® E-bay - тема 66

• 31 611
  • 740
  •   1
Отговори
# 165
  • Бургас
Знам Tired Ама се чудя дали имам основания и да я докладвам или само отрицателна да ѝ лепна newsm78 Не е листната пак блузката, но пък и мълчи момата като партизанин Rolling Eyes

# 166
Докладвай я като non-performing seller.

# 167
Здравейте, страхувам се че въпроса ми вече е банален ама то като не ти е на главата и не обръщаш много внимание, имам неполучена пратка, писах на продавача, който естествено ми отговори, че е пуснал пакетчето, даже имал proof of postage, което можел да ми сканира и изпрати. Хубаво, ама аз пък нищо не съм получила, какво да и кажа, да отварям ли диспут?

Отвори диспут за неполучена стока, продавачът да ти върне парите, а той щом има proof of postage ще си клейме в неговата си поща и те ще му върнат парите!  Peace

# 168
  • Бургас
Здравейте, обръщам се към вас за съвет.
Преди 20-тина дни спечелих в последния момент два търга от един и същи търговец. Едното е апарат, другото зарядно. Доставката и на двете неща са 3.99 всяко. Малко след търга получих инвойс за двете неща, но реших все пак да му пиша с молба за отстъпка за доставката, като му предложа и да не праща кабела към зарядното /то и без това не може да се ползва тук/. Той обаче ми отговори, че е трябвало да го помоля за това преди края на търговете и че вече било късно. Примирих се и платих.
Днес получавам въпросните апарат и зарядно, но в една пратка. Правилно ли е това? Погледнах в Оrder Details и там срещу апарата е отразено, че Postage & packaging е 7.98, а на долния ред, срещу зарядното пише "Posted with item above". Не ми е за парите, но ме е яд, че се направи на интересен, а на всичкото отгоре опаковката на нещата беше под всякаква критика.
Какво мога да направя?

# 169
Нищо.
Не е длъжен да ти комбинира доставката.
За комбинирана доставка се договаряш с продавача преди да наддаваш.
Ако не се договорите и не те устройва - не наддаваш.
След като си наддала и за двете неща, значи си се съгласили с условията за всяко едно от тях, включително и доставката.

# 170
А друг път като ти се случи такова нещо, ще му пишеш, че щом не ти комбинира доставката, очакваш да получиш не една, а две пратки!  Wink

# 171
  • Бургас
Hug Писах ѝ пак на момата, ама този път директно, че ако до утре не ми прати снимки на "дефекта", ще я докладвам и ще ѝ плясна отрицателна оценка, защото ми е писнало от такива английски тарикати - кучето го наръбало, котката се изпикала, бебето го счупило, земетресение го смачкало... Ай сиктир #Cussing out

# 172
  • София
bradata, пиши после как са се развили нещата, че ми е интересно като си по-категорична в искането си дали ще проработи, за в бъдеще да знам

# 173
Добър вечер !
От чисто любопитство искам да попитам дали някоя от вас е пазарувала от италианския Ибей? Simple Smile

# 174
  • Бургас
Hug Писах ѝ пак на момата, ама този път директно, че ако до утре не ми прати снимки на "дефекта", ще я докладвам и ще ѝ плясна отрицателна оценка, защото ми е писнало от такива английски тарикати - кучето го наръбало, котката се изпикала, бебето го счупило, земетресение го смачкало... Ай сиктир #Cussing out

Няма да има ефект, за съжаление...
Колко съм ги докладвала, отрицателни оценки, какво ли не... Най-много ме е яд все още за едни маратонки Адидас, които ги наръфало домашното куче и за една играчка, която дъщеричката на момата англичанка заляла с кафе. Другите ги преглътнах някак си, ама за тези ме е яд.

# 175
  • Варна
Да питам и тук, моля ако имате обувки Хъш Пъпис номер 5 или 6UК da ми кажете колко е стелката. Купувам си 5,5 а тези нямат половинки номера и не знам кой номер да си купя.
Мерси!   bouquet

# 176
# 177
  • Бургас
Флашче, имам балеринки Hush Puppies.

Нося 37.5-38, купувам си UK 5 (почти винаги), но 5 на ХП ми е голяма. Стелката, по спомен, 25см.

# 178
  • Варна
Хм... на мен ми трябва 25см. Май ще заложа на 5ца... Мерси!

# 179
  • вляво от асансьора
Да питам и тук, моля ако имате обувки Хъш Пъпис номер 5 или 6UК da ми кажете колко е стелката. Купувам си 5,5 а тези нямат половинки номера и не знам кой номер да си купя.
Мерси!   bouquet

Стелка на балеринки- 24,5. Друго, което не знам дали ще ти помогне, но само за ориентир, че нося както обувки 37, така и 38, но тези на Хъш Пъпис ми хлопат, може и да е заради това, че са естествена кожа и се поотпуснаха.

Общи условия

Активация на акаунт