Великобритания - тема 34 Великденска

• 38 580
  • 729
  •   1
Отговори
# 150
  • Bristol
Мерси feta   Grinning Нашата застраховка не е към BUPA. Ние ходим първо при GPто и то дава писмо какъв лекар ни трябва. Застраховката ни казва в кои болници, с които имат договор, има желания от нас специалист. Това за мен е доста ограничаващо. Последния път ние искахме невролог с опит с деца и такъв можеше да се намери в детската болница в центъра на Бристол, но застраховката ни не работи с тях. Препратиха ни към частни болници, където изборът на невролози беше по-ограничен  Confused Пак си минахме през NHSa. За профилактичните прегледи нашите имат договор с BUPA.

# 151
И аз да се вмъкна за застраховките.Ние сме към SIGNA които до скоро бяха заедна с HSBC(банка).Значи обажаме се на GP и той ни препраща директно към специалиста от който се нуждаем.До сега не сме имали проблеми били са винаги коректни и не са ни налагали ограничени от типа на това къде и кого може или не може да видим.Мъжлето на два пъти имаше магнитен резонанс скенер платиха го и не са правили проблеми както и за малкия му се наложи на 2 пъти да му правят тест за алергия.
feta cheese тези 63 паунда не са ли (ох как да го обясня)в зависимост от това колко плащаш на месец и каква ти е застраховката.Колкото ти е по скъпа застраховката толкова по малко или въобще не се плаща

# 152
Нашата застраховка е Голд, демек най-скъпото възможно..Май си се плаща просто за реферирането...Не знам, мътна Индия ми е, като ида ще ви пиша..

Ne Gold a, Bupa Platinum  Peace

# 153
Нашата застраховка е Голд, демек най-скъпото възможно..Май си се плаща просто за реферирането...Не знам, мътна Индия ми е, като ида ще ви пиша..

Ne Gold a, Bupa Platinum  Peace
И ние затова взехме и Gold за да не плащаме първоначална вноска.Най добре им се обади и ги питай .

# 154
Ние също мислехме да си направим застраховка към BUPA ,но като се разрових да попрочета малко се оказа,че хората са много недоволни и постоянно се налага да плащат за нещо,което не се покрива.Та,отказахме се ние...

# 155
Абе по-добре да си доплащаш, ама като си на зор да можеш да идеш на специалист, а не да се разправяш с лични лекари  Outta Joint Outta Joint Outta Joint Outta Joint Outta Joint Имах много кофти преживявания с тукашни държавни лични, за това с две ръце за частните..въпреки, че не съм ги пробвала още де..Но ако и те се окажат като държавните..се прибирам в Бг  Naughty Лоша, хубава здравна система, ама като плащаш-получаваш. Пито-платено дет' се вика Wink Peace

# 156
  • UK
  Това за динозавъра много ми хареса. И моят син е на такава вълна Simple Smile
Ell почнах аз мечтаната работа Mr. Green, т.е. подписах договора и сега още съм по трейнинги. Чакам да ме "изтренират" достатъчно и да се заемам с истинсакта дейност Grinning
  Мери я кажи сега каъв зарзават посяваш? Да знам като дойда на гости лятото с какво ще ме гостиш Grinning
  Hug

# 157
Девойки в Лондон, само да подсетя, че от днес може да се подават заявки за билети за олимпийските игри другата година.
Има и много евтини билети; на базата на лотарията ще се разпределят.

# 158
  • Лондон/Пловдив
Здравейте девойки ,чак сега се докопвам до компа Алекс още не е добре  Cry.Снощи го водихме в спешното ама там една индийка само му премери температурата и гърлото уж му го видя ама Алекс не се беше изплезил не му преслуша гърдите .Накрая отсъди идва всичко от носа му ,а той хайвана има хрема ама и такава кашлица дъни направо ужас изпрати ни с препоръка за течности и нищо друго Rolling Eyes.Днес звънях в нашето сърджари ,но няма час утре трябва още в 8 да звънна и щяло да се намери уж. А детето хич не е добре като го гледам продължава да си има температура .Ох вече 5 дена не съм спала направо ужас .Стискайте палци утре да се вредим при нашия доктор да си го види.

# 159
  • Лондон/Пловдив
Алиса от къде черпих инфо за билетите ,че ние сме си наумили да си купим   bouquet

# 160
http://www.tickets.london2012.com/?camefrom=CFC_UK_LONDON2012_L2012_SIGNUPSPLASH

Първо се регистрираш (емайл, адрес и парола се искат), после можеш да търсиш по дисциплина, дата и място на провеждането. Трябва да имаш карта Виза, защото те са спонсори на игрите.

На този етап е по-скоро заявка на интерес, май в края на май ще се разбере на кой какво му се е "паднало" (забравих, ама то си пише).

Макс. по 4 билета за един event, детските билети са само колкото е числото на годините (значи 6 годишно плаща 6 лири). Иначе има билети от по 20-30 лири; е, финалите на атлетиката са към-800 лири за билет, ама въпреки това се предполага, че ще има страшно много желаещи, така че шансът да ти се "падне" ти да го купиш става по-малък, даже и да ти горят тези пари дупка в джоба.

# 161
  • Манчестър
Абе по-добре да си доплащаш, ама като си на зор да можеш да идеш на специалист, а не да се разправяш с лични лекари  Outta Joint Outta Joint Outta Joint Outta Joint Outta Joint Имах много кофти преживявания с тукашни държавни лични, за това с две ръце за частните..въпреки, че не съм ги пробвала още де..Но ако и те се окажат като държавните..се прибирам в Бг  Naughty Лоша, хубава здравна система, ама като плащаш-получаваш. Пито-платено дет' се вика Wink Peace

Ми то тези дето те гледат на частно си работят към NHS,само,че преглеждат и на частно....

# 162
Така е..може би на мен ми се вижда сложно, тъй като съм от прекалено скоро тук  Rolling Eyes Мен всъщност всичко ми се вижда сложно на този етап........

# 163
  • Лондон
Значи за BUPA аз не мога да избирам, работодателят ми плаща застраховката, аз ако иска я ползвам, ако не - не мога да избера друга застраховка. Когато съм ги ползвала действах по следния начин - обаждам се на определен номер, който е към BUPA, но само за служители на нашата фирма, казвам, че съм се ходила при личния си лекар и той ме е посъветвал да се обърна към специалист и аз съм си избрала доктор Х, който е регистриран при тях. Те ще покрият разходите на определен преглед и последващи манипулации, или изследвания, ако лекарят е регистриран при тях. Това ми е основния проблем, за различните проблеми не мога да си намеря подходящите специалисти, които да са регистрирани при тях. Преди имах приятелка, която работеше в системата и ми даваше координати, но сега не мога да разчитам на нея. След прегледа за всяка следваща манипулация дори при същия лекар, трябва да се обаждам и да искам разрешение, така в рамките на определен лимит на година. При първото ходене за календарна година се плащат 100 паунда, които ми ги взимат на мен, след това през цялата година можеш да ги ползваш в рамките на лимита си. Лимитът е отделен за всеки член на семейството и се ползва отделно. Има лекари, които работят и частно, и по NHS, но попаднах и само на частни кабинети... Сблъсках се и с проблем, познат ми от БГ, като видят, че си с такава застраховка почват да ти измислят още неща, които уж било добре да се направят, и така отнасят по-голямата част от лимита ти за годината... Както казах, аз нямам избор, но и със сигурност са по-добри от местното GP, които аз тотално съм ги отписала...

zlatnata tolumba, отдавна съм те признала за цар на смешките...доколкото това е смешно, разбира се Grinning

# 164
   Благодаря за топлото посрещане!  Hug
 Така като ви чета, започвам да оставам с впечатлението, че здравеопазването тук, в Англия, не е много-много на високо ниво.  ooooh! Е, със сигурност зависи в коя част на Англия ще си, в какъв квартал и т.н  А иначе аз от България се вайках, виках и оплаквах...  newsm78 Едни приятели, които са от няколко години тук ми казаха, че ако се наложи да викам линейка е по-добре да кажа, че човекът е спрял да диша или нещо в този стил, за да дойдат бързо. Дали наистина е така - не знам, но се надявам да не е.  Praynig
  И аз съм като feta-cheese в момента,   
Така е..може би на мен ми се вижда сложно, тъй като съм от прекалено скоро тук  Rolling Eyes Мен всъщност всичко ми се вижда сложно на този етап........
  но определено смятам, че всичко е постижимо, стига да си упорит и непоколебим  Party

Лека вечер, момичета!  Peace

Общи условия

Активация на акаунт