® E-bay - тема 66

• 31 650
  • 740
  •   1
Отговори
# 330
  • Пловдив
Девойки,пак да питам кларкс и хъш пъпис дали си отговарят?

# 331
  • София
Кларкс определено да. За другите не знам.

# 332
  • Пловдив
Хиляди благодарности Hug

# 333
Печеля аз една блуза,плащам веднага,помолих като я шипнат да ми пишат-всикчо ок! писах ми,даже по кое време са я шипнали,но нищо не е пристигнало при превозваческата фирма? как сега да я търся? да искам тракинг номерче ли? или да тая надежди още дни-минали са горе долу 2 седмици,по точно 10 дена!

# 334
Момичета, някой купувал ли е прах за пране. Има ли смисъл,най-вече защото намерих един изгоден Ариел, но тежи 8кг, което доста ще вдигне оставката. Направо ми писна вече да давам пари за боклуците който прелагат тук, добавям ароматизатор като луда и накрая пак нищо Tired
vesy1 скъпичко излиза но тука във Варна при посредника ми винаги продават прах Ариел немски. Вземам си от там. Нищо общо с нашенското качество. На моето дете му тече кръв от нослето понякога и се събужда намацано един път бяха останали петънца от нашия прах като дойде немския си купих изпра ги. От тогава не купувам от бг прах. Вземам си течен прекалено съм доволна.

# 335
  • Варна
Момичета, някой купувал ли е прах за пране. Има ли смисъл,най-вече защото намерих един изгоден Ариел, но тежи 8кг, което доста ще вдигне оставката. Направо ми писна вече да давам пари за боклуците който прелагат тук, добавям ароматизатор като луда и накрая пак нищо Tired
vesy1 скъпичко излиза но тука във Варна при посредника ми винаги продават прах Ариел немски. Вземам си от там. Нищо общо с нашенското качество. На моето дете му тече кръв от нослето понякога и се събужда намацано един път бяха останали петънца от нашия прах като дойде немския си купих изпра ги. От тогава не купувам от бг прах. Вземам си течен прекалено съм доволна.

Къде е това? И на каква цена? Flutter

# 336
Аз също си вземам чужбински  Laughing Персил е, но няма нищо общо с тукашния.
Ако искате, пишете, ще съдействам Peace

# 337
Кажи де...

# 338
  • София
Пате, пиша съдействай  Simple Smile.

# 339
  • Варна

Имам равни ботуши Хъш Пъпис 7 номер и ботуши с ток Хъш Пъпис 8 номер....аз нося 40 номер, и двата ми стават.... Mr. Green

И на мен ми е интересно кой посредник продава прах за пране във Варна Blush

# 340
Хексе това са Бритс. Тука момичето което раздава пакетите при него има прах. Сега и се обадих има Ариел течен 5 литра на 40лв и Персил 4 литра и 200 на 35лв
Също така има и паста за зъби Акфафреш но в момента няма

# 341
  • София

Нося 39, на Кларкс 6 са ми големи, 5,5 са ми точно. На детето пак взимат с половинка по-малки от номера и са й точно.
На Хъш пъпис само детски съм взимала - малко са умалени.

# 342
  • София
И аз да се наредя за праха  Laughing.
Моята англичанка дето писах вчера за проблема с блузата ми пуснала днес извинително писмо, че станало грешка и ми върна цялата сума. Да съм си оставела блузата можела да ми послужи за нещо. Мисля да й сложа при това положение положителна оценка - вие какво ще кажете  Thinking.
  bouquet Cherry Mam за бързия отговор вчера.

# 343

Имам равни ботуши Хъш Пъпис 7 номер и ботуши с ток Хъш Пъпис 8 номер....аз нося 40 номер, и двата ми стават.... Mr. Green

renydent най добре кажи конкртетно кой номер те интерисува и ще ти измерим!На моите деца освен тези 2 марки и некст и мерел са им обувките ......та асортимент голям Crazy все нещо ще ти помогне Wink

# 344
Имам един въпрос-крачето на голямата ми щерка е вече 16,5см.Кой номер обувки да й купувам?Става дума за Кларкс,Некст...Маратонките ги знам,имаме няколко чифта и се ориентирам,но искам някакви гуменки за детската градина,както и нещо като за пролетта,и се чудя,щото ботушки имаме от 24 до 28 номер,които й стават.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт