® E-bay - тема 66

• 31 658
  • 740
  •   1
Отговори
# 315
Всички са прави за картите. Моят пресен случай. Пред два дни ми издават нова карта- т.с. нова пластика с нов номер, не знам къде само удължават срока на картата без нова пластика или без нов номер newsm78. Имала съм поне 6-7 карти и винаги досега, от която и да банка, при изтичне на срока ми издават нова пластика, която разбира се е с нов номер.
Та регистрирах картата и веднага трябваше да я верифицирам. В момента чакам да ми кажат кода. Не знам дали е нова практика, не знам дали важи за всички, но ето факт, че преди два дни ми се наложи да го правя.
Не е чак такъв проблем, аз също не смятах, че ще трябва да се чака, но сега ще трябва да чакам 2-3 дни, докато успея да платя. Та изписах 5 мейла по този повод на продавачите, за да не се занимавам с глупости после.
Та хубаво е да се има предвид, че както някой искат плащане до два дни, голям чат ударих с една мацка по повода  Rolling Eyes.

Имам Мастеркард на ОББ от повече от 6 г. До сега са я преиздавали 3 пъти - нова пластика със същия номер и парола. Просто сменят пластиката. И естествено 3- те цифри отзад са различни.

Абе какво става тук, всеки ден някой пише, че няма да плаща  Shocked ooooh!.

Предлагам вкупум повече на такива въпроси да не се отговаря, защото наистина взеха да го превръщат на Продавалник. То и там е станало още по-зле.  Whistling

Последна редакция: чт, 17 мар 2011, 12:23 от Анонимен

# 316
Купих си нещо от китаец, платих му и вече 30 дни си чакам часовника. Оказа се, че китаеца си е изтрил профила от Ибей - какво да правя, на кого да пиша?
Мерси

# 317
Отвори директно диспут в Пейпал.
Няма кво да пишеш.

# 318
Абе какво става тук, всеки ден някой пише, че няма да плаща  Shocked ooooh!.
Ral_p   Peace Peace Peace
имало е случаи когато не съм дочитала и после ми се щяло да се откажа но съм си плащала винаги като поп. Недочитането или други подобни са си за моя сметка. Сега съм свикнала да си отварям очите на четири и немога да си представя да спечеля и да не платя  #Crazy #Crazy #Crazy .

# 319
Похвал от вчера:
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=3005352 … ME:L:COSI:GB:1123

Нещо съм понаедряла  Embarassed и взех да си купувам дрехи по-голям номер  ooooh!

# 320
  • София
И аз ползвам 4-5 карти от години. Никога не са ми преиздавали картата с нов номер. В клона на издаване на картата ме чака пластиката, а до последния ден на месеца си плащам със старата. Това за Виза, Мастеркард и Американ Експрес. Peace
Търся матрак или топер за легло 164 на 190, но не се ориентирам в размерите  Praynig Техния кинг сайз май е 135 на 190, някой да поръчвал матрак изобщо?

# 321
Момичета, някой купувал ли е прах за пране. Има ли смисъл,най-вече защото намерих един изгоден Ариел, но тежи 8кг, което доста ще вдигне оставката. Направо ми писна вече да давам пари за боклуците който прелагат тук, добавям ароматизатор като луда и накрая пак нищо Tired

# 322
  • София
Зависи какво купуваш.
Митото за компютърни части май е 10%, т.е доста по-ниско от това за други стоки.
Но със сигурност ще платиш мито и 20% ДДС.
Ще платиш и 4 лв такса обработка, както и ще си загубиш ден поне за ЕОРИ номер.
Евала бе, митница!

Aлекс, извини ме, че пак досаждам Embarassed
Ще купя около 10 различни детски костюмчета за около 90 лири и доставка към 30 долара от САЩ. Ако не ми сложат фактура и кажа, че е подарък от леля ми? Или имам факура за 14 евро и доплатя извън ибей? Къде да търся инфо за митото на тези неща?
Всичко едва ли ще е повече от 2 кг.
Изчетох статията и съм потресена. Ама ми харесват тези нещица и съм с надежда да си струва усилието Whistling

# 323
И подаръците се обмитяват. Не им минават тези.
На кума ни дъщеря му беше пратила пуловер и стара уеб-камера, маркирани като подарък. Носят еднакви фамилии дори.
Обмитиха си го като пич и хич не им пука.
По-добре купувай от Англия.

# 324
Искам малко  помощ
Първо Благодаря   bouquet
искам да купя едни очила за дъщеря ми  Simple Smile
кой фирма е най добре да се достави  
аз съм от Кюстендил но тук няма посредническа фирма Cry

Последна редакция: чт, 17 мар 2011, 13:10 от EmoMM

# 325
За фирма ли питаш?
Че е написано два пъти фирам и се зачудих?

# 326
За фирма ли питаш?
Да за фирма   Hug

# 327
  • Бургас
има ли някакъв срок, в който продавачът е длъжен да изпрати стоката? преди 5 дни платих и още не е изпратена. в обявата не пише нищо за срок на изпращане.

# 328
Те повечето не маркират, че е изпратена. И не е задължително да го правят.
Стоката ти е изпратена, човекът не е отбелязал!

За фирма ли питаш?

В темата за пазаруване от Англия ги има всичките.
Виж им страниците и прецени коя ще ти е най-изгодна.
Някои пращат и по пощата, някои с куриер с намаление.

# 329
Извинявам се за въпроса но в началото на темата не видях нищо за това. Правя си регистрация в eBay и на втората стъпка след име и адрес ми иска да въведа номер на кредитна карта и индентификационен номер. Това нормално ли е ?

Общи условия

Активация на акаунт