® E-bay - тема 66

• 31 727
  • 740
  •   1
Отговори
# 300
  • Варна
Вече не може изобщо да се използва карта, ако не е верифицирана. Peace
Вече?
Откога, къде го пише?
п.п. никога не са се верифицирали карти, а акаунти... пише Verify my Account, не verify my card. Никъде около детайлите на аднатите карти няма статус проверен/непроверен, пише статус на пейпал акаунт проверен. Нали?

Последна редакция: ср, 16 мар 2011, 22:09 от Flash*

# 301
Вече не може изобщо да се използва карта, ако не е верифицирана. Peace
Вече?
Откога, къде го пише?
Незнам къде го пише, но е факт, че вече трета карта добавям и не ме допуска да плащам без да съм въвела кода, който пък излиза за около ден ( преди чаках по цяла седмица).

# 302
  • Варна
ок, сега нямам нищо за плащане и не мога да проверя ... а скоро не съм плащала с различна карта, преди месец всичко си беше ок. Peace

# 303
  • Варна
Това женското любопитство край няма.
Пате, купих си сапун за лице макар да си имам още ....както и да е.
Купих.
Аднах карта на мъжа ми
Hello ................,
On Mar 16, 2011, the credit card ending in 4001 was added to your PayPal account.
Thanks,
PayPal

Платих.
Funding Source:  £6.49 GBP - Visa Card XXXX-XXXX-XXXX-4001

И изтрих.
Hello ..................,
On Mar 16, 2011, the credit card ending in 4001 was removed from your PayPal account.
Thanks,
PayPal

Не знам защо при вас не се получава.

# 304
 Rolling Eyes Нямам идея защо при нас е така.
Ако са само на едно име и на един картодържател ( например аз, защото имам блокиран акаунт в ПП, заради дублиране) - да, но аз регистрирах и на 2 приятелки и при тях  е същото.

# 305
При добавяне на нова карта можете да пазарувате до 100 евро без верификация.
След това иска верификация.
При промяна на номера на картата /заради изтекъл срок/, не иска верификация. Или поне до скоро.
Та и двете сте прави май.

# 306
При добавяне на нова карта можете да пазарувате до 100 евро без верификация.
Точно това мисля, че вече не е така или поне при мен.
При добавяне на нова карта ми иска верификация веднага, иначе не ме допуска да плащам.И преди да въведа кода не мога да правя нищо. Rolling Eyes

# 307
При мен си може без верификация.
Една ми виси в акаунта за всеки случай и от време на време си плащам от нея. Не е верифицирана.

Очаквам наплив от новаци в темата, след като Ларедут ни резнаха. Wink

# 308
Важното е, че ми я приема все пак  Laughing

Очаквам наплив от новаци в темата, след като Ларедут ни резнаха. Wink
Уау  Crazy Мъка ще е с тези зарибени ларедутки.
Сега погледнах набързо.Вдигнали са процента.Само това ли е или има и нещо с отказани доставки?

А има ли някой, който реално да използва тези търгове за Pick up? Че нещо не ми стана ясно.Как ще платя на фирмата, която ще ми превози нещото, напр?

# 309
На мен ми изтича картата рая на месеца и днес дори ходих до банката да питам, че съм се вкарала в една мешаница с поръчка към Н&М ( ама това е друга бира де  Grinning ) та ми казаха, че като се преиздаде картата ще ми се смени само срокът на валидност и кодът отзад, точно както някой беше написал по-напред!  Peace   Малко off стана, сори за което!
Алекс, хахаха, верно ли Ларедут отказва поръчки? Поради що така?  Mr. Green Та от Бг са им идвали сигурно 50% от поръчките!  Сигурно е голяма драма в темата!  Joy

бихте ли ми поногнали - искам да си публикувам снимките на дечицата си за родени при м.септември, но не мога

Алекс,почна се вече!  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
П. С. Разбрах! Peace

# 310
  • Варна
С тази карта Виза кредитна на Пиреос с която пробвах сега плащам от години, платени са с нея стотици лири, декември купувах телефон над 100п струваше...
Което ме радва де, щото моята е дебитна и повече от 3 дена в месеца пари не вижда...  Tired

Ох да се похваля. Днес си купих страхотна бяла камелия, през 15 минути ходя да си я гледам. Simple Smile

а, и аз искам да знам това за търгове за Pick up. Веднъж се пробвах да се образовам сама ама не ми се получи. Embarassed

# 311
Здравейте,момичета!Моля за съвет
Спечелих търг за нови  маратонки  преди два дни,но в последствие видях описанието където пише, че са носени и няма доставка до България. Писах на продавача да анулира сделката,но не ми отговаря.Какво мога да направя?Ако не платя какво ще стане?

# 312
  • Пловдив
Гледам че коментирате пей пал,та и аз да кажа.Имам 4 карти там-пазарувала съм с всяка една веднага и без верификация.Миналата седмица регистрирах още една /РББ/.Не ми прие плащането.Не знам защо но факт.Снощи я верифицирах,но не съм я ползвала още.
И един въпрос от мен.Кларкс и Хъш пъпис-детски,дамски ,мъжки отговарят ли си на номера?

Търговете pick up   - Преди да залагате трябва да се уговорите с фирмата превозвач че ще играете за даден продукт.За да знаят и да отидат да го вземат от място.Ако е по далече от тях отказват.Иначе Емпреса ми дадоха цена 0,5 лири на километър,като се таксува само едната посока.Лошото е че се получава разминаване в имената на спечелилия и този който взима продукта,но при уговорка с продавача мисля че това е най малкия проблем.Имаше недоволни от тези търгове защото фирмата забравила да иде.

Последна редакция: чт, 17 мар 2011, 08:55 от renydent

# 313
  • Шумен
Абе какво става тук, всеки ден някой пише, че няма да плаща  Shocked ooooh!.

# 314
  • София
Всички са прави за картите. Моят пресен случай. Пред два дни ми издават нова карта- т.с. нова пластика с нов номер, не знам къде само удължават срока на картата без нова пластика или без нов номер newsm78. Имала съм поне 6-7 карти и винаги досега, от която и да банка, при изтичне на срока ми издават нова пластика, която разбира се е с нов номер.
Та регистрирах картата и веднага трябваше да я верифицирам. В момента чакам да ми кажат кода. Не знам дали е нова практика, не знам дали важи за всички, но ето факт, че преди два дни ми се наложи да го правя.
Не е чак такъв проблем, аз също не смятах, че ще трябва да се чака, но сега ще трябва да чакам 2-3 дни, докато успея да платя. Та изписах 5 мейла по този повод на продавачите, за да не се занимавам с глупости после.
Та хубаво е да се има предвид, че както някой искат плащане до два дни, голям чат ударих с една мацка по повода  Rolling Eyes.

Общи условия

Активация на акаунт