Великобритания - тема 34 Великденска

• 38 493
  • 729
  •   1
Отговори
# 615
Мамчета ,живеещи във Великобритания, Heart Eyes
има ли сред вас и половинките ви практикуващи строителни инженери?
Интересува ме  дали англичаните признават българското висше техническо образование ,необходимо ли е членство в някаква професионална камара,за да се практикува свободно професията и какви са изискванията за проектантите.Ще ви бъда благодарна ако споделите каквото знаете по тези въпроси.  bouquet

# 616
От БГ докторите никакъв отговор все още.
От моето GP също ме поотрязоха, макар и с ''голямо съжаление''.

Много благодаря на Шу за линка на лични - звъннах в болницата и ми дадоха емайл адрес, на който да пратя епикризата, за да я погледнат техните консултанти и ще се свържат с мен, за да обсъдим какво може да се направи.

когато се прибера ще се възползвам от предложенията ви за помощ със съкращенията, че не е пред мен сега епикризата.

този дом, за който вчера се ядосах, че са им предлагали, се оказа, че е рехабилитационен център някакъв, но не разбрах нито къде, нито какъв точно.

отново благодаря на всички за отзива  Hug

# 617
Много благодаря на момичетата, които се включиха в това, да изпратим малко пари на Надя и децата й.

Сега пуснах превода и бях приятно изненадана, че банката не ми взе обичайните си 20 лири за превода, защото им казах, че е за болно дете. Особено като се има предвид, че аз бях влязла в  спор с касиерката, защото ми искаш адреса на банката на Надя, аз го нямах, но пък имах силното желание да си разясним с каката, защо според нея е толкова важен адресът след като има ИБАН и т.н. Wink Та тя отиде да пита шефа си, а той ме погледна и или от добро сърце, или заради хубавата ми червена ми рокля  Sunglasses - разреши набързо спора, в моя полза, тра-ла.

Както и да е, ще изпратя на Надя имената, когато излезнат от болницата, ако намери време, да благодари на лични.

Шефа е видял хубавица в червена рокля и се е размекнал.

# 618
Алиса,

Браво на всички вас и на фаталната роклята.. Страхотна организация от тук.

ev:),

Да кажа, че безкрайно съжалявам за това, което ви се случва, е малко и не помага..

# 619
  • England
извинявайте,че се намесвам  в темата ви,интересува ме кога е Великден във Великобритания.

# 620
# 621
  Моята щерка сън не спа да станем и да почерпим за именния ми ден  Crazy 

Честито и на другите празнуващи, ако има, всичко най-най   bouquet

# 622
Честит имен ден на всички празнуващи!
Мис Файн, за теб

# 623
                                           ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ!!!

Цветкова -Честит Празник!!!!!   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet Всичко най-най  Heart Eyes

# 624
  • Нотингам/Пловдив

# 625
  • England
Благодаря,значи като в БГ.Мъжът ми е отскоро в Англия,готвач е и се чудих дали ресторантите там работят в дните около и на Великден.                                                                        Честит празник на всички именици и от мен newsm51

# 626
  • Манчестър
Благодаря,значи като в БГ.Мъжът ми е отскоро в Англия,готвач е и се чудих дали ресторантите там работят в дните около и на Великден.                                                                        Честит празник на всички именици и от мен newsm51

Разбира се,че работят...тогава им е наи-заетото време...

# 627
Momicheta vzehme si nov laptop, vse oshte nqmame nishto instalirano, za tova pisha na latinica.Izvinqvam se za koeto, edno vreme imashe opciq za pisane na kirilica, ama az li neshto ne q vijdam sega. newsm78
Iskam da chestitq imenniq den na vsichki imennici i po specialno na Miss Fine, da ste jivi i zdravi i mnogo shtastlivi.  bouquet  bouquet  bouquet

# 628
честит имен ден на всички именници Simple Smile живи, здрави, винаги яастливи и само положители емоции Simple Smile

# 629
Здравейте, имам нужда от малко информация и ще съм ви много благодарна, ако можете да ми помогнете. Съпругът ми си търси работа в Англия, в някое малко градче с летище около Лондон. Ако намери нещо и замине и ние с дъщеря ми ще заминем. Тя е на 8 години (2 клас) и ме интересува как става записването в английско училище, по всяко време ли могат да се подават документи, може ли да се прехвърли по средата на учебната година ? Тази година учат малко английски, но е крайно недостатъчно, има ли смисъл да я записвам на някакъв интензивен курс преди да заминем ? Друго, което ме притеснява е дали имам право да остана повече от 3 месеца, ако не си намеря бързо работа при условие, че съпругът ми работи там, детето ми ходи на училище. Чувала съм за някакви помощи за отглеждане на дете, има ли значение възрастта, както и за помощи за плащане на наем. Благодаря

Общи условия

Активация на акаунт