Великобритания - тема 34 Великденска

• 38 585
  • 729
  •   1
Отговори
# 315
eya,

Да ви е жив и здрав! Страхотни новини.. Ей, устиска до овнЕ.
Много щастие на цялото семейство.

# 316
 feta cheese Честита годишнина   bouquet 
 eya Честито ви мъжле  Heart Eyes да вие е живо и здраво и много да ви радва  Heart Eyes
 Невероятно преживяване си имала  Heart Eyes Party Де късмет на всеки му такова раждане  Party

# 317
eya, честито момченце! Да ви е живо и здраво Simple Smile

# 318
  • UK
  Eya  честито! Да е жив и здрав и дано първите месеци са леки, колкото и раждането.

П.П. Завиждам благородно, радвам се, че има и такива раждания.

# 319
Е това се казва блага вест  Laughing

Eya-ЧЕСТИТО!!!Да ви е жив и здрав и много радостни моменти  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 320
  Eya, честито!   bouquet Да ви е жив и здрав бебока!  Wink Желая ви всичко да продължава да се развива в същия дух - по мед и масло!   bouquet Hug

# 321
 Честито, eyabouquet
Да ти е здрав сладура и много да те радват със сестра му!Дано лесно свикнете и си се радвате!
И аз си пожелавам леко раждане, но дано да е по-малко бебето, едни страхове са ме подгонили, че ще  е голямо.Даже сънувах, че е 8 кг  Shocked

Натали, не я приеха в желаната градина и съм разочарована, бях се почти навила, че сме вътре, но уви.Сега ще трябва да ходи в Монтесори, което не ми е много близо и няма собствен двор и ползват този на църквата, децата си играят из между старите каменни плочи, но.......абе как ме е яд #2gunfire

# 322
  • На село (близо до Лондон)
eya честито сладко бебче!!! Доста голямо се се родило, браво на теб! Разкошно раждане си имала, наслаждавай се сега на хубавите първи бебешки седмици и моменти!

Pumpalka то и при теб почти не останало! Не се ядосвай, сложи я на waiting list, а пък може и в новата да ти хареса. Моите ходят/дили са на Монтесори и съм много доволна

# 323
Eya,
Честито бебче и браво на теб за раждането  bouquet Да ви е жив и здрав и много да се забавлявате заедно:)!
За бабешката тема Mr. Green извадих бабешките си сандали, обаче е кеф голям - по къс ръкав и на гол крак - как само шляпах в парка, днес пак, че на близо има някакъв фест:)
Хубав и слънчев уикенд на всички!  bouquet

# 324
Eya, поздравления за малкото ангелче. Много здраве и щастие на цялото ви  семейство.   stork-boy

Златната, какво стана с адвокатите? Реши ли проблемите.

И нас не ни приеха в желаното училище за догодина ( че малката сега е в начално, само до year 2) и вчера си поисках апиал форма. Да видим какво ще стане. Не че имам нещо против това, в което ни приеха, но ни се пада малка по-далечко.

Happy Friday everyone!!!!

# 325
Наминавам само да кажа сърдечно благодаря на всички за отговорите .  Аз се заемам със списъка и разпределянето на приоритетите ....явно работа ще падне .Като попрочетох по подробно май тази програма за квалифицирани работници няма да ме огрее . То и не се натискам да работя първите месеци . Може ли някой компетентен да ме ориентира как стои въпроса с гледане на домашен любимец -визирам котка - Една позната ми спомена че това било проблем при намиране на квартира . А за това как ще си домъкна котарака до острова не ми се мисли ....ама трагедията ще е по голяма ако не го направя - малкия е адски привързан към него ,както и котето . Моля не ми се смейте
 Но засега  ще пробвам да изкарам един спокоен уикенд макар и не по сандали ....при нас  макар и топло ни е малко рано Simple Smile но мисълта за това доста ми вдигна настроението в края на кошмарната седмицата в офиса . Може пък и да поотупам праха от  сандалите макар и за едно кръгче за собствено удоволствие в къщи Simple Smile
Честито на щастливата мама за бебо. Да са живи и здрави .

# 326
Eya, да е жив, здрав и мноого силен малия Дилан smile3525 newsm07 Много щастливи и незабравими мигове Hug Каката как се дьржи? Гледам 4е разликата им е почти като на моите сладури . Емили беше на 2,6месеца като се роди Даниел. Пьрвите дни беше много развьлнувана и само го галеше по главичката, но след това започна да ми казва:Махаи го това бебе, само яде на цицата и хоп беше готова да го удря #Crazy Ставах разногледа да опазя бебока от кака му Rolling Eyes  Сега ела да ги видиш, играят и се карат постояно. Хубаво е да са двечки  Heart Eyes На всички които се замислят за 2ро- деистваите смело!

# 327

Златната, какво стана с адвокатите? Реши ли проблемите.

До адвокат не стигнах... Но координатите пазя.
С много четене из нета и приятелски съвети-благодаря за които-
сме в процес на изясняване с моя работодател.
За съжаление, нашия HR е в процес на реконструкция и сливане с другата община.
Повечето вече имат предизвестия за съкращение и нещата се движат бавно.
Аз поне разбрах за себе си, че съм в списъка на оставащите до година.
Друг е въпросът, че мисля да напускам след лятото.

На всички които се замислят за 2ро- деистваите смело!

А така. Аз още за първото се помотавам  Crazy

# 328
  • Bristol
Eyanewsm51 Честито!

dimanili, ако имаш малки деца или животни, квартира се намира по-трудно. А svidni4ka сигурно има повече инфо как се вкарват животни тук, но съм чувала, че не е никак лесно.
tolumba, нотингамската община я даваха преди време по ТВто, че най-много им бил съкратен бюджета, така ли е?

# 329
tolumba, нотингамската община я даваха преди време по ТВто, че най-много им бил съкратен бюджета, така ли е?

От най-ударените общини сме, определено.
Но и как се харчат пари за имидж и глупости, а се съкращават услуги...
И хората се дразнят. С право, но си го изкарват на нас. А заплатите са смешни...

Общи условия

Активация на акаунт