удоволствие ще се запозная с вас Peace
Лек и спорен ден!

А ето и линковете
http://mama.btv.bg/forum/viewtopic.php?f=8&t=3097
http://mama.btv.bg/forum/viewtopic.php?t=2505

# 179
  Е, не мога да не се съглася с всичко казано до тук. Определено си има и плюсове системата в България ( като например, че те приемат за преглед по-бързо ), но може би на мен не ми е "вървяло" много на лекари, защото все си патех от тяхната "компетентност" ( 3-ма лекаря, независими един от друг - 3 диагнози, 6 вида капки и мехлеми и в крайна сметка мистерия остана за мен какво точно ми беше, оправих се след като захвълих всички предписани неща  Laughing#2gunfire Може пък и да не съм права, другият вариант е да са си напълно компетентни, но просто никак да не им се занимава. Все още не мога да правя сравнения между Българската и Английската здравна система, ноо предпочитам и да не ми се налага, както и на всички вас!  Party
 И да вмъкна на бързо  Rolling Eyes по повод поста на Radenia - ние пък сме в Hounslow  Mr. Green Боже, как се надявам по-бързо да си оправим нещата и да се махнем  Praynig Не че съм расист, но нещо ми идва в повечко населението тук.  #Crazy  Joy

Общи условия

Активация на акаунт