Великобритания - тема 34 Великденска

• 38 525
  • 729
  •   1
Отговори
# 495
Благодаря на почти набора LOKO:) Приятен вторник момичета  bouquet

# 496
ДОбро утрооо  Hug

Да се похваля, малкият е приет в така желаното от нас държавно училище  Party Party Party Party

# 497
bebolinka82 с удоволствие ,само ще кажете кога  Grinning и аз съм на среща   Wink
feta cheese браво на малкия  Party

# 498
  • Лондон/Пловдив
И аз влизам да се похваля и ние сме приети в училището което ни беше 1 желание Heart Eyes Аз вече съм безработна Алекс го спрях от градината ,че нали ще си ходим за БГ след 20 дена кажи речи .

# 499
Ние на 17 летим с Бритиш, а четох че стачки щяло да има около Великден  Confused Мъжа ми лети на Разпети Петък, дано няма ексцесии  Praynig

Иначе нямам търпение да се приберем, много ми е радостно, обичам да се прибирам  Party

# 500
Ние тръгваме в събота ,накупих подаръците вече.Ама луди пак с колата ,моят мъж не ще да чуе за самолет след миналогодишните изпълнения на вулкана в Исландия   и стачките hahaha .
Браво на всички които са приети там където искат.Аз исках да са в по близко училище ,но това ми хареса и сега не ми се местят.

# 501
Ей,момичета аз още не съм получила отговор за училището,що така  newsm78 Да не би само за Лондон да са обявили резултатите?

# 502
  • Лондон/Пловдив
Имало едно време ако си подала онлайн влез и виж там .
Аз да се похвлая (то не е за хвалене де ) бяхме на доктор с малкия ,че му е много суха кожата на крачетата има нещо като екземи и го сърби цяла зима се мъчихме с разни овлажняващи кремове ама сега му поставиха диагноза те са две де -атопичен дерматит или екзема .Докторката не е сигурна ама щях да се учудя ако беше .Изписаха му една торба с кремове един за къпане ,един с който да го мажа 3 пъти на ден овлажняващ  и един който много не ми се нрави защото е с кортикостеройди ,но тя ми каза веднъж на ден само на засегнатите зони . И накрая за успокоение ме изпрати с думите :ами вие имате късмет ,че  е по крачетата само на повечето деца е по лицето или открити части  Rolling Eyes щях да падна .  И естествено забравих да говоря за мен ,че нещо ме наболява единия яйчник та сега пак ще си запазя час само се чудя дали да го отложа за БГ прегледа или като се върнем да ходя при тукашните ако може някой да сподели доволни ли сте  newsm78

# 503
Извинявай за тъпия въпрос,обаче се оказва,че съвсем съм забравила къде да проверя  Blush Да,онлайн попълних,помня,че имах парола обаче къде я пъхнах... newsm78

# 504
  • Лондон/Пловдив
Не знам ти къде живееш при нас се подаваше   https://www.eadmissions.org.uk/eAdmissions/app
Паролата ми дойде на телефона като смс  и съм си я записала . Моята приятелка ми каза ,че ще дойде писмо в което пише къде е прието детето и долната част се попълва и носи в училището  ако не си потвърдил онлайн преди това . Днес като потвърждавах ми излезна ,че до 18 април ако не се лъжа трябва да се потвърди записването на детето .НО това е за Кройдън не знам как е на другите места

# 505
 Hug момичета здравейте!

имаше една мама, която събираше ваучери за училището на детето си, но забравих коя  newsm78 нека да ми пише на лична да и изпратя малко  Wink

# 506
Здравейте момичета!Знам,че скоро обсъждахте болести и кашлици и се надявам всички да сте здрави.Имам нужда от съвет.Какво сиропче за суха кашлица да взема на малкия 2-3 години?Сега го тормозя с бабини рецепти,но нещо ми се опъва.От Boot,s имам предвит.Ако някоя е доволна от някое сиропче да сподели,ще съм благодарна!

# 507
Чери Мам,благодаря за разяснението Hug  Проверих,при нас ще изнесат резултатите на 26.04,а за паролата пусто не се сещам къде съм я сложила  Crazy

# 508
  • ENGLAND
winy аз бях, ще ти пиша на лични адреса.
Благодаря много Hug

# 509
Привет, момичета! Едвам ви изчетох! Все интересни теми сте коментирали!

Аз съм в БГ от около 3 седмици и си чакам доставката Wink разбирайте бебето  baby_neutral
Малко ме притеснихте с тези стачки на Бритиш отново и то по Великден! Ние си чакаме таткото тогава, че без него не ни се иска да почваме  Laughing
Дано да са само слухове и да не се превърнат в реалност  Praynig

Поздрави на всички и на приетите ученици - честито!

Общи условия

Активация на акаунт