Великобритания - тема 34 Великденска

• 38 514
  • 729
  •   1
Отговори
# 90
 Hug момичета, здравейте  bouquet
набързичко минах седемте страници, че съвсем не бях разбрала че има нова тема  Embarassed
за мен е много интересна темата с научаването на английския при родители говорещи на български и все се притеснявам как ще я караме с нашата кукла  Confused
проследно ви се оплаквах за отношението на адвайзърката в чов. ресурси и дори притеснявах Аве на лични (извинявай!)..в крайна сметка я уволниха, а на мен ми поднесоха хиляда извинения  Shocked
мами, знаете ли лек за подути крака  Confused днес съм ужасно зле, просто ужасно...вчера преподавах 7 часа без по-голяма почивка от 5 мин на всеки 45 мин. (знам, че съм за бой) и се прибрах като пребито куче и днес не мога да се възстановя и това си е...лежах, вдигах краката, не и не, а не стига че надути ами и болки имам плюс бракстън контракции и не знам какво да направя Sad утре ще ходя на тест за диабет и почвам да се шашкам, че състоянието ми ще се отрази на теста  newsm78

# 91
Имаме си болнава ситуация от Понеделник, но беше само с липса на апетит, и разстройство, и му се спинкаше повече от обикновено и аз реших, че са просто 3тото и 4тото ни зъбчета, който се опитват да пробият, но тази сутрин като каза едно повръщане и целия ден дали е изпил 250 мл. мляко, дали не и около 300 мл вода. Ходихме на лекар тази сутрин, даде ни Dioralyte и ни каза, че до 24 часа ще се оправи, но той само почна повече да повръща и напълно отказа да яде. Нищичко не иска от вчера насам, ни пюрета, ни каши, ни мляко ... та исках да питам за идея (каквато и да е) какво да му направя, че поне мъничко да хапне (и ако може да не му дразни на коремчето, че да не го повърне, ще е просто идеално, че тука за 3 дни почти килограмче е свалил Sad )
А лекаря каза, че е вирусче, че и татето ни и той си го е прихванал и в момента съм бебо на една страна повръща, тате на другата - ни единия може да мръдне, ни другия (аз, да чукна на дърво, за сега съм здрава, че не ми се мисли иначе)

# 92
И имам и друго въпросче свързано с образованието и по-точно студентските заеми. Аз по принцип уча в университет в БГ, но на английски и по българо-холандска програма, но заради бременността и това, че се преместихме да живеем в ЮК, прекъснах и сега искам да си продължа (1 година ми остава), но те междувременно прекратили отношенията по моята програма с Холандския университет и сега е българо-английска специалност (работят с университета в Кардиф), абсолютно цялата учебна програма е променена, и срока на обучение също, премахнали са задочната форма на обучение и е една сложна и объркана.
Та с 2 думи искам да се прехвърля да си завърша в ЮК, но няма да е Кардиф, че местенето там просто не ни е опция в момента, но проблема ми е финансирането, а не съм особено запозната със студентските заеми предлагани тук (ровя се из Интернет и си чета различни варианти, но те са много и не знам към какво да се насоча).
Да знаете къде мога да си намеря по-конкретна информация по въпроса?

# 93
winy аз си бях взимала cooling gel за крака от Буутс. Помагаше ми, мъжа ми ми правеше масажче с него. Кисни си ги в хладка вода, вдигай ги високо и почивка, гледай да се пазиш повече. Браво за казуса с лелката.
ev:) на моя приятелка детето същия вирус изкара, даже и в болницата го приеха. Минава за към 3 дни, гледай да не се обезводни, дано прояде по-бързичко. На нея са и казали, че мляко при такъв вирус не е хубаво да се дава, но питай по-добре джи пи-то. Ако се влоши иди в спешното и те трябва да те изпратят в детското отделение, там поне се занимават само с деца и ще реагират. Поне при нас така правят, незнам дали е практика във всички болници.

# 94
winy аз си бях взимала cooling gel за крака от Буутс. Помагаше ми, мъжа ми ми правеше масажче с него. Кисни си ги в хладка вода, вдигай ги високо и почивка, гледай да се пазиш повече. Браво за казуса с лелката.
ev:) на моя приятелка детето същия вирус изкара, даже и в болницата го приеха. Минава за към 3 дни, гледай да не се обезводни, дано прояде по-бързичко. На нея са и казали, че мляко при такъв вирус не е хубаво да се дава, но питай по-добре джи пи-то. Ако се влоши иди в спешното и те трябва да те изпратят в детското отделение, там поне се занимават само с деца и ще реагират. Поне при нас така правят, незнам дали е практика във всички болници.

miss fine благодаря много, нищо не ни казаха за млякото, но то не знам има ли значение, при положение, че не го пие изобщо. Сега като спинка му давам водичка - поне в заспало състояние не се противи и приема. Утре ще видя как е, ще пробвам пак пюренца, пък да видим. Дано не се налага да се връщаме при GP-то, а за болница даже не искам и да чувам. Ще се оправи няма къде да иде Simple Smile само ми се иска да е по-бързо Simple Smile

# 95
Преди 1 месец и моя син го хвана този вирус.заПочна първо с диария последвано от повръщане.давай му само твърди и сухи храни (бисквити,солети,препечен хляб,сухари)много е гадно знам сина ми отслабна с 1 кг!никакво мляко само вода и чай от шипка!за 6 дена се излекувА да пие колкото се може повече течности това е много важно...ако има разстройство давАй му оризовА вода,помага .аз тези прахчета му ги слагах в чая защото той само като ги помиришеше и започваше да повръща!има няма 6 дена бяхме на солети и бисквити ..Първо спря повръщането след това и разстройството.аз имах от бг едни глобули хомеопатични за повръщане и те му помогнаха доста..виктор е такъв гладник през тази една седмица нямаше апетит и си личеше,че не му е добре.беше блед и отпаднал на 7-мия ден всичко мина но дойде температура и кашлица та най накрая завършихме с антибиотик.изкара няколко болести наведнъж..успех и бързо оздравяване

# 96
Eli, и на теб благодаря за отговора много Simple Smile проблема е, че ние сме на 6 месеца и твърдите и сухи храни не са ни познати още и малчо изобщо няма и желание да погледне каквато и да било храна.

Последна редакция: чт, 10 мар 2011, 14:05 от ev:)

# 97
Еv,свари моркови и му давай да пие водичката,когато моето момченце беше в същото състояние,влязохме и в болница даже,сестрите му варяха и ми даваха водичката да я пие,май й казваха"супа морро"Дано скоро оздравейте!

# 98

Трябва ми консултация с адвокат или HR специалист по трудово право.
Не мога да получа такава в Нотингам, защото като чуят,
че работя за Общината и отказват да ме консултират.
CAB не ми е опция.

Ако някои има контакти на кантора, която може да ме консултира по мейл/телефон,
моля да ми прати на лични. Благодаря.

# 99
ev, не го насилвай да яде!
Знам, че е страшно, минали сме през подобен вирус, при който дъщеря ми за 3 дни изгуби 5 кг!
Давах на всеки 10 мин,  по 5 кубика хидратиращ разтвор. Само това успяваше да задържи!
Мисля, че се мъчи около седмица, но си спомням, че точно за 3 дни, след като се оправи си върна изгубеното тегло.
Да оздравявате бързо!

супа моро е моркови и вода, варят се и се пасират

------
И аз да се оплача. Расте ми мъдрец, ама няма да казвам на колко години съм, че ще се спукате от смях.

# 100
winy аз си бях взимала cooling gel за крака от Буутс. Помагаше ми, мъжа ми ми правеше масажче с него. Кисни си ги в хладка вода, вдигай ги високо и почивка, гледай да се пазиш повече.
Цвети много ти благодаря  Hug още утре ще отида за този гел, че положението е трагично, днес докато извървя пътя от спирката до болницата и имах чувство че ще ми се спраскат ходилата  Close
леле погледнах ти лентичката, колко е пораснала твоята бузанка  Heart Eyes спомням си че като за първи път писах в темата ти беше пред раждане а аз бях съвсем в началото на моята бременност  Hug къде има снимчици на малката миша да разгледам?  Embarassed

# 101
298,как мьдрец Shocked Това пьрви мьдрец ли ти е? Mr. Green Аз вече ги изкарах и 4те  Sick         Момичета, аз имам 1 питанка. Моя близка приятелка иска да прати багаж до София. Някои ползвал ли е такива услуги? Ако може тел. да ми дадете Praynig Бладодаря ви Peace

# 102
  winy аз редовно си изтипосвам гарджето, с риск да стана досадна ето я http://www.facebook.com/album.php?id=1241132371&aid=2072626#!/photo.php?fbid=1544567254386&set=a.1537086467371.2072626.1241132371&theater Минава времето бързо, ще видиш като родиш как ще те завърти...
  Аз също имам само наченки на единия мъдрец, почна да расте докато бях бременна за по-весело  Crazy Има ли вариант изобщо да не ми пораснат, де тоз късмет...
  zlatnata tolumba тук за всичко ни съветват да ходим да питаме в citizens advice bureau  Mr. Green Идея си нямам каква им е дейността точно, но могат да те насочат предполагам  Rolling Eyes
  DNP аз съм ползвала Емпреса и Велино http://empresa.dir.bg/_wm/diary/?df=46&dflid=3 и http://www.velino.co.uk/ И от двете съм доволна.

# 103
  • Манчестър

Трябва ми консултация с адвокат или HR специалист по трудово право.
Не мога да получа такава в Нотингам, защото като чуят,
че работя за Общината и отказват да ме консултират.
CAB не ми е опция.

Ако някои има контакти на кантора, която може да ме консултира по мейл/телефон,
моля да ми прати на лични. Благодаря.

ако искаш пиши ми на лична за какво точно става дума..

# 104
Miss Fine явно имаме обща позната съфорумка от отчетните темички  Grinning Редовно виждам снимки на тази сладурана  Heart Eyes във фейс бук  Party Много е готина  Hug

Общи условия

Активация на акаунт